FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 393
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kate Groombridge Biografie
Kate Groombridge Videoclipuri
Site-uri despre Kate Groombridge
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Kate Groombridge
Intreaba despre Kate Groombridge
Adauga un citat spus de Kate Groombridge
Vedete nascute pe 8 Iulie
Celebritati nascute in Kent Anglia
Vedete in zodia Rac
Celebritati de etnie Englez
 

Kate Groombridge Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kate Groombridge has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Kate Groombridge

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kate Groombridge

 Q:   Intreaba despre Kate Groombridge       
Kate Groombridge Kate Groombridge s-a născut pe 9 februarie 1980 şi a crescut într-un sat mic din regiunea Kent, Anglia.

Cariera:

Educatia de care a avut parte in mediul rural englez i-a adus cunostinte in calarie si pescuit si mai tarziu avea să fie descoperit ca model. Un prieten de familie a ramas uimit de frumusetea lui Kate si i-a sugerat acesteia sa faca un demo pe care sa-l prezinte unor scouteri de talente. La vârsta de 14 ani, Kate a devenit un model profesionist.

Timp de 5 ani, Kate a aparut in reviste pentru adolescenti, iar la varsta de 19 ani era pregatita sa accepte locuri de munca mai serioase şi a semnat un contract cu Gossard Lingerie. Contractul cu Gossard a transformat-o pe Kate intr-un ambasador pentru compania "Ultrabra Superboost.’’ Campania pe care a der ulat-o pentru "Ultrabra Superboost" a fost un hit instant în rândul consumatorilor britanici. Chipul lui Kate a aparut in reclame pe intregul teritoriu al Regatului Unit.

Ea si-a prelungit contractul cu Gossard si dupa terminarea campaniei publicitare pentru Ultrabra Superboost, Kate a devenit fata intregii linii de produse Gossard - inclusiv "Ultrabra Airotic’’, un model nou de sutien care a fost lansat în luna martie a anului 2001.

Kate Groombridge a aparut intr-o multime de reviste pentru barbati si ea fiind mereu dornica sa atraga atentia, a aparut si pe coperta revistelor FHM si Esquire. In prezent, ea locuieste in Chelsea impreuna cu prietenul ei, antreprenorul Dan Chard.

De ce este faimoasa Kate Groombridge?

Dupa ce a semnat in 1999 un contract Kate Groombridge a devenit purtatoare de cuvant pentru Gossard Lingerie, compania din spatele sutienelor "Ultrabra Superboost" si "Ultrabra Airotic".

De ce ne place Kate Groombridge?

Kate Groombridge a reusit sa atraga atentia la fiecare aparitie pe care a avut-o in reviste si la prezentarile in care ea a participat.

 

Kate Groombridge Videoclipuri
Kate Groombridge - beautiful model

irrelevant
0
broken


Tag-uri: anglia, 1980, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru kate_groombridge. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 02 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :