FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 937
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kate Beckinsale Biografie
Kate Beckinsale Videoclipuri
Kate Beckinsale Poze
Kate Beckinsale Filme
Kate Beckinsale Articole
Kate Beckinsale Stiri
Site-uri despre Kate Beckinsale
Tab-uri utile
Comentarii
Kate Beckinsale Poll-uri
Intrebari despre Kate Beckinsale
Kate Beckinsale Citate
Vedete nascute pe 26 Iulie
Celebritati nascute in Londra Anglia Marea Britanie
Actrite in zodia Leu
Celebritati de etnie Engleza
 

Kate Beckinsale Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kate Beckinsale has no Fans yet!

Kate Beckinsale Polls 


Biografii


Intrebari despre Kate Beckinsale

- Este Kate Beckinsale cea mai frumoasa actrita din lume?... by Luiza

- Imi poate spune cineva trei filme de succes ale lui Kate Beckinsa... by Ionela

- Cu ce actor credeti ca s-ar potrivi Kate cel mai bine pentru a ju... by Daniela

- Credeti ca merita premiul pentru 'cea mai sexy femeie din lume'?... by Izabela

- Credeti ca decesul tatalui ei a afectat viata ei personala?... by Cristina

- Ce parere aveti de aparitia lui Kate la Cannes?... by Bogdan

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   model   varsator   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kate Beckinsale

 Q:        
Kate Beckinsale Kate Beckinsale s-a nascut pe data de 26 iulie 1973 in Finsbury Park, London, England.

Cariera:

Ea a fost fiica regretatului actor de comedie britanic Richard Beckinsale si a sotiei acestuia, Judy Loe care a fost tot actrita. Ea a studiat la Latymer School si pe perioada adolescentei a avut probleme cu fumatul si cu anorexia.

Odata ce a reusit sa-si controleze demonii a decis sa-si faca o cariera in industria filmului obtinand cateva roluri mici in mai multe filme de televiziune cum ar fi One Against the Wind în 1991 si Much Ado About Nothing in 1993. Kate Beckinsale a jucat un rol alaturi de tanarul Christian Bale în filmul Prince of Jutland si un an mai tarziu a fost distribuita ca partenera a unui criminal psihopat, Chloe Sevigny în filmul The Last Days of Dis.

I n anul 2001 actrita a jucat rolul lui Evelyn Johnson în filmul de acţiune a lui Michael Bay, Pearl Harbor alaturi de Ben Affleck si Josh Hartnett. Desi Kate Beckinsale şi cei doi colegi de sex masculin au avut o nominalizare la Zmeura de Aur pentru Worst On-Screen Couple, filmul a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului, iar actrita a câştigat o nominalizare la MTV Movie Awards pentru Best Female Performance.

Kate Beckinsale a jucat cel mai memorabil rol al carierei sale in filmul Underworld in care a intruchipat-o pe Selene. Filmul a fost un hit imens şi a condus-o pe frumoasa actrita direct in bratele lui Hugh Jackman in filmlul Van Helsing.

In anul 2006 ea a reluat rolul lui Selene in filmul Underworld: Evolution, dupa care a fost distribuita in comedia Click alaturi de Adam Sandler. Un alt rol notabil a fost cel din filmul Nothing But the Truth, in care Kate Beckinsale a jucat rolul unei jurnaliste amenintate sa faca inchisoare daca nu-si tradeaza sursa, dupa scurgerea de informatii privind identitatea unui agent CIA.

Cel mai recent am putut-o vedea în drama Everybody's Fine alaturi de Rober DeNiro si ne asteptam ca in 2011 sa apara in Underworld 3-D, regizat de catre sotul ei, Len Wiseman.


De ce este faimoasa Kate Beckinsale?

Majoritatea oamenilor stiu cine este Kate Beckinsale datorita interpretarii rolului lui Selene in filmul Underworld. Ea a mai jucat in filme precum Pearl Harbor, Van Helsing, The Aviator si, Everybody's Fine.

De ce ne place Kate Beckinsale?

Frumusetea izbitoare a lui Kate Beckinsale nu a lasat pe nimeni indiferent, dar nu acest lucru a facut-o mare, ci talentul de necontestat pe care il poseda.

Pe scurt despre Kate Beckinsale:

Nume: Kathryn Bailey Beckinsale
Locul nasterii: Londra, Anglia
Data nasteri: 26 iulie 1973
Parinti: Richard Beckinsale, Judy Joe
Frati / Surori: O sora, Samantha
Nationalitate: Engleza
Sot: Primul sot: Michael Sheen; Al doilea sot: Len Wiseman
Copii: Lily Mo Sheen
Profesie: Actrita
Studii: Liceu si trei ani de Universitate

Filmografie:

1. "Everybody's Fine" (2009)
2. "Whiteout" (2009)
3. "Almost Famous II" (2009)
4. "Nothing But the Truth" (2008)
5. "Winged Creatures" (2008)
6. "Snow Angels" (2007)
7. "Vacancy" (2007)
8. "Click" (2006)
9. "Underworld- Evolution" (2006)
10. "The Aviator" (2004)
11. "Van Helsing" (2004)
12. "Tiptoes" (2003)
13. "Underworld" (2003)
14. "Laurel Canyon" (2002)
15. "Serendipity" (2002)
16. "Pearl Harbor (2001)
17. "The Golden Bowl" (2001)
18. "Brokendown Palace" (1999)
19. "Ladies& Gentleman" (1999)
20. "The Last Days of Disco" (1998)
21. "Alice Through the Looking Glass" (1998)
22. "Shooting Fish" (1997)
23. "Emma" (1996)
24. "Haunted" (1995)
25. "Cold Comfort Farm" (1995)
26. "Marie- Louise ou la permission" (1995)
27. "Uncovered" (1994)
28. "Pirnce of Jutland" (1994)
29. "Much Ado About Nothing" (1993)
30. "Anna Lee: Headcase" (1993)
Articole despre Kate Beckinsale
Despre Kate Beckinsale
Inceputul Carierei Actritei Kate Beckinsale
Kate Beckinsale Devine O Actrita Faimoasa

Kate Beckinsale News
Kate Beckinsale Apare Pe Covorul Rosu De La Cannes (September 15, 2010)
Kate Beckinsale Uimeste Din Nou (September 15, 2010)
Kate Beckinsale se intoarce in Underworld 4 (September 27, 2010)
Kate Beckinsale, din nou Selena în Underwold 4 (October 27, 2010)


Kate Beckinsale Liste
Na?teri în 1973
Na?teri pe 26 iulie
Absolven?i ai New College, Oxford
Actori englezi
Actori de film englezi
Actori de scen? englezi
Actori de televiziune englezi
Actori din Londra
Englezi de origine burmanez?
Englezi expatria?i în Statele Unite
Londonezi
Modele Playboy
Oameni din Finsbury Park
Englezi în via??
Old Dolphins


 
Kate Beckinsale Filme

Pasaport spre închisoare
Aviatorul
Mult zgomot pentru nimic
Pearl Harbor
No photo available
La mama acasa
Prince of Jutland
No photo available
Click - Zapand prin viata
No photo available
Cupa de Aur
No photo available
Lumea de Dincolo 2: Evolutia
No photo available
Van Helsing
No photo available
Lumea de dincolo
No photo available
Noroc in dragoste
No photo available
Ultimele zile disco
No photo available
Escroci ca noi
No photo available
Marie-Louise ou la permission
Kate Beckinsale Filmography
 

Kate Beckinsale Videoclipuri
Kate Beckinsale: Esquire's Sexiest Woman Alive (Official 4K HD V...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: londra, anglia, 1973, actrita, faimoasa, pearl harbour, snow angels

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 02 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :