FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 516
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

John Travolta Biografie
John Travolta Videoclipuri
Site-uri despre John Travolta
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru John Travolta
Intreaba despre John Travolta
Adauga un citat spus de John Travolta
Vedete nascute pe 18 Februarie
Celebritati nascute in Englewood New Jersey SUA
Actori in zodia Varsator
 

John Travolta Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

John Travolta has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre John Travolta

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

John Travolta

 Q:   Intreaba despre John Travolta       
John Travolta John Joseph Travolta s-a născut la data de 18 februarie 1954 în Englewood, un oraş din New Jersey, fiind cel mai mic din cei şase copii. Tatăl său, Salvatore Travolta, a fost un jucător de fotbal semi-profesionist ce a devenit vânzător de roţi şi partener al unei companii producătoare de roţi. Mama sa, Helen Cecilia, în vârstă de 42 de ani când s-a născut John, a fost actriţă şi cântăreaţă şi a apărut în The Sunshine Sisters, un grup vocal de radio, interpretând mai multe roluri şi a regizând unele filme înainte să devină o profesoară de engleză şi de actorie. Tatăl lui Travolta a fost de naţionalitate italiană, iar mama sa irlandeză. Travolta a crescut într-un cartier irlandezo-american şi a menţionat că locuinţa lui din copilărie era predomi nant irlandeză, când venea vorba de cultură. Familia sa este de religie catolică.
Travolta s-a căsătorit cu actriţa Kelly Preston în anul 1991. Au împreuna un băiat pe nume Jett şi o fiică pe nume Ella Bleu.

Travolta are un certificat de pilot şi posedă cinci avioane, inclusiv un ex-Australian Boeing 707-138. Avionul este numit Jett Clipper Ella, în onoarea fiului şi fiicei sale.

În anul 1992, a scris şi a ilustrat o carte pentru copii, denumită Propeller One-Way Night Coach, despre o călătorie ficţională a lui Jeff, un copil în vârstă de opt ani, în întreaga SUA din anii '50.

Travolta a mai avut o relaţie intensă, dar scurtă, cu actriţa Diana Hyland, care a murit de cancer la sân în anul 1977. Pe aceasta a cunoscut-o odată cu rolul său din filmul The Boy in the Plastic Bubble, in 1976.
John Travolta practică scientologia încă din anul 1975, când i-a fost oferită în timp ce filma în Durango, Mexic, cartea Dianetics. Aceasta l-a impresionat şi a decis că se regăseşte mai mult în religia scientologă.

De-a lungul carierei sale, a câştigat un premiu Globul de Aur şi a fost nominalizat la Premiul Academiei. Pe lângă cariera de actor, John a fost şi cântăreţ şi dansator. A înregistrat şi unele melodii dar acestea nu au ieşit deloc în evidenţă. Este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale principale din filme precum Saturday Night Fever, Grease, Michael şi Pulp Fiction.

John Travolta Liste
Despre Actori americani
Na?teri în 1954
Actori americani
Hollywood Walk of Fame


 

John Travolta Videoclipuri
Grease - John Travolta & Olivia Newton youre the one that I want

irrelevant
1
broken


Tag-uri: 1954, actor, englewood, new jersey

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :