FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 270
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Jessica Miller Biografie
Jessica Miller Videoclipuri
Jessica Miller Filme
Site-uri despre Jessica Miller
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Jessica Miller
Intreaba despre Jessica Miller
Jessica Miller Citate
Vedete nascute pe 1 Martie
 

Jessica Miller Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Jessica Miller has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Jessica Miller

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Jessica Miller

 Q:   Intreaba despre Jessica Miller       
Jessica Miller Deşi a trecut destul de mult timp de cand ea s-a impus si a devenit una dintre cele mai sexy modele in devenire, adolescenta lui Jessica Miller cu siguranţă va spun ca nu conţine nici un indiciu privind carierea ei care si-a dezvoltat-o. Fiica unui tâmplar şi a unei animatoare, Jessica a crescut în Las Vegas unde chiar dacă frumuseţea ei a fost evidentă de cand era un copil
mic, ea nu a crezut nici o secunda ca ea va avea un viitor posibil în modeling.

De fapt, plictiseala si stilul de viata din Vegas,au condus-o pe Jessica în cele din urmă sa deivna o membra al unui grup de fete (adolescente care chiuleau de la scoala si cauzau numai necazuri si motive de intristare pentru paritnii lor.

Toate astea au durat, până când mama ei a insistat ca ea sa se alăture unei şcoală de modeling la vârsta de 15 ani moment in care Jessica a început în mod activ sa urmeze o cariera în cadrul industriei, precum şi în anul următor cand “fetiţa” a fost descoperita de către un om de la agenţia de prestigiu Next. Desi Jessica a fost încurajata să se mute la New York, primii ei ani ca un model s-au dovedit a fi deprimanti.

Ea mai aparea ocazional in gig-uri, dar ea era în general recomandata numai pentru publicaţii străine (locul de muncă ii oferea un echilibru, pentru a fi sigur, dar nu era exact genul de munca care avea sa-i ridice profilul de model).

Jessica Miller este fata lui Calvin Klein

Totul s-a schimbat pentru Jessica atunci când ea a implinit 17 de ani, cand a obtinut un contract profitabil cu Calvin Klein, in care în esenţă, ii era garantat un loc în fiecare singur anunţ de imprimare Klein, timp de doi ani. Ea a devenit instantaneu un mare star în lumea modei, si şi-a petrecut următorii câţiva ani, aparand în diverse reclame Klein şi călătorind în intreaga lume în acest proces.

Ca pe atunci Jessica a început să se intalneasca cu vocalistul de Incubus, Brandon Boyd, după ce a admins faptul ca ea e un mare fan al trupei. Dupa ce a auzit asta, un prieten comun le-a facut cunostinta celor doi..

Jessica Miller pozeaza pentru Givenchy

În urma contractului cu Calvin Klein, Jessica s-a pomenit ca a cucerit unele dintre revistele cele mai cunoscute şi companii de moda. În plus pe langa faptul ca a aparut pe coertele revistelor precum British bazar şi italiană Vogue, Jessica a fost recomandata în campanii de profil pentru nume ilustre precum Givenchy si Fendi. Şi, deşi ea e trăieste încă în New York, Jessica isi petrece o mare parte a timpului liber în Vegas, unde sta impreuna cu familia ei şi cu prietenii.

Vorbind de raltiile ei amoroase, Jessica - după despartirea ei cu Brandon (ironic, care a parasit-o pentru un alt supermodel, Carolyn Murphy) - a început să se vada cu un alt muzician, Daron Malakian, membru al formatiei System of a Down.

Viitorul lui Jessica ca un model pare a fi sigur, deşi ea nu a pastrat secret planurile ei de a intra in cel din urmă in industria de divertisment, o dată ea a se va retrage din lumea modei.

By FW Editor

 
Jessica Miller Filme

No photo available
Pizza Man vs. the Dude
Jessica Miller Filmography
 

Jessica Miller Videoclipuri
Jessica Miller - Runway Bikini

irrelevant
0
broken


Tag-uri: model, las vegas, givenchy

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru jessica_miller. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :