FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,251
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Jessica Alba Biografie
Jessica Alba Videoclipuri
Jessica Alba Poze
Jessica Alba Filme
Jessica Alba Articole
Jessica Alba Stiri
Site-uri despre Jessica Alba
Tab-uri utile
Comentarii
Jessica Alba Poll-uri
Intrebari despre Jessica Alba
Jessica Alba Citate
Vedete nascute pe 28 Aprilie
Celebritati nascute in Pomona California SUA
Actrite in zodia Taur
Celebritati de etnie American
Vedete cu ochii Caprui
Celebritati care au 169 cm inaltime
Vedete care cantaresc 57 kg
 

Jessica Alba Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Jessica Alba has no Fans yet!

Jessica Alba Polls 


Biografii


Intrebari despre Jessica Alba

- de ce nu sa mai facut sezonul 3 dark angel...........si macar dac... by tinaadriana

- In ce filme a jucat Jessica Alba?... by Madalina

- Unde pot gasi fotografii sexy cu Jessica Alba?... by Bianca

- Jessica Alba este casatorita?... by Alina

- Care sunt citatele tale preferate de la Jessica Alba?... by Alexandra

- Este adevarat ca Jessica Alba a suferit de mai multe boli cand a ... by Liliana

- A pozat Jessica Alba in revista Maxim?... by Laura

- Este Jessica Alba cea mai sexy actrita al momentului?... by Madalina

- Care este filmul preferat in care a jucat Jessica Alba?... by Larisa

- Pentru ce este faimoasa Jessica Alba?... by Izabella

- In ce filme a jucat Jessica Alba?... by Luca

- Care este urmatorul film a lui Jessica Alba?... by Alex

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   model   varsator   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Jessica Alba

 Q:        
Jessica Alba Jessica Marie Alba s-a nascut pe 28 aprilie 1981 in Pomona, California si este o cunoscuta actrita de televiziune si film.

Cariera:

A absolvit liceul la 16 ani, iar ulterior a studiat la Atlantic Theater Company. A fost pasionata de de actorie inca din copilarie de la varsta de cinci ani, iar la 11 ani a mers la un concurs de actorie in Beverly Hills pe care l-a si castigat. Alba a aparut si in doua reclame nationale la Nintendo si J.C. Penney in copilarie si a aparut in mai multe filme independente.

Si-a inceput cariera in televiziune si film la 13 ani cand a aparut in “Camp Nowhere” si “The Secret World of Alex Mack” in 1994. A jucat apoi in doua sezoane din serialul de televiziune “Flipper”. A intrat in atentia publicului datorita rolului principal din seria lul de televiziune “Dark Angel” intre 2000-2002.

In 1998 a aparut in drama “Brooklyn South”, a interpretat-o pe Leanne in doua episoade din “Beverly Hills, 90210” si pe Layla intr-un episod din “The Love Boat: The Next Wave”. A aparut apoi in filme ca “Honey” in 2003, “Sin City” in 2005, “Fantastic Four” tot in 2005, iar in 2007 in “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” si “Good Luck Chuck”.

A aparut frecvent in revista Maxim in topul “Hot 100” si a fost votata number one in lista de la AskMen.com “99 Most Desirable Women” in 2006 dar si in topul celor de la FHM “Sexiest Woman in the Worl” in 2007. A castigat numeroase premii pentru rolurile interpretate inclusive premiul Teen Choice si Saturn pentru “Best Actress on Television” pentru rolul din “Dark Angel” si o nominalizare la Globul de Aur tot pentru rolul sau principal din serialul “Dark Angel”.

In 2006 a primit un premiu Mtv Movie Award la categoria “Sexiest Performance” pentru filmul “Sin City”. Un an mai tarziu a fost nominalizata la premiul Razzie la categoria “Worst Actress” pentru performantele din “Awake”, “Good Luck Chuck” si “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”, la acelasi premiu a fost nominalizata si in 2005 pentru “Fantastic Four” si “Into the Blue”. In 2008 a juat in filmul de groaza “The Eye”, a castigat Teen Choice for Choice Movie Actress: Horror/Thriller si o nominalizare la Razzie Award la categoria “Worst Actress”. In acelasi an a jucat in “The Love Guru”, iar Alba a fost nominalizata la premiile Razzie la “Worst Actress”.

A jucat apoi in “The Killer Inside Me”, film ce a fost lansat in 2010, in acelasi an a aparut si in comedia “Valentine’s Day”.

Pe scurt despre Jessica Alba:

Nume: Jessica Marie Alba
Data nasterii: 28 aprilie 1981
Zodie: taur
Locul nasterii: Pomona, California
Frati/Surori: Un frate Joshua
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1.70 m
Nationalitate: Americana
Stare civila: Casatorita
Sot: Cash Warren
Copii: O fata Honor Marie Warren
Ocupatie: Actrita
Studii: Atlantic Theater Company

De ce este faimoasa Jessica Alba?

Jessica Alba este una dintre cele mai frumoase si mai cautate actrite americane ce a aparut de-a lungul carierei sale in diferite filme si seriale de televiziune care i-au adus atat critici pozitive cat si negative. A cunoscut faima la nivel national si international datorita rolurilor pe care le-a interpretat in numeroase filme.

De ce ne place Jessica Alba?

Jessica Alba a cucerit publicul cu frumusetea si talentul sau, fiind una dintre cele mai iubite si indragite actrite de origine americana, ce a fascinat cu fiecare aparitie a sa in filmele si serialele in care a jucat. Ne place Jessica Alba deoarece este o o femeie foarte frumoasa care a demonstrate acest lucru cu aparitiile sale, ajungand pe locul 1 in diferite topuri de frumusete.

Filmografie:

• "Spy Kids 4: Armageddon" (2011) (pre-production)
• "Little Fockers" (2010) (post-production)
• "An Invisible Sign" (2010)
• "Machete" (2010)
• "Valentine's Day" (2010)
• "The Killer Inside Me" (2010)
• "The Office" (2009)
• "The Love Guru" (2008)
• "The Eye" (2008)
• "Awake" (2007)
• "Meet Bill" (2007)
• "Good Luck Chuck" (2007)
• "Rise of the Silver Surfer" (2007)
• "The Ten" (2007)
• "Into the Blue" (2005)
• "Fantastic Four" (2005)
• "Sin City" (2005)
• "Honey" (2003)
• "MADtv" (2003)
• "The Sleeping Dictionary" (2003)
• "Dark Angel" (2002)
• "Paranoid" (2000)
• "Idle Hands" (1999)
• "Never Been Kissed" (1999)
• "P.U.N.K.S." (1999)
• "Love Boat: The Next Wave" (1998)
• "Beverly Hills, 90210" (1998)
• "Flipper" (1997)
• "ABC Afterschool Specials" (1996)
• "Chicago Hope" (1996)
• "Venus Rising" (1995)
• "The Secret World of Alex Mack" (1994)
• "Camp Nowhere" (1994)
Articole despre Jessica Alba
Jessica Alba In Copilarie
Despre Jessica Alba
Jessica Alba Cariera
Jessica Alba Viata Personala

Jessica Alba News
Jessica Alba: O Spioana Sexy (September 29, 2010)
Jessica Alba Cu Sutienul La Vedere (September 29, 2010)
Jessica Alba nu mai e multumita de felul cum arata (November 18, 2010)
Datorita lui Jessica Alba 'The Hand Job' va deveni un film (November 26, 2010)


Jessica Alba Liste
Na?teri în 1981
Actori americani
Actori din Texas


 
Jessica Alba Filme

Sin City
No photo available
Un sarut adevarat
No photo available
Tabara de nicaieri
No photo available
Adancul albastru
No photo available
Cei 4 Fantastici
No photo available
Dictionarul din Alcov
No photo available
Prieteni periculosi
No photo available
Maini ucigase
No photo available
P.U.N.K.S.
No photo available
Sin City: The Premiere
No photo available
Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer
No photo available
2005 MTV Movie Awards
O familie de cosmar
No photo available
Entertainment Tonight
Little Fockers
Jessica Alba Filmography
 

Jessica Alba Videoclipuri
Jessica Alba The Stare Response on ibeatyou

irrelevant
5
broken


Tag-uri: california, 1994, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 24 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :