FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 408
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Jenny Lewis Biografie
Jenny Lewis Videoclipuri
Site-uri despre Jenny Lewis
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Jenny Lewis
Intreaba despre Jenny Lewis
Adauga un citat spus de Jenny Lewis
Vedete nascute pe 08 Ianuarie
Celebritati nascute in Las Vegas Nevada SUA
Vedete in zodia Capricorn
 

Jenny Lewis Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Jenny Lewis has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Jenny Lewis

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Jenny Lewis

 Q:   Intreaba despre Jenny Lewis       
Jenny Lewis Jenny Lewis a fost născuta la data de 8 ianuarie 1976 în Las Vegas, Nevada. Fiica unor artiştilor interpreţi, Jenny a intrat in showbiz în 1985, datorită unui rol de oaspete principal într-un episod din The Twilight Zone.

Jenny Lewis devine un star

Acest episod a fost ca o bilă rulantă, şi în următorii cinci ani Jenny a apărut în mai mult de o duzină de spectacole de top, inclusiv The Golden Girls, Mr. Belvedere and Growing Pains. Ea a făcut, de asemenea, tranziţia pe marele ecran cu roluri bine primit în inimile fanilor, filme precum Trading (1987) şi Troop Beverly Hills (1989).

Afisari ţinute de-a lungul anilor 1990, Jenny a împărţit timpul între programele de succes cum ar fi Roseanne şi Baywatch şi filme ciudate ca Pleasantville din 1998, in care joaca la Hollywood alaturi de Tobey Maguire si de Reese Witherspoon. În ciuda succesului ei, Jenny, în cele din urmă a fost dezamagita de industria filmului. "A venit mai mult pentru scopuri practice şi financiare, si odata ce mi le-am implinit si-a pierdut farmecul în cele din urmă," spune ea.

Jenny Lewis formeaza rilo kiley

Cautand noi provocări, Jenny împreună cu prietenii ei Pierre De Reeder, Dave Rock si colegul Blake Sennett au format o trupă de rock indie-au numit Rilo Kiley. Trupei a generat un text local puternic şi au semnat în curând la Barsuk Records.

rilo kiley scot un album

Cu Barsuk de partea lor, Rilo Kiley a scos în 2001 albumul lor de debut, Take-Offs and Landings. Deşi nu a reuşit să înregistreze grafic, setul de 14 melodii a primit recenzii favorabile, iar grupul s-a dus înapoi în studio anul următor pentru a înregistra The Execution of All Things.

Lansat în 2002, a primit munţi de laudă de la publicaţii ca Pitchfork Media care a numit-o "Un album dinamic cu versuri interesante," Ink 19 l-a salutat ca "una dintre cele mai bune albume rock indie din acest an "Albumul a fost, de asemenea, cunoscut pentru piesa featuring autobiografica "And That's How I Choose to Remember It,", o melodie care povesteste copilăria lui Jenny.

Următorul album a fost More Adventurous. Lansat pe 17 august 2004, albumul a catapultat-o pe Jenny în prim-plan, ea a preluat îndatoririle principale cântând la Sennett. E! Online.

Jenny Lewis zboară solo

Profilul lui Jenny a atras atenţia colegului muzician Conor Oberst şi, ulterior, el a invitat-o să înregistreze propriul album solo pentru casa de discuri Team Love. Rezultatul a fost Rabbit Fur Coat. Lansat pe 24 ianuarie 2006, albumul a urcat pe Nr 88 în Billboard 200 şi ascultătorii de la National Public Radio si All Songs Considered a fost clasat pe pozitia 8 a anului 2006.

"Este o adunare de oameni pe care i-am întâlnit in trecut", spune Jenny, care a colaborat , de asemenea, cu The Watson Twins, Ben Gibbard and Oberst. "Cred că producţia este mult mai dezbracata, [decat Rilo Kiley]. Am vrut sa existe doar cântecele şi vocile sa spuna povestea, mai degrabă decât la chitară şi de producţie.

By FW Editor

 

Jenny Lewis Videoclipuri
Jenny Lewis - You are what you love

irrelevant
0
broken


Tag-uri: nevada, 1976, cantareata

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :