FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 806
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Jennifer Aniston Biografie
Jennifer Aniston Videoclipuri
Jennifer Aniston Poze
Jennifer Aniston Articole
Jennifer Aniston Stiri
Jennifer Aniston Liste
Jennifer Aniston Relatii
Site-uri despre Jennifer Aniston
Tab-uri utile
Comentarii
Jennifer Aniston Poll-uri
Intrebari despre Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Citate
Vedete nascute pe 11 Februarie
Celebritati nascute in Sherman Oaks California SUA
Actrite in zodia Varsator
Vedete care au studiat la Scoala de Muzica Guardia, Art & Performing Arts, New York
Celebritati de religie Catolic
Celebritati de etnie American
Vedete cu ochii Albastri
Celebritati care au 163 cm inaltime
 

Jennifer Aniston Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Jennifer Aniston has no Fans yet!

Jennifer Aniston Polls 


Biografii


Intrebari despre Jennifer Aniston

- Ce legatura exista intre sex si apa in ultimul clip al actritei J... by Jordan

- Jennifer Aniston este mai talentata decat Angelina Jolie?... by Madalina

- Din ce motiv Jennifer Aniston si Brad Pitt s-au despartit?... by Claudiu

- Care sunt cele mai faimoase filme in care a jucat Jennifer Anisto... by Luca

- Cat castiga in general Jennifer Aniston pentru un film? ... by Larisa

- Ce stiti despre familia actritei Jennifer Aniston?... by Laura

- Cu ce alti barbati a mai avut relatii Jennifer Aniston?... by Bianca

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Jennifer Aniston

 Q:        
Jennifer Aniston Jennifer Aniston a mostenit talentul si pasiunea pentru film de la parintii sai John Aniston si Nancy Dow amandoi fiind actori faimosi in America.

Cariera:

Jennifer a studiat la Scoala de Muzica Guardia, Art & Performing Arts din New York iar pentru prima data a lucrat ca telemarketer si chelnerita. Jennifer si-a facut debutul ca actrita in naul 1990 in serialul "Molloy" dupa care a jucat in filmul "Camp Cucamonga".

Ea a devenit faimoasa dupa ce a interpretat rolul controversatei Rachel Green in filmul "Friends" alaturi de Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer. De atunci, Jennifer a putut fi vazuta in filme precum "Derailed", "Rumor has it...", "The Break-Up", "He's Just Not That Into You", "Along Came Polly" sau "Bruce Almighty". De-a l ungul anilor, Jennifer Aniston a castigat multe premii, printre care Premiul Emmy pentru "cea mai buna actrita intr-un serial de comedie", "Globul de Aur" pentru "cea mai buna actrita intr-un serial de comedie" sau "People's choice" pentru "Star-ul TV preferat".

Pe de alta parte Jennifer Aniston nu s-a limitat doar la fime si seriale Tv, ea a jucat si in reclame televizate si videoclipuri precum "Walls" din Tom Petty and The Heartbreakers, reclama la berea Heineken sau la produse cosmetice L'Oreal.

Deasemenea Jennifer Aniston a lucrat mai bine de un an la un parfum care a fost lansat in iulie 2010 care se numeste chiar Jennifer Aniston. Cariera actritei este una stralucita si plina de bucurii asa cum toti actorii isi doresc.

De ce ne place Jennifer Aniston?

In primul rand ne place Jennifer Aniston pentru ca este o actrita foarte talentata care a jucat in multe si faimoase filme. Deasemenea, ne place Jennifer Aniston pentru ca este o femeie foarte frumoasa si cu un dezvoltat simt al umorului.

De ce este Jennifer Aniston faimoasa?

Jennifer Aniston este faimoasa pentru ca a jucat in filme precum "Friends", "The Break-Up", "Marley & Me", "Bruce Almighty", si "Along Came Polly". Deasemenea es este faimoasa si pentru ca a fost casatorita cu actorul Brad Pitt si totodata pentru ca s-a numarat printre "50 Cei mai frumosi oameni" in revista People si printre " Cei mai intriganti oameni" in " People Weekly’s ".

Pe scurt despre Jennifer Aniston:

Nume: Jennifer Joanna Aniston
Locul nasterii: Sherman Oaks, Los Angeles, California, U.S.
Data nasterii: 11 februarie 1969
Parinti: Tatal John Aniston si mam Nancy Dow
Frati / Surori: Doi frati, John Melick si Alex Aniston
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1,63 cm
Porecle: Jen, Jenny
Sot: Brad Pitt (divortati)
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Actrita
Studii: Scoala de Muzica Guardia, Art & Performing Arts, New York

Filmografie:

• Marley & Me (2008)
• Gambit (2009)
• The Senator's Wife (2009)
• Traveling (2008)
• Management (2009)
• He's Just Not That Into You (2008)
• Dirt (1 episode, 2007)
• The Break-Up (2006)
• He's Just Not That Into You (2006)
• Rumor Has It... (2005)
• Derailed (2005/I)
• Friends (238 episodes, 1994-2004)
• Along Came Polly (2004)
• Bruce Almighty (2003)
• King of the Hill (1 episode, 2003)
• Freedom: A History of Us (1 episode, 2003)
• The Good Girl (2002)
• Rock Star (2001)
• The Iron Giant (1999) (voice)
• South Park (1 episode, 1999)
• Office Space (1999
• Hercules (1 episode, 1998)
• The Object of My Affection (1998)
• The Thin Pink Line (1998)
• Til There Was You (1997)
• Picture Perfect (1997)
• Steven Spielberg's Director's Chair (1996) (VG) (voice)
• She's the One (1996)
• Dream for an Insomniac (1996)
• Partners (1 episode, 1996)
• Muddling Through (1994) TV Series (unknown episodes, 1994)
• Burke's Law (1 episode, 1994)
• Herman's Head (2 episodes, 1992-1993)
• Leprechaun (1993)
• Sunday Funnies (1993) (TV)
• Quantum Leap (1 episode, 1992)
• The Edge (17 episodes, 1992)
• Molloy (2 episodes, 1990)
• Ferris Bueller (4 episodes, 1990)
• Camp Cucamonga (1990) (TV)

Iubitii lui Jennifer Aniston:

Charlie Schlatter (1990)
Daniel Macdonald (1990)
Adam Duritz (1995)
Tate Donovan (1995 - 1998)
Brad Pitt (2000 - 2005)
Vince Vaughn (2005 - 2006)
Paul Sculfor (2007)
Orlando Bloom (2007)
Articole despre Jennifer Aniston
Despre Jennifer Aniston
Copilaria Frumoasei Jennifer Aniston
Cariera Actritei Jennifer Aniston
Viata Amoroasa A Actritei Jennifer Aniston

Jennifer Aniston News
Angelina Jolie va juca rolul reginei Cleopatra (June 18, 2010)
Brad Pitt a apelat la un vrajitor (June 18, 2010)
Lindsay Lohan l-a agatat pe Gerard Butler (June 30, 2010)
Sheryl Crow a convins-o pe Jennifer Aniston sa adopte un copil (June 30, 2010)
Angelina Jolie a avertizat-o pe Jennifer Aniston sa stea departe de copii ei (July 02, 2010)
Jennifer Aniston a facut acupunctura la sfatul lui Sheryl Crow (July 15, 2010)
Jennifer Aniston si Christopher Gartin: cuplul perfect? (July 23, 2010)
Jennifer Aniston si Christopher Gartin: cuplul perfect? (July 23, 2010)
Jennifer Aniston vrea ca fostul ei sot Brad Pitt sa fie tatal copilului ei! (July 26, 2010)
Jennifer Aniston face poze topless la 41 de ani (August 12, 2010)
Jennifer Aniston a rasuflat usurata: A obtinut un ordin de restrictie impotriva unui fan care o cerea insistent in casatorie (August 13, 2010)
Jennifer Aniston - inseminarea artificiala nu e de mine (August 26, 2010)

Jennifer Aniston Liste
Top 5 Cei Mai Faimosi Barbati Din Viata Actritei Jennifer Aniston (September 10, 2010)
Despre Actori americani
Na?teri în 1969
Actori americani
Distribu?ia Friends


 

Jennifer Aniston Videoclipuri
Jennifer Aniston

irrelevant
4
broken
 
Jennifer Aniston Relatii
[editeaza relatii]
Brad Pitt
Brad Pitt and Jennifer Aniston


Tag-uri: 1969, sherman oaks, actrita, friends

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 17 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :