FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 383
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Jenna Bush Biografie
Jenna Bush Videoclipuri
Site-uri despre Jenna Bush
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Jenna Bush
Intreaba despre Jenna Bush
Adauga un citat spus de Jenna Bush
Vedete nascute pe 25 Noiembrie
Celebritati nascute in Dallas Texas SUA
Vedete in zodia Sagetator
 

Jenna Bush Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Jenna Bush has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Jenna Bush

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Jenna Bush

 Q:   Intreaba despre Jenna Bush       
Jenna Bush Născuta pe data de 25 noiembrie 1981, în Dallas, Texas, Jenna Welch Bush a venit în această lume cu doar un minut după sora ei, Barbara. Celebra familie de patru persoane, în frunte cu George W. Bush şi mama Laura, s-a mutat destul de frecvent – sau mai bine spus a facut naveta - în timpul copilăriei: de la Dallas la Washington DC pentru campania bunicului George, înapoi la Dallas şi, în final la Washington pentru preşedinţia lui George W.
Deşi ea era în centrul atenţiei la fel de mult ca si politicieni de mare profil, Jenna nu se simtea foarte confortabil cu aceasta atentie oferita de mass-media şi mai tot timpul se ascundea in fata aparatelor foto.

Când tatăl ei a fost anunţat drept candidat republican pentru alegerile prezidenţiale din anul 2000, cu toa te acestea, se exercită o presiune mai mult pe Jenna şi sora ei care trebuiau să-şi asume rolul de fiice cuminti si politicoase.

Jenna Bush băutoare minora

Aşa cum familia s-a stabilit în Casa Albă, Jenna făcut un efort pentru a rămâne în umbră în termeni de acoperire mass-media. Nu a fost un timp uşor pentru ea, dar în cele din urmă spiritul lui Jenna a izbucnit, şi a inceput studiile la Universitatea din Texas, Austin. Acolo a fost locul unde Jenna a început sa-si aratae adevarata fata si să atragă atenţia ca o petecareata minora. De două ori în primăvara anului 2001 ea a fost percepută şi amendata pentru consum de alcool sau pentru ca încerca să obţină alcool ca minora.

Deşi nu a mai avut niciodată probleme cu poliţia, după acea dată tumultoasa, titlurile încă curgeau despre modul de distractie al acesteia tinere. Împreună cu sora ei, si datorita reputatiei, Jenna organiza si participa la petreceri celebre in New York, unde aveau un apartament. Zvonurile si povestile aparute de la prieteni anonimi şi fotografiile facute de paparazzi pun gaz pe foc si totul izbucneste atunci cand actorul Ashton Kutcher afirma ca le-a vazut pe gemene fumand marijuana, după o noapte de petreceri.

Jenna Bush in campanie

În 2004, Jenna a făcut un efort pentru a contracara percepţia publicului că ea era o fată petrecareata – intr-adevar un mare efort. După ce a absolvit in luna mai a anului 2004, ea s-a alaturat campaniei tatălui ei, care incerca sa câştige un al doilea mandat ca preşedinte.

În eforturile lor , gemenele au vizitat mai multe state ba chiar au şi vorbit la Republican National Convention. Ele, de asemenea, au pozat pentru Vogue, în luna august a acelui an, şi au fost foarte frecvent în centrul atenţiei în lunile care probabil ducea la o eventuala victorie a preşedintelui Bush.

Prin vara anului 2005, Jenna si-a început cariera ca o profesoasa de şcoală elementară şi a avut o groza de responsabilitati fiind o figură de influentă publica. După o vizită in Scoţia pentru summit-ul G8, ea s-a alaturat mamei ei şi pentru un tur in Africa, pentru a vizita satelor afectate de SIDA şi pentru a se ocupa de promovarea gradului de conştientizare a virusului HIV.

By FW Editor

 

Jenna Bush Videoclipuri
Jenna Bush on Ellen

irrelevant
0
broken


Tag-uri: texas, 1981, politica

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :