FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 143
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Jamie-Lynn Sigler Biografie
Jamie-Lynn Sigler Videoclipuri
Site-uri despre Jamie-Lynn Sigler
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Jamie-Lynn Sigler
Intreaba despre Jamie-Lynn Sigler
Adauga un citat spus de Jamie-Lynn Sigler
Vedete nascute pe 15 Mai
Celebritati nascute in Jericho New York SUA
Vedete in zodia Taur
 

Jamie-Lynn Sigler Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Jamie-Lynn Sigler has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Jamie-Lynn Sigler

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Jamie-Lynn Sigler

 Q:   Intreaba despre Jamie-Lynn Sigler       
Jamie-Lynn Sigler Jamie-Lynn Sigler s-a născut la data de 15 mai 1981, în Long Island, din parinti de origine cubaneza şi evrei (de fapt iar are mai multe radacini si anume, iudeo-americana, greacă si cubaneza). Ea a fost înscris la şcoala de dans, la varsta de trei ani şi pe urma a inceput sa ia lecţii de canto. Doar patru ani mai tarziu ea a inceput sa-si indrepte cariera spre actorie.

Jamie-Lynn Sigler şi The Sopranos

Ca un adolescent, ea a jucat rolul lui Anne Frank intr-o piesa de pe Broadway, un rol care la un moment dat a apartinut actritei Natalie Portman. Auditie ei în cele din urmă pentru un rol ca Meadow Soprano a devenit legendara, deoarece tanara Jamie-Lynn nu era conştienta de faptul că proiectul de pe HBO nu avea nimic de-a face cu cantatul. Când ea si-a dat seama că n u a fost vorba de un muzical, ci de o dramă mafioata, ea a fost surprinsa ca a obtinut un rol.

Jamie-Lynn Sigler la Oprah

Ca Meadow, Jamie-Lynn a trebuit sa-si dapseasca partea ei echitabilă de traume adolescente. În urma unei relaţii care nu a reuşit, Jamie-Lynn a suferit psihic destul de grav şi a fost aproape de a dezvolta o tulburare majoră - ceva de care ea a vorbit pe larg la Oprah Winfrey Show.

Lupta s-a datorat, de asemenea, presiunii inerente de a fi intr-un spectacol de mare succes, precum şi cu stresul de a jongla intre acesta si colegiu. Producătorii de la Sopranos au considerat scoaterea lui Jamie-Lynn Sigler din spectacol, până când ea a dovedit că este intr-o bună stare de sănătate mentală şi fizică.

Ea si-a pus diploma in psihologie in asteptare, în timp ce ea îşi traieste visul la Hollywood.

Jamie-Lynn Sigler şi Here to heaven

În ciuda succesului ei în actorie, Jamie-Lynn nu a renunţat niciodată la intenţia sa de a înregistra un album. Ea a semnat un contract, după un episod din "The Sopranos" difuzat in care ea canta hitul celor de la TLC, "No Scrubs". Producători TK si Desmond Child au fost convocaţi pentru a lucra la albumul de debut şi Sigler a fost destul de norocoasa pentru ca a contribuit la compozitie.

Acest lucru a fost crucial pentru ea, pentru ca ii reflecta viaţa ei personală în cântece şi injectează emotiile ei direct în tesatura albumului. O pianista clasica şi o chitarista în devenire, Jamie-Lynn a stabilit ca trebuie sa dovedeasca ca ea nu este doar o senzatie de noaptea si ca nu este trecatoare. Ea nu era doar în căutarea unui gust trecător de faima si avere.

Primul ei album, intitulat Here to Heaven, a fost lansat în luna octombrie a anului 2001. MTV a avut premiera video pentru melodia ei "Cry Baby" de la Total Request Live.

Jamie-Lynn Sigler şi anturajul

După ce a The Sorpanos a avut finalul său serie, în 2007, Jamie-Lynn Sigler a revenit la HBO, în 2008, pentru a lucra la sezonul 5 din Entourage. Jamie-Lynn Sigler a revenit si in sezonul cu numarul 6, de asemenea. În 2009, Jamie-Lynn, a aparut in mai multe episoade a serialului Ugly Betty.

By FW Editor

 

Jamie-Lynn Sigler Videoclipuri
Jamie-Lynn Sigler Asked About Dating "Fat Guy" Jerry Ferrara

irrelevant
0
broken


Tag-uri: long island, 1981, cantareata

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :