FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,588
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Ioana Moldovan Biografie
Ioana Moldovan Videoclipuri
Ioana Moldovan Filme
Site-uri despre Ioana Moldovan
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Ioana Moldovan
Intreaba despre Ioana Moldovan
Adauga un citat spus de Ioana Moldovan
Vedete nascute pe 01 Ianuarie
Celebritati nascute in Bucuresti Romania
Actrite in zodia Capricorn
Vedete care au studiat la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale
Celebritati de religie Ortodox
Celebritati de etnie Roman
 

Ioana Moldovan Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Ioana Moldovan has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Ioana Moldovan

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Ioana Moldovan

 Q:   Intreaba despre Ioana Moldovan       
Ioana Moldovan Ioana Moldovan este o actrita de teatru si cinema foarte frumoasa din Romania.
Ioana Moldovan s-a nascut pe data de 1 ianuarie 1976, la Cluj.

Cariera:

Ioana este o frumoasa blonda care a devenit cunoscuta in primul rand ca una din vedetele PRO TV-ului. Ea spune ca inca de la varsta de 6 ani inventa diferite personaje pe care le interpreta si organiza cu prietenii ei mici scenete ai caror spectatori erau parintii.

Obisnuia sa mearga saptamanal la teatru deoarece astfel putea sa evadeze din cotidian. De asemenea, magia spectacolelor era diferita fata de spectacolele din ziua de azi. Ioana provine dintr-o minunata familie de ardeleni si are un frate, Andrei, mai mic cu 6 ani decat ea. Parintii au fost cei care si-au pus amprenta asupra personalitatii Ioanei. Acestia lucreaz a in informatica si sunt destul de rigurosi si logici.

La liceu a avut un profil destul de diferit: matematica-fizica-engleza. S-a indragostit de teatru datorita unor prieteni studenti la Institutul de teatru din Cluj. Veneau in fiecare an cate o saptamana in Bucuresti la festivalul de teatru "I.L. Caragiale". In clasa a X-a a jucat in Golgota, primul spectacol stradal din Romania, care a fost regizat de Teodor Zmeu. Cu aceasta trupa a lucrat in toata tara, dar si la Chisinau si Ungaria. Au primit Marele Premiu la festivalul de la Sighisoara.

La 19 ani a venit in Bucuresti si a dat la teatru la clasa lui Dem Radulescu. La inceput era tematoare, insa isi dorea sa reziste. Dupa terminarea facultatii, a inceput sa prezinte emisiunea "Ora 7 Buna Dimineata", alaturi de Andrei Zaharescu, de la PRO TV. Apoi, timp de 2 ani a prezentat sterile. Apoi a urmat emisiunea de la TVR1 “Soti si sotii”, o emisiune care a fost pe placul ei. A prezentat si emisiunea “Stele de 5 stele” tot la TVR1.

In anul 2004 Sergiu Nicolaescu a distribuit-o in "Orient Expres", alaturi de el insusi si de Dan Bittman. In acest film a interpretat rolul Isabelle Benny. Dupa acest film de succes a urmat pelicula “15”, unde a jucat rolul Imola. De asemenea, a jucat in "Podul", alaturi de George Ivascu si Horatiu Malaele. Aceasta piesa a avut succes atat in tara cat si in Germania.

Ioana este casatorita cu jurnalistul Doru Buscu. Impreuna au un fiu, pe Petru Filip. Sunt o familie frumoasa si se bucura de fiecare moment petrecut impreuna.

De ce ne place Ioana Moldovan?

Ioana Moldovan este placuta de toata lumea din jur,dar si de catre telespectatori datorita frumusetii sale atat interioare, cat si exterioare.

De ce este Ioana Moldovan faimoasa?

Faima Ioanei a venit odata cu aparitia ei in televiziunea de succes PRO TV. De atunci, Ioana este iubita de catre public.

 
Ioana Moldovan Filme

No photo available
15
Ioana Moldovan Filmography
 

Ioana Moldovan Videoclipuri
Ioana Moldovan-"BADE PALARIE NOUA"-(pozitiv)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actrita, tvr1, pro tv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 26 January '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :