FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 425
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Holly Weber Biografie
Holly Weber Videoclipuri
Holly Weber Poze
Holly Weber Filme
Site-uri despre Holly Weber
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Holly Weber
Intreaba despre Holly Weber
Adauga un citat spus de Holly Weber
 

Holly Weber Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Holly Weber has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Holly Weber

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Holly Weber

 Q:   Intreaba despre Holly Weber       
Holly Weber Desi s-a nascut si a locuit timp de 3 luni in Costa Rica, Holly Beth Weber si-a petrecut cea mai mare parte a copilariei in California de Sud. Dragostea lui Holly pentru soare si apa s-a dezvoltat inca din copilarie.

In timpul facultatii, Holly Weber a reusit sa se intretina singura acceptand o slujba de ospatarita intr-un restaurant local si dansand in unele dintre cele mai „fierbinti” cluburi de noapte din Las Vegas. La un astfel de club, Holly Weber a fost invitata sa danseze si a descoperit in curand ca poate castiga o multime de bani ca dansatoare.

Aspectul incantator si tenacitatea de care dadea dovada, o recomandau pe Holly Weber ca model asa ca aceasta a inceput sa apara treptat la diferite auditii si competitii de modeling. Nu a durat mult pana ce Holly Weber a reusit s a isi faca cunoscuta imaginea. A inceput sa apara in paginile unor reviste importante precum FHM, Muscle and Fitness si Glamour.

Noua faima descoperita in modeling, a condus, in mod logic, la un interes in actorie. De atunci, Holly Weber a aparut in mai multe roluri minore in diferite seriale de televiziune si show-uri, inclusiv un rol in productia lui Ron Howard din 2008, Frost Nixon.

In 2009, Holly Weber a aparut in The Ugly Truth, alaturi de Gerard Butler, Katherine Heighl si Cheryl Hines precum si in productiile Crank 2: High Voltage, Fast & Furious alaturi de Vin Diesel si Michelle Rodriguez, Miss March alaturi de Molly Stanton si The Devil’s Tomb cu Cuba Gooding Jr.

 
Holly Weber Filme

No photo available
Dirt
No photo available
Tender Loving Care
Holly Weber Filmography
 

Holly Weber Videoclipuri
Holly Weber

irrelevant
0
broken


Tag-uri: costa rica, fhm, glamour, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru holly_weber. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 13 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :