FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 659
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Helena Rubinstein Biografie
Helena Rubinstein Videoclipuri
Site-uri despre Helena Rubinstein
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Helena Rubinstein
Intreaba despre Helena Rubinstein
Adauga un citat spus de Helena Rubinstein
 

Helena Rubinstein Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Helena Rubinstein has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Helena Rubinstein

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Helena Rubinstein

 Q:   Intreaba despre Helena Rubinstein       
Helena Rubinstein Helena Rubinstein s-a născut la data de 25 decembrie 1872 în Polonia. Ea este una dintre cele mai importante promotoare ale tinereţii şi frumuseţii femeilor.

Biografie si Cariera :

S-a născut într-o familie mare, aceasta mai având doi fraţi.

Când avea 18 ani, s-a decis să se mute în Australia, părăsind astfel continentul european. Aici lucrează timp de doi ani ca şi farmacistă, preparând diverse reţete medicale şi alifii.

Peste doi ani, Helena creează o crema de faţă numită „Valeze”. Proprietăţile sale miraculoase au făcut peste noapte din crema „Valeze” un succes fulminant.

Helena Rubinstein a decisa să mai rişte încă o dată, deschizând astfel primul salon de frumuseţe la Melbourne, în 1902. Riscul a constat în faptul că , la acea vreme, oportunităţile pentru femei erau aproape inexistente.

Decide să revină în Europa după puţini ani de la succesul înregistrat în Australia. În ciuda acestui succes, Helena nu renunţa la instruirea sa în domeniul cosmeticelor, luându-şi pe lângă ea cei mai prestigioşi chimişti şi dermatologi care avea menirea de a o învăţa toate secretele lor ţi de a-i împărtăşii cunoştinţele lor.

Aşa că, după zece ani de la venirea sa în Europa, Helena Rubinstein a inaugurat mai multe saloane cosmetice la Londra, Paris sau New York.

Produsele de îngrijire HR conţin numeroase metode de preparare ştiinţifice, situându-se astfel la frontiera medicinei.

Anul 1939 aduce pe piaţă o nouă inovaţie din partea Casei Helena Rubinstein şi anume primul rimel rezistent la apă. Au mai urmat şi alte produse revoluţionare, iar in anul 1956 foloseşte principiul de hidratare a pielii şi îl aplică în cosmetică prin formula cremei „Skin Drew”.

Helena Rubinstein a fost şi a rămas faimoasă şi pentru marea sa pasiune pentru artă. Odată cu creşterea veniturilor companiei sale, aceasta putea să îşi permită achiziţionarea a din ce în ce mai multor colecţii de artă africană, picturi şi sculpturi moderne sau antichităţi egiptene.

Şi-a dorit foarte mult să ajute femeile şi aşa a deschis Fundaţia Helena Rubinstein care acorda multe burse femeilor care doreau să urmeze studii superioare.

 

Helena Rubinstein Videoclipuri
WANTED Fragrance starring DEMI MOORE by Helena Rubinstein TV Com...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: polonia, 1872, promotoare, tinerete, frumusete, salon, skin drew

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru helena_rubinstein. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :