FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 4,152
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Heather Headley Biografie
Heather Headley Videoclipuri
Site-uri despre Heather Headley
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Heather Headley
Intreaba despre Heather Headley
Adauga un citat spus de Heather Headley
Vedete nascute pe 05 Octombrie
Celebritati nascute in Trinidad West Indies
Muzicieni in zodia Balanta
 

Heather Headley Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Heather Headley has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Heather Headley

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Heather Headley

 Q:   Intreaba despre Heather Headley       
Heather Headley Povestea incepe pe 5 Octombrie 1974 in Barataria, Trinidad unde s-a nascut Heather Headley. Aceasta a fost binecuvantata cu doi parinti iubitori ce au incurajat-o sa isi urmeze visele. Heather Headley a inceput sa concureze la diferite competitii inca de la varsta de 2 ani si a inceput sa cante la pian de la varsta de 4 ani. De tanara, obisnuia sa iubeasca muzica in toate formele sale, incepand cu stilul calypso si terminand cu soka, reggae sau R&B American.

Biografie:

In anul 1990, familia sa s-a mutat in Fort Wayne, IN. Aceasta a reprezentat o perioada extrem de dificila pentru Heather Headley deoarece s-a lovit de un blocaj cultural imens. In mai putin de o saptamana, fratele ei mai mic deja renuntate la accentul din Caraibbe in favoarea dialectului American. Pentru ea, ac easta trecere a fost mult mai dificila. Pentru a inrautatii si mai mult lucrurile, sistemul scolar din Trinidad era mult mai avansat decat cel din Statele Unite. Din cauza acestui lucru, Heather Headley obisnuia sa lipseasca de la ora in mod constant. In plus, Heather Headley s-a lovit si de dispretul si lipsa de respect manifestate de ceilalti adolescenti. Cu toate acestea, a reusit sa isi pastreze ambitia si chiar, la un moment dat, a vrut sa devina avocat.

In cele din urma s-a inscris la Northwestern University in programele de Comunicare si Teatru Muzical. Noul ei vis era acela de a deveni prezentatoare de stiri. Heather a urmat cursurile de teatru muzical doar datorita pasiunii sale pentru muzica, si nu ca suport pentru o viitoare cariera. Nu si-a imaginat niciodata ca muzica avea sa fie atat de profitabila, iar diploma ei in Comunicatii, complet inutila.

Pe cand era inca studenta, a luat parte la cateva productii precum "Dreamgirls", "The World Goes Around" si un scurt remake al muzicalului "Do Re Mi". Desi aceste roluri au avut un impact major asupra studiilor, au adus ceva bun: Heather a cunoscut un agent. In 1996, s-a ivit oportunitatea de a juca in muzicalul de pe Broadway, "Ragtime" insa pentru Heather, prioritare erau studiile. Chiar s-a rugat ca auditia sa mearga prost pentru a-si putea continua studiile.

Inainte ca macar sa stie unde se afla Broadway, Heather a facut impresie printre producatorii show-ului care i-au oferit un post la teatru. In 1997, Heather a primit o oferta de la compania Disney, pentru un show la care acestia lucrau: "The Lion King". Agentul ei a reusit sa anuleze contractul pentru piesa "Ragtime" si astfel, Heather a semnat cu studiourile Disney pentru rolul Nala, in una dintre cele mai de succes povesti de pe Broadway, din istoria cinematografiei.

La inceput, Heather nu a fost constienta de succesul sau deoarece, rolul de leu era ceva obisnuit in cadrul carnavalelor din Trinidad. In aceeasi perioada, Disney a inceput sa lucreze la alt muzical, "Elaborate Lives: The Legend of Aida" scris de Elton John si Rim Rice. Bineinteles, studiourile au apelat din nou la domnisoara Heather pentru a juca rolul principal. Productia, cu un buget de 20 de milioane de dolari, prezenta viata romantica a unei printese Nubiene, luata in sclavie de catre Egipteni. Desigur, Heather Headley a obtinut rolul.

In urma acestui ultim rol, Heather a reusit sa ii impresioneze si pe cei de la RCA, care au venit si i-au propus un contract. In anul 2002, a lansat primul ei album solo, "This IS Who I Am", care a primit discul de aur si s-a vandut in peste 500.000 de copii. Tot cu acest album, a obtinut in 2003 titlul de "Lady of Soul R&B Album of the Year" precum si trofeul pentru "Cel mai bun artist".

In Septembrie 2003, a pasit spre altar si s-a maritat cu iubitul ei, fostul star de la New York Jets, Brian Musso. In prezent, cuplul locuieste in Chicago iar Heather munceste la cel de-al doilea album al ei, "Dirty Dancing: Havana Nights".

 

Heather Headley Videoclipuri
Heather Headley sings Elton John's "Your Song"

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1974, barataria, cantareata, actrita, tv, soul

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :