FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 11,477
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Gheorghe Gheorghiu Biografie
Gheorghe Gheorghiu Videoclipuri
Gheorghe Gheorghiu Relatii
Site-uri despre Gheorghe Gheorghiu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Gheorghe Gheorghiu
Intreaba despre Gheorghe Gheorghiu
Gheorghe Gheorghiu Citate
Vedete nascute pe 1 Ianuarie
Celebritati nascute in Brasov Romania
Muzicieni in zodia Capricorn
Vedete care au studiat la Scoala de Muzica Brasov
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui
 

Gheorghe Gheorghiu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Gheorghe Gheorghiu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Gheorghe Gheorghiu

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Gheorghe Gheorghiu

 Q:   Intreaba despre Gheorghe Gheorghiu       
Gheorghe Gheorghiu Gheorghe Gheorghiu s-a nascut pe 01 Ianuarie 1954 in Brasov, Romania si este un cantaret faimos.

Cariera:

Gheorghe Gheorghiu a inceput sa cante de la sase ani, cand in urma unui examen de aptitudini, a fost remarcat de o comisie a Scolii de muzica din Brasov pentru a urma cursuri de 12 ani. A studiat vioara si apoi chitara, activand o perioada in cadrul Cenaclului Astra, iar in 1975 a participat la primul Festival National de Muzica Folk, unde a obtinut marele premiu si a fost invitat sa cante la Festivalul de toamna al Cenaclului Flacara.

Pana in 1980 a fost membru al cenaclului, iar apoi a trecut la Serbarile Scanteii Tineretului. In 1984 a lansat discul “Sa fii tanar” iar in 1988 “Pentru dragoste”. A sustinut concerte in toate orasele din tara, ia r dupa 1990 a participat la numeroase concerte in strainatate.

In 1993 a infiintat Fundatia Culturala “Gheorghe Gheorghiu” si Spirit Studio Production, an in care a lansat discul “Unde dragoste nu e, nimic nu e”, iar trei ani mai tarziu a aparut “Doi ochi caprui caut si acum”.

In fiecare vara, din 1998 a organizat “Festivalul bucuriilor vacantei” si “Radio Distractia” pe plaja Perla Venusului. Ultimul sau album a aparut in 2008 si se numeste “Best of Gheorghe Gheorghiu”.

In cariera sa muzicala a obtinut numeroase premii printre care la Festivalul de Muzica Tanara de la Pitesti a luat locul I, cu melodia “Doi ochi caprui caut si acum”, tot locul I cu melodia “Uitand ca m-ai iubit” la Radio Romania 1996, a primit premiul criticii muzicale “Mihail Jora” pentru contributii la perpetuarea slagarului romanesc, diploma acordata la Festivalul Gala Slagarelor Editia I la Zilele Orasului Piatra Neamt, premiu pentru perpetuarea slagarului romanesc acordat de Presedintia Romaniei in 1997, in 2008 diploma de popularitate “Slagare de Happy Aur” pentru cantecul “Unde dragoste nu e, nimic nu e” si discul de platina acordat de casa de discuri Mix Musci.

A primit Diploma de onoare si Medalia de aur acordata de Federala Nationala a Revolutionarilor din Romania. a fost membru UCMR ADA si Credidam, in 1993 a fost vicepresedinte fondator la “Asociatia cantaretilor fotbalisti din Romania” iar in 2009 s-a alaturat Companiei Artistice Mix Music si impreuna cu Marius Gavrila si Victor Mihalache a infiintat prima televiziune online pentru copii “Tv de pici” precum si un post de radio.

Pe scurt despre Gheorghe Gheorghiu:

Nume: Gheorghe Gheorghiu
Data nasterii: 01 Ianuarie 1954
Zodie: Capricorn
Locul nasterii: Brasov, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Divortat
Copii: O fata Andra Stefania
Ocupatie: Cantaret
Studii: Scoala de Muzica Brasov

De ce este faimos Gheorghe Gheorghiu?

Gheorghe Gheorghiu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de slagare, care prin muzica sa s-a facut cunoscut atat in tara cat si in strainatate, primind de-a lungul carierei numeroase premii, pentru realizarile sale. A sustinut numeroase concerte si turnee in toata lumea, fiind unul dintre cei mai talentati artisti. In lunga sa cariera a castigat numerosi fani care il sustin si ii asculta muzica.

De ce ne place Gheorghe Gheorghiu?

Gheorghe Gheorghiu este un cunoscut cantaret roman, care a cucerit publicul roman si de peste hotare prin talentul si muzica sa, lansand numeroase albume si sustinand multe turnee atat in tara cat si in strainatate. Este unul dintre cei mai apreciati si mai indragiti artisti romani, care prin muzica sa a reusit sa fascineze de fiecare data, cucerind si inimile multor femei frumoase care i-au fost alaturi de-a lungul anilor.

 

Gheorghe Gheorghiu Videoclipuri
Gheorghe Gheorghiu-Unde dragoste nu e,nimic nu e

irrelevant
13
broken
 
Gheorghe Gheorghiu Relatii
[editeaza relatii]
Anca Turcasiu
Anca Turcasiu and Gheorghe Gheorghiu


Tag-uri: cantaret, brasov, muzica

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 09 December '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :