FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,103
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Flavio Briatore Biografie
Flavio Briatore Videoclipuri
Site-uri despre Flavio Briatore
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Flavio Briatore
Intreaba despre Flavio Briatore
Adauga un citat spus de Flavio Briatore
 

Flavio Briatore Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Flavio Briatore has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Flavio Briatore

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   bucuresti   persoane faimoase   inginer   constructii   companie   new york   politica   femeie de afaceri   om de afaceri   manager   turism   televiziune   muzica   antreprenor   revolutie   cariera   investitor   cbs   ziarist   afacer   publicatii   mass-media   1958   braila   charisma   ebay   paypal   imagine   agentie  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Flavio Briatore

 Q:   Intreaba despre Flavio Briatore       
Flavio Briatore Nascut pe 12 aprilie 1950, în Cuneo, Italia, Flavio Briatore a fost întotdeauna un om de afaceri carismatic, viclean care şi-a început cariera cu managementul unui restaurant. În anii 1970, el is-a indreptata cariera spre munca la bursa de valori italiana şi în această perioadă s-a împrietenit cu Luciano Benetton, creatorul de îmbrăcăminte al companiei Benetton.

Cand Benetton a inceput sa deschida magazine in Statele Unite ale Americii, magnatul l-a numit director a operaţiunilor companiei americane pe Briatore. Zece ani mai târziu, la sfârşitul anilor '80, marca Benetton a explodat, si i-a permis lui Briatore sa deschida 800 de magazine în toată ţara. Extrem de bogat în acest moment, el a suferit un regres in ceea ce priveşte vanzarile în Statele Unite.

Pentr u ca situatia continua sa se agraveze, Briatore a decis să preia conducerea celui mai nou proiect Benetton, o echipa de Formula 1. Briatore a devenit director general al Benetton Formula şi a durat doar câţiva ani pana ca managerul sa-l acapareze pe Michael Schumacher, pentru Benetton, care a câştigat Drivers Championship în 1994.

Briatore a continuat sa-si lase amprenta in Formula 1, dar, in anul 1997, echipa Benetton a inceput sa alunece dupa ce l-au pierdut pe Schumacher in fata celor de la Ferrari şi astfel, proprietarul, Luciano Benetton l-a concediat pe prietenul său.

Atunci cand nu vinde motoare Renault ca o noua aventura, Briatore era faimos pentru aventurile cu Naomi Campbell si Adriana Volpe înainte de a deveni tată singurului sau copil cu Heidi Klum în 2004. Briatore a revenit la F1 ca Managing Director al Renault în 2000 şi a condus echipa spre success în 2005.

Flavio Briatore Liste
Despre Biografii Italieni
Na?teri în 1950
Oameni din Formula 1
Formula 1 în Italia


 

Flavio Briatore Videoclipuri
Flavio Briatore of Formula One on Celebrity Wire

irrelevant
0
broken


Tag-uri: afaceri, charisma, magnat, renault

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru flavio_briatore. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :