FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 676
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Fedor Emelianenko Biografie
Fedor Emelianenko Videoclipuri
Fedor Emelianenko Poze
Site-uri despre Fedor Emelianenko
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Fedor Emelianenko
Intreaba despre Fedor Emelianenko
Adauga un citat spus de Fedor Emelianenko
 

Fedor Emelianenko Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Fedor Emelianenko has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Fedor Emelianenko

Tag-uri Populare


wrestling   sportiva profesionista   fotbalist   jocurile olimpice   model   sport   sportiv   fotbal   tenis   box   sua   cariera   actor   1981   bucuresti   wwe   1985   nfl   pilot   tna   campionat   1977   gimnastica   playboy   baschet   portar   curse   1983   california   wta   golf   nba   karting   renault   nhl   hochei  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Fedor Emelianenko

 Q:   Intreaba despre Fedor Emelianenko       
Fedor Emelianenko Fedor Vladimirovich Emelianenko s-a nascut pe 28 septembrie 1976, în Rubizhne, Ucraina, în fosta Uniune Sovietică, şi a crescut în Belgorod, Rusia.

Cariera:

El a început sa invete sa se lupte inca de mic copil, si a practicat mai multe stiluri de arte marţiale. Dupa ce a terminat liceul, a participat la o şcoală de meserii, unde a absolvit cu onoruri în 1994. Dupa aceea Fedor Emelianenko s-a inrolat in armata rusă, unde a servit ca un pompier militar.

În 1997, nu cu mult timp după eliberarea sa din armata, Fedor Emelianenko fost certificat oficial ca un Maestru al Sportului de auto-apărare, lucru care i-a adus un loc în echipa naţională a Rusiei. El a câştigat primul său turneu internaţional de judo doar câteva luni mai târziu, şi a câştigat o me dalie de bronz la Campionatul de judo din Rusia anul următor.

Bazat pe simplul fapt că el avea nevoie de bani pentru a le oferi un trai mai bun soţiei şi fiicei lui, Fedor Emelianenko a decis să-si lanseze cariera ca un luptator profesionist. În 2000, el a devenit pro şi a început să concurente în Combat Sambo şi fel de fel de evenimente de arte martiale mixte. In meciul sau de debut ca profesionist, in ring s-au intalnit practiv Rusia si Bulgaria. El l-a invins pe Martin Lazarov, dupa o schema de sufocare, si aceasta avea sa fie prima dintr-o lungă serie de victorii.

Fedor Emelianenko a avut parte de prima lui infrangere in MMA pana in present in decembrie 2000, atunci când un medic pune capăt luptei sale cu Tsuyoshi Kohsaka la King of Kings 2000, dupa ce o fosta rana la cap s-a redeschis. El a câştigat Rings World Class Tournament in Yokohama in 2001, şi a fost încoronat campion al evenimentului de arte martiale mixte din nou în 2002. In acelasi an, Fedor Emelianenko a câştigat două Campionate Mondiale Combat Sambo, şi a triumfat încă de două ori, în 2005 şi 2007.

Fedor Emelianenko a debutat la Pride Fighting Championships in June 2002, învingându-l pe reprezentantul Olandei, Semmy Schilt. Mai apoi a fost victoria sa in fata americanului Heath Herring, aducându-l în discutia pentru titlu la categoria grea. La Pride 25, in luna martie a anului 2003, Fedor Emelianenko l-a învins pe Antonio Rodrigo Nogueira din Brazilia, devenind astfel Pride Heavyweight Champion.

Într-o revansa împotriva lui Nogueira in 2004 la Pride Shockwave Grand Prix din Japonia, Fedor Emelianenko si-a aparat titlul la categoria grea. Zvonurile conform carora el ar semna cu UFC au fost puse deoparte în luna octombrie 2007, când a semnat un contract pe o perioada de doi ani cu M-1. El a câştigat WAMMA World Heavyweight Championship în iulie 2008, dar a suferit si prima sa infrangere la Sambo din anul 2000 incoace. El a ieşit victorios la Combat Sambo Campionatul Rusiei în februarie 2009, luând medalia de aur intr-o finala care a durat 20 de secunde. Fedor: The Fighting System of the World's Undisputed King of MMA a fost publicata în septembrie 2008.

 

Fedor Emelianenko Videoclipuri
Fedor Emelianenko Legendary Highlights

irrelevant
1
broken


Tag-uri: mma, rusia

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru fedor_emelianenko. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Sportivi  - ( Sportivi - Archiva)

Data Adaugarii: 19 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :