FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 517
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Ewan McGregor Biografie
Ewan McGregor Videoclipuri
Ewan McGregor Filme
Site-uri despre Ewan McGregor
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Ewan McGregor
Intreaba despre Ewan McGregor
Adauga un citat spus de Ewan McGregor
Vedete nascute pe 31 Martie
Celebritati nascute in Crieff Perthshire Scotland
Actori in zodia Berbec
Celebritati de etnie Britanic
 

Ewan McGregor Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Ewan McGregor has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Ewan McGregor

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Ewan McGregor

 Q:   Intreaba despre Ewan McGregor       
Ewan McGregor Ewan McGregor este un actor scotian. S-a nascut pe 31 martie 1971 in Crieff, Marea Britanie.

Cariera:

A debutat in in lumea filmului in 1993, cu rolul sau din “Being Human”. Anul viitor i-a adus premiul Empire Award si laude din partea criticilor pentru rolul sau din “Shallow Grave”.

Un rol major si de debut international a fost cel din “Trainspotting” – 1996, unde era dependentul de droguri Mark Renton. McGregor a avut rolul principal ca un barbat romantic in filmele “Moulin Rouge”, “Down With Love” si “Little Voice”, iar in 2003 a primit din nou laude pentru interpretarea sa din filmul “Young Adam”.

McGregor a aparut nud in mai multe filme, printre care “Trainspotting”, “Velvet Goldmine”,”The Pillow Book” si “Young Adam”. De asemenea a jucat rol de gay sau bisexual in “The Pillow Book”, “Velvet Goldmine” si “I Love You Phillip Morris”.

In 2005 vocea sa a fost auzita in 2 animatii, “Robots” sui “Valliant”. Tot in 2005 a jucat si in filmul “The Island” un rol dublu si in thriller-ul psihologic “Stay”.

La filmografia sa se adauga si “Big Fish” – 2003, “Miss Potter” – 2006 si “Cassandra’s Dream” – 2007.

In 1999 McGregor a jucat rolul tanarului Obi-Wan Kenobi in trilogia “Star Wars”, fapt ce a devenit traditie de familie deoarece si unchiul sau a jucat rolul Wedge Antilles in trilogia originala.

McGregor este implicat si in teatru, astfel aceste a jucat in piesa “Guys & Dolls” la Teatrul Piccadilly din Londra. A avut rolul principal, care in 2005 i-a aduc premiul LastMinute.com Award, pentru cel mai bun actor.

In perioada decembrie 2007-februarie 2008 a jucat rolul lui Iago in piesa “Othello”.

De ce ne place Ewan McGregor?

Ewan McGregor este un actor care se implica total in rolurile pe care le interpreteaza, ca si cum ar trai acele moment. Poate din acest motiv are o multime de fani care asteapta sa il vada intr-o noua aparitie pe ecrane.

De ce este faimos Ewan McGregor?

Ewan McGregor este faimos pentru rolurile sale din “Trainspotting”, “Moulin Rouge”, “Young Adam” si trilogia “Star Wars”.

Pe scurt despre Ewan McGregor:

Nume: Ewan Gordon McGregor
Locu nasterii: Crieff, Marea Britanie
Data nasterii: 31 martie 1971
Parinti: Carol Diane si James Charles Stuart McGregor
Nationalitate: britanica
Stare civila: casatorit
Copii: 3 fete
Profesie: actor

Filmografia:
  1. Haywire (2011) (in productie) -
  2. The Man Who Killed Don Quixote (2011) (in productie) - Toby
  3. Beginners (2010) (in productie) -
  4. Perfect Sense (2010) (in productie) -
  5. Number 13 (2008) (in productie) -
  6. The Ghost Writer (2010) - The Ghost
  7. Jackboots on Whitehall (2010) - Chris (voce)
  8. The Men Who Stare at Goats (2009) - Bob Wilton
  9. Amelia (2009) - Gene Vidal
  10. Angels & Demons - Ingeri si Demoni (2009) - Carlo Ventresca
  11. I Love You Phillip Morris (2009) - Phillip Morris
  12. Deception - Lista placerilor interzise (2008) - Jonathan
  13. Incendiary (2008) - Jasper Black
  14. Cassandra's Dream - Visul Cassandrei (2007) - Ian
  15. Legacy: A Personal History of Barry Sheene (2007) - Narrator
  16. Miss Potter - Domnisoara Potter (2006) - Norman Warne
  17. Stormbreaker - Alex Rider - Micul spion (2006) - Ian Rider
  18. The Doctor, the Tornado and the Kentucky Kid (2006) - Narrator (voce)
  19. Scenes of a Sexual Nature (2006) - Billy
  20. Stay - Ramai cu noi (2005) - Sam Foster
  21. Valiant (2005) - Valiant (voce)
  22. The Island - Insula (2005) - Lincoln Six Echo/Tom Lincoln
  23. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith - Razboiul stelelor: Episodul III - Razbunarea Sith (2005) - Obi-Wan Kenobi
  24. Science of Star Wars (2005) -
  25. Robots - Roboti (2005) - Rodney Copperbottom
  26. Troy's Story (2005) - Narrator (voce)
  27. Faster (2003) - Narrator (voce)
  28. Big Fish - Pestele cel Mare (2003) - Ed Bloom
  29. Down with Love - Jos cu dragostea! (2003) - Catcher Block


Ewan McGregor Liste
Na?teri în 1971
Actori sco?ieni


 
Ewan McGregor Filme

Moulin Rouge!
Alex Rider - Micul spion
Ramai cu noi
Razboiul stelelor: Episodul III - Razbunarea Sith
Roboti
Young Adam
Jos cu dragostea!
Star Wars: Episodul II - Atacul Clonelor
Elicopter la pamant!
No photo available
Anno Domini
Escrocherii financiare
Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei
Vanatorul de vedete
Velvet Goldmine
No photo available
Desserts
Ewan McGregor Filmography
 

Ewan McGregor Videoclipuri
Ewan McGregor Kiss

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, regizor, producator

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :