FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 3,043
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Estee Lauder Biografie
Estee Lauder Videoclipuri
Site-uri despre Estee Lauder
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Estee Lauder
Intreaba despre Estee Lauder
Adauga un citat spus de Estee Lauder
Vedete nascute pe 1 Iulie
Celebritati nascute in Corona
 

Estee Lauder Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Estee Lauder has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Estee Lauder

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Estee Lauder

 Q:   Intreaba despre Estee Lauder       
Estee Lauder Estee Lauder (numele real Josephine Esther Mentzer) reprezintă regina neîncoronată a cosmeticii care şi-a dedicat viaţa în slujba femeilor, pentru a le menţine tinere şi frumoase.

Biografie si Cariera :

Totuşi, această coroană i-a fost acordată de către toţi specialiştii din domeniul cosmeticii, dar mai ales de către toate consumatoarele produselor firmei Estee Lauder care, la ora actuală, este cea mai mare companie de cosmetice din lume, valorând miliarde de dolari.

A fost probabil cea mai secretoasă femeie din lume în legătură cu vârsta sa. Nici măcar când aceasta a murit în aprilie 2004 nu i s-a cunoscut adevărata vârstă. Aceasta întreaga sa viaţă a pretins o vârstă mul t mai mică decât cea pa care o avea în realitate. Biograful lui Estee Lauder, Lee Israel, susţine că aceasta s-a născut la data 1 iulie 1908, însă familia ei susţine că doamna cosmeticii a murit la vârsta de 97 de ani.

Ea s-a născut într-un cartier mărginaş al New York-ului, prin venele sale curgând sânge de unguroaică, austriacă şi cehă. Pasiunea pentru cosmetice i-a fost insuflată de către unchiul său, doctorul Schotz, încă de când era mică. Elevă fiind, Estee lucra după ore alături de unchiul său în laboratorul de cosmetice pe care îl avea.

În 1925, ea îşi schimbă numele în Estella Mentzer, iar la vârsta de 23 de ani şi-l schimbă iar, măritându-se cu Joseph Lauter, fiul unor imigranţi austrieci, ca în final să renunţe şi la litera T din numele de familie, în favoarea literei D.

Treptat Estee Lauder a pus bazele unei companii de renume care avea ca singură menire să înfrumuseţeze şi să întinerească femeile.

A fost mereu fidelă crezului său, acela că, într-o lume perfectă femeile ar fi judecate după puritatea sufletului, însă, în lumea reală, femeia frumoasă are un avantaj evident şi, de obicei şi ultimul cuvânt.

A fost printre primele întreprinzătoare care a lansat o campanie de împrietenire cu presa, oferindu-le cadou jurnaliştilor cele mai scumpe produse ale sale. Aceasta îşi sfătuia mereu angajaţii să îşi impresioneze mereu clienţii, astfel având deja câştigat jumătate din drum.

Aceasta a lăsat în urma sa cel mai mare imperiu al frumuseţii, dar şi doi fii, patru nepoţi şi şase strănepoţi.

 

Estee Lauder Videoclipuri
GUIDE TO ESTEE LAUDER SKIN / FOUNDATIONS

irrelevant
1
broken


Tag-uri: 1908, new york, regina cosmeticii, tinerete, frumusete

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru estee_lauder. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 26 November '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :