FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 214
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Elon Musk Biografie
Elon Musk Videoclipuri
Site-uri despre Elon Musk
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Elon Musk
Intreaba despre Elon Musk
Adauga un citat spus de Elon Musk
 

Elon Musk Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Elon Musk has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Elon Musk

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   persoane faimoase   bucuresti   companie   constructii   inginer   new york   politica   manager   om de afaceri   turism   femeie de afaceri   televiziune   antreprenor   investitor   cbs   muzica   cariera   revolutie   imagine   ceo   politician   braila   1958   mass-media   publicatii   afacer   ziarist   renault   magnat  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Elon Musk

 Q:   Intreaba despre Elon Musk       
Elon Musk Elon Musk avea 12 de ani când a aflat pentru prima dată modul de utilizare a tehnologiei pentru câştig financiar. La doi ani dupa ce a otinut primul său calculator, el a creat Blaster, un joc video în spaţiu, şi în curând a fost licenţiat pentru a fi comercializat.

Elon Musk a studiat la Universitatea Queen's de unde a plecat la University of Pennsylvania care i-au acordat o bursa. El a fost licentiate in fizica si economie, şi fost primit la Stanford, unde a avut planuri de a studia ştiinţa materialelor şi fizica la nivel de absolvent. In 1995 odata cu naşterea recentă a internetului Elon Musk a fost determinat să plece de la Stanford după două zile pentru a crea Zip2, un program software care ar facilita publicarea de ştiri în cercurile media. Atat New York Time s cat si Chicago Tribune au devenit clienti Zip2 şi patru ani mai târziu, AltaVista i-au plătit mai mult de 300 milioane dolari pentru controlul software-ului.

X.com a fost urmatorul proiect pentru Elon Musk. Site-ul era folosit pentru a dezvolta un sistem de plati online. Elon Musk a supravegheat evoluţia continuă a PayPal şi în 2000, el a renunţat la numele X.com în favoarea celui de PayPal. În toamna anului 2002, Elon Musk a vândut acţiunile principale ale PayPal pentru eBay pentru 1.5 miliarde dolari, ceea ce il face pe el însuşi un om foarte bogat.

In 2002, Elon Musk a icneput o noua aventura, de această dată în zona interesanta a spaţiului. El a creat Space Exploration Technologies, o echipa de oameni de ştiinţă de specialitate angajati pentru a face călătoriile in spatiu mai economice şi, în unele cazuri, reutilizabile. Sub îndrumarea lui Elon Musk, SpaceX a creat o pereche de rachete, Falcon 1 şi Falcon 9, şi, de asemenea, a dezvoltat "Mars Oasis," un plan menit să crească plante pe Marte.

Masinile electrice au fost următoarele pe lista de proiecte a lui Elon Musk. Tesla Motors a devenit propria sa companie producatoare de automobile şi sediul lor din Silicon Valley a atras atenţia pe scară largă atunci când a fost demonstrat că acestea ar putea dezvolta un vehicul complet electric. Abilitatea de a conduce peste 200 de mile cu o singură încărcare, Tesla Roadster a ajuns pe piaţă în 2009 şi a determinat alte planuri pentru un sedan electric care urmează să fie produs în 2011.

In timp ce el continuă să remodeleze cheltuielile noastre si obiceiurile de conducere, aici pe Pamant, Elon Musk vede, de asemenea, spaţiul cosmic ca un câmp de joc pe care vrea să-l exploreze în continuare. Dacă el are modul său, curse regulate pe orbită şi colonii umane pe Marte sunt la îndemână noastră, şi rămâne de văzut dacă el le va face o realitate. În acelaşi timp, fiecare dintre asociaţii activităţilor sale continuă să trăiască în negru, şi el chiar a găsi timp pentru unele spectacole de-a lungul drumului. În 2010, el va avea un rol scurt in continuarea filmul de succes, Iron Man II, in care ii mai putem vedea pe Robert Downey Jr., Scarlett Johansson şi Gwyneth Paltrow.

 

Elon Musk Videoclipuri
10 Questions for Elon Musk

irrelevant
1
broken


Tag-uri: fizica, economie, paypal, ebay

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru elon_musk. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :