FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 195
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Elisabetta Gregoraci Biografie
Elisabetta Gregoraci Videoclipuri
Elisabetta Gregoraci Poze
Site-uri despre Elisabetta Gregoraci
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Elisabetta Gregoraci
Intreaba despre Elisabetta Gregoraci
Adauga un citat spus de Elisabetta Gregoraci
Vedete nascute pe 8 Februarie
Celebritati nascute in Soverato
 

Elisabetta Gregoraci Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Elisabetta Gregoraci has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Elisabetta Gregoraci

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Elisabetta Gregoraci

 Q:   Intreaba despre Elisabetta Gregoraci       
Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci s-a nascut pe 8 Februarie 1980, in Soverato, situat in sudul Italiei. Ca si copil, ea a avut diferite aspiratii profesionale, inclusiv a fi o femeie politist si un detectiv. Acest lucru a fost bazat pe pozitia dura a mamei ei despre bine si rau.

Biografie:

Justitia si de combaterea crimei nu s-au dovedit a fi in carti pentru Elisabetta, dar o alta dintre dorintele ei cu siguranta da. Utilizand peria mamei, ea vorbea intr-un "microfon", uitandu-se in oglinda si imaginandu-se la televizor.

Inainte de face primii ei pasi in show business, Elisabetta si-a concentrat eforturile in domeniul educatiei. O diploma in contabilitate a urmat in 1998, dupa care ea s-a mutat la Roma si a luat o diploma in dans modern. Roma si dansul s-a dovedit a fi o combinatie cas tigatoare pentru Elisabetta, din moment ce a inspirat-o pentru a concura pentru titlul de Miss Italia in 1997. Ea nu a castigat, dar a capatat idei noi despre posibilitatile de a lucra in domeniul divertismentului si folosirea frumusetea sale ca o modalitate de a intra in acest domeniu.

Elisabetta s-a folosit de expunerea ei in Miss Italia pentru a intra in lumea cinematografiei in 1999. A facut trei filme la rand: Il cielo In Una Stanza, C'era un cinese in coma si Si sente che sono calabrese.

Ca rezultat al experientelor ei cu filme, Elisabettei i-a fost oferit un rol in seria Tv italiana Euro 2000. Succesul ei in spectacol a facut o piatra de temelie in TV, si Euro a fost primul ei show dintr-o serie de noua serii de televiziune.

In 2004, ea a inlocuit-o pe Eva Herzigova ca fata si corpul marcii Wonderbra, si a facut, de asemenea, joburi suplimentare de modelling pentru Armani si Dolce & Gabbana.

De la scandal, în 2006, Elisabetta a ramas puternica in cariera si viata personala. Ea a constatat dragoste cu Flavio Briatore, proprietarul echipei Renault Formula 1 pe circuit. Indoiesc ezitat la 31 de ani diferenta de varsta, dar toate pariurile au fost off cazul în care cuplul a devenit angajat ai a anuntat o nunta in 2008.

 

Elisabetta Gregoraci Videoclipuri
Beautiful Elisabetta Gregoraci in a fashion show (Thank you DjFa...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1980, soverato, model, tv

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru elisabetta_gregoraci. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :