FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 835
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Elisabetta Canalis Biografie
Elisabetta Canalis Videoclipuri
Elisabetta Canalis Filme
Elisabetta Canalis Stiri
Site-uri despre Elisabetta Canalis
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Elisabetta Canalis
Intreaba despre Elisabetta Canalis
Adauga un citat spus de Elisabetta Canalis
Vedete nascute pe 12 Septembrie
Celebritati nascute in Sassari Italia Italia
Actori in zodia Fecioara
 

Elisabetta Canalis Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Elisabetta Canalis has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Elisabetta Canalis

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Elisabetta Canalis

 Q:   Intreaba despre Elisabetta Canalis       
Elisabetta Canalis Biografie:

Elisabetta Canalis s-a nascut pe 12 Septembrie 1978, in Sassari, Italia. Fiica unui radiolog si unui profesor de literatura. Ca ea ar fi devenit intr-o zi o actrita si un model de renume cu siguranta nu i-a trecut prin minte ei sau celor aproape de ea. In schimb, ea s-a concentrat pe diverse activitati, inclusiv inot, dans si echitatie (Elisabetta este de fapt o calareata foarte buna, participand la mai multe spectacole in timpul adolescentei ei).

Dupa ce a absolvit liceul, Elisabetta a decis ca este momentul oportun pentru a pleca de acasa. Ea s-a inscris intr-o universitate de prestigiu din Milano, unde a inceput sa studieze limbi straine. A fost in Milano unde Elisabetta a inceput a analizeze posibilitatea de a deveni actrita.

Dupa ce a pierdut un mic rol intr -o farsa italiana numita Love Fish, Elisabetta a primit un rol intr-un spectacol de varietati din 1999 denumit Striscia la notizia. Ea a ramas cu programul timp de trei ani, devenind pentru telespectatorii italieni unul dintre cei mai interesanti artisti din ultima perioada.

In anul 2000, in timp ce inca mai lucra la Striscia la notizia, Elisabetta s-a alaturat echipei Controcampo - un spectacol dedicat intrarilor si iesirilor dintr-o multitudine de sporturi. Elisabetta era in primul rand responsabile cu furnizarea comentariilor pentru jocuri de fotbal italiene, si nu a trecut mult pana ce ea a inceput sa se vada cu un deosebit de bine-cunoscut jucator numit Christian Vieri.

Inda, Elisabetta inca nu avuse sansa de a incerca un personaj real - ceva ce s-a schimbat in 2002, cand s-a alaturat unei drame italiane numita Carabinieri. Dupa doua sezoane cu programul, Elisabetta a atras atentia producatorilor Deuce Bigalow: European Gigolo. Impresionati de flerul ei natural pentru comedie, i-au oferit un mic - dar crucial - rol ca "Lady in Castle", alaturi de Rob Schneider.

In 2005, Elisabetta a revenit pe ecranul mic in Love Bugs 2 - un sitcom italian care asociat-o cu un actor de comedie iubit pe nume Fabio De Luigi.

In 2006 ea s-a mentinut ocupata cu diverse activitati, inclusiv un spectacol de varietati numit Superciro. In ceea ce priveste filmele, Elisabetta a jucat in 2007 in Guilty Pleasures- o comedie din secolul al 14-lea, alaturi de Hayden Christensen si Mischa Barton.
Elisabetta Canalis News
George Clooney este citat sa depuna marturie la tribunal (July 22, 2010)


 
Elisabetta Canalis Filme

No photo available
Deuce Bigalow: European Gigolo
Dancing with the Stars
Leverage
Elisabetta Canalis Filmography
 

Elisabetta Canalis Videoclipuri
Elisabetta Canalis : Estate 2009

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1978, sassari, actrita, model, tv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :