FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 427
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Elisabeth Moss Biografie
Elisabeth Moss Videoclipuri
Site-uri despre Elisabeth Moss
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Elisabeth Moss
Intreaba despre Elisabeth Moss
Adauga un citat spus de Elisabeth Moss
Vedete nascute pe 24 Iulie
Actori in zodia Leu
 

Elisabeth Moss Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Elisabeth Moss has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Elisabeth Moss

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Elisabeth Moss

 Q:   Intreaba despre Elisabeth Moss       
Elisabeth Moss Biografie:

Elisabeth Moss s-a nascut la 24 Iulie 1982, si a crescut in Los Angeles. Fiica unui muzician de jazz si a unei cantarete la muzicuta, Elisabeth Moss a fost crescuta de catre parintii care au incurajat-o sa se dedea oricarui capriciu artistic. Ea s-a inscris ulterior intr-o clasa de balet, la frageda varsta de 5, si a inceput sa dea auditii pentru o varietate de filme si spectacole de televiziune la scurt timp dupa aceea.

In 1990, Elisabeth Moss si-a facut debutul profesional, cu un rol foarte mic intr-un obscur film intitulat Bar Girls. In acelasi an, ea a lucrat cot-la-cot cu colegii a caror cariera era in urcare precum a ei, colegi precum Sandra Bullock, Shawnee Smith si Nicolette Sheridan, in miniseria Lucky Chances, castigatoare de premii Emmy. Elisabeth Moss si -a petrecut urmatorii cativa ani aparand intr-o intreaga serie de filme si emisiuni de televiziune, inclusiv drama din 1994 cu Harvey Keitel, Imaginary Crimes, si The last Supper, o comedie neagra din 1995 in care au mai jucat Cameron Diaz, Bill Paxton si Annabeth Gish.

Tot in aceeasta perioada Elisabeth Moss a prins gustul succesului pe micul ecran, dupa ce a primit un rol recurent in populara drama de David E. Kelley, Picket Fences. Munca sa in cadrul show-ului CBS a deschis usile pentru ea peste tot in Hollywood. Elisabeth Moss s-a trezit ca care apare alaturi de fete cunoscute, cum ar fi Michelle Pfeiffer, Natalie Portman si Jason Lee intr-o varietate de proiecte.
Elisabeth Moss in "Girl, interrupted" si "The West Wing".

In 1999, Elisabeth Moss s-a alaturat actorilor predominant de sex feminin din Girl, Interrupted si se pomeni propulsata la un nivel cu totul alt nivel de faima datorita performantelor sale alaturi de Winona Ryder, Angelina Jolie si Brittany Murphy. In acelasi an, Elisabeth Moss a dat startul a 25 de episoade castigatoare de Emmy, seria The West Wing, in care ea a avut rolul de mare anvergura al fiicei presedintelui Bartlet, Zoey. Elisabeth Moss a demonstrat ca ea se poate mentine la un nivel inalt de performanta chiar si cand joaca alaturi de actori de mare profil, cum ar fi Martin Sheen si Allison Janney, iar eforturile sale i-au adus in cele din urma o nominalizare pentru cea mai buna performanta intr-un serial drama.

Elisabeth Moss Liste
Na?teri în 1982
Na?teri pe 24 iulie
Americani în via??
Actori de televiziune americani
Oameni din Los Angeles, California


 

Elisabeth Moss Videoclipuri
Elisabeth Moss: Emmys 2009

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1982, los angeles, tv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :