FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 462
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Eddie Vedder Biografie
Eddie Vedder Videoclipuri
Site-uri despre Eddie Vedder
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Eddie Vedder
Intreaba despre Eddie Vedder
Adauga un citat spus de Eddie Vedder
Vedete nascute pe 23 Decembrie
Celebritati nascute in Evanston Illinois SUA
Muzicieni in zodia Capricorn
 

Eddie Vedder Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Eddie Vedder has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Eddie Vedder

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Eddie Vedder

 Q:   Intreaba despre Eddie Vedder       
Eddie Vedder Eddie Vedder s-a născut Edward Louis Severson III pe 23 decembrie 1964, în Evanston, Illinois, o suburbie din Chicago. Pe durata copilariei el si-a împărţit timpul între locul naşterii sale şi San Diego, dupa care s-a mutat definitv acolo când întreaga sa familie a plecat pe Coasta de Vest şi apoi s-au mutat in Illinois.

Cariera:

Pe durata sederii în San Diego, Eddie Vedder, a început să scrie şi sa inregistreze muzica in timp ce avea diferite locuri de munca ciudate.

Prima trupa a lui Eddie Vedder, a fost numita Bad Radio (formata în 1988), şi în timp ce a devenit destul de cunoscuta in California de Sud, nu a mers mai mult de faima regionala. Până la sfârşitul anului 1991, Eddie Vedder, a devenit membru al Temple of the Dog, o trupa in care activau t oti membrii viitoarei trupe Pearl Jam, precum şi membrii formatiei lui Chris Cornell. Singurul album a lui Temple of the Dog (care a fost auto-intitulat) a fost lansat în 1991.

Eddie Vedder, a mai lucrat solo la anumite proiecte în trecut, cum ar fi si coloana sonoră pentru I Am Sam, în 2001, dar primul său album solo a fost lansat numai in anul 2007. De asemenea, el a contribuit la coloana sonoră a filmului Into The Wild, care au fost aproape toate materiale originale, mai putin "Hard Sun", care a fost iniţial efectuat de către Gordon Peterson.

Continuand sa existe sub radar – pentru ca asa isi doreste – Pearl Jam a continuat să lanseze albume de succes şi au devenit una dintre cele mai respectate şi căutate trupe live din lume, cu performanţe care uneori tin cu orele. Spectacolul pe care trupa la facut la festivalul Bonnaroo in 2008 a mers atat de departe incat acesta a declanşat un conflict cu Kanye West, care a cantat imediat după ei. Pearl Jam inregistreaza in present cel de-al noualea album de studio.

Pe scurt despre Eddie Vedder:

Data nasterii: 12/23/1964
Locatia: Evanston, Illinois, SUA
Zodia: Capricorn


Eddie Vedder Liste
Na?teri în 1964
Cânt?re?i americani
Chitari?ti americani


 

Eddie Vedder Videoclipuri
Eddie Vedder - Society

irrelevant
0
broken


Tag-uri: cantaret, compozitor, trupa

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :