FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 529
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Dustin Hoffman Biografie
Dustin Hoffman Videoclipuri
Dustin Hoffman Filme
Dustin Hoffman Articole
Site-uri despre Dustin Hoffman
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Dustin Hoffman
Intreaba despre Dustin Hoffman
Adauga un citat spus de Dustin Hoffman
Vedete nascute pe 08 August
Celebritati nascute in Los Angeles California SUA
Actori in zodia Leu
 

Dustin Hoffman Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Dustin Hoffman has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Dustin Hoffman

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Dustin Hoffman

 Q:   Intreaba despre Dustin Hoffman       
Dustin Hoffman Dustin Lee Hoffman s-a născut pe datat de 8 august 1937, în Los Angeles, California. Dustin Hoffman a crescut inconjurat de show business, pentru ca mama sa a lucrat ca o pianist de jazz, iar tatal era un designer pentru decor la Columbia Pictures.

Cariera:

Dustin Hoffman nu a descoperit actoria până la colegiu, cand el s-a inscris la un curs de teatru sperand ca acesta il va ajuta sa-I ridice media generală. Deşi în cele din urmă el a renunţat la şcoală după numai un an, Dustin Hoffman a constatat că a fost muşcat de microbul actoriei şi, ulterior, a început să urmăresc o carieră în domeniul artelor.

Împreună cu prietenul lui Gene Hackman, Dustin Hoffman început să i-a pe roluri de la celebra Pasadena Playhouse din California, deşi s-a vazut oblig at sa isi i-a mai multe slujbe ciudate pentru a se putea intretine si a-si plăti facturile sale. După ce a trudit timp de doi ani în cadrul Playhouse, Dustin Hoffman şi Gene Hackman s-au mutat la New York City pentru a urmări mai multe oportunităţi şi nu a fost cu mult înainte ca actorul aspirant sa inceapa sa joace roluri in piesele de pe Broadway si la scurt timp dupa aceea sa apara in spectacolele de televiziune de pe plan local.

Deşi el trebuia sa-si faca debutul alaturi de Gene Wilder în comedia clasica a lui Mel Brooks din 1968 The Producers, lui Dustin Hoffman, i-a fost oferit rolul principal al lui Benjamin Braddock din filmul lui Mike Nichols, The Graduate. În mod ironic, lucrand alaturi de sotia lui Mel Brooks, Anne Bancroft. Pentru rolul de neuitat pe care Dustin Hoffman, l-a jucat el a fost nominalizat pentru un Oscar.

Dustin Hoffman a incheiat un deceniu, cu un rol în Kramer vs. Kramer (1979), şi, a reuşit să-si învingă concurenţa, cum ar ilustrul ca Al Pacino si Jack Lemmon, pentru a lua acasa un Oscar pentru Cel mai bun actor într-un rol principal. Deşi nu exista nicio îndoială că Dustin Hoffman era considerat unul dintre cei mai buni artiştilor, interpreţi sau executanţi din generaţia sa, el a semnat repede pentru un rol in hit-ul din 1982, Tootsie.

Dornici să repete succesul său cu acest film, Dustin Hoffman a convenit să îşi asume un rol alaturi de Warren Beatty în Ishta din 1987, care, probabil, ar fi facut pagube ireparabile carierei sale înfloritoare, daca el nu ar fi apărut în mega-succesul Rain Man doar un an mai târziu. Dustin Hoffman a jucat rolul lui Raymond Babbitt, o persoana afectata de autism, si el reuseste sa i-a acasa cel de-al doilea Oscar pentru Cel mai bun actor.

Datorita programului său, Dustin Hoffman a reuşit să puna pe raft o mulţime de filme aclamate dar sa-si resolve si situatia financiară în cursul anilor 1990 - 2000, jucand in filme precum Outbreak (1995), Wag the Dog (1997) si Finding Neverland (2004), precum şi in Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events.

În 2007, Dustin Hoffman a continuat şirul său de roluri în filme pentru copii c Mr. Magorium's Wonder Emporium, in care joaca alaturi de Natalie Portman.

Apoi, în '08, el si-a imprumutat vocea animatiei Kung Fu Panda, si printre actorii care au mai facut acest lucru se numara si Jack Black si Jackie Chan. Pe urma a lucrat la povestea de dragoste dramatică, Last Chance Harvey şi The Tale of Despereaux, cu Emma Watson, Matthew Broderick si Sigourney Weaver.

Pe scurt despre Dustin Hoffman:

Data nasterii: 08/08/1937
Locatia: Chabua, Assam, India
Zodia: Leu

Filmografia:
  1. Kung Fu Panda 2 (2011) (in productie) - Shifu (voce)
  2. Luck (2011) (in productie) - Chester 'Ace' Bernstein
  3. Last Chance Harvey (2008) - Harvey Shine
  4. The Tale of Despereaux - Povestea lui Despereaux (2008) - Roscuro
  5. Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008) - Shifu
  6. Kung Fu Panda (2008) - Shifu
  7. Belonging (2008) - Narrator (unconfirmed)
  8. Mr. Magorium's Wonder Emporium - Imperiul magic al domnului Magorium (2007) - Mr. Edward Magorium, Avid Shoe-Wearer
  9. Perfume: The Story of a Murderer (2006) - Giuseppe Baldini
  10. Stranger Than Fiction - Mai mult decat fictiune (2006) - Professor Jules Hilbert
  11. Racing Stripes - Zebra de curse (2005) - Tucker
  12. The Lost City - Orasul Pierdut (2005) - Meyer Lansky
  13. Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events - Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite (2004) - The Critic
  14. Meet the Fockers (2004) - Bernie Focker
  15. I Heart Huckabees (2004) - Bernard
  16. Finding Neverland - In cautarea Taramului de Nicaieri (2004) - Charles Frohman
  17. Runaway Jury - Juriul (2003) - Wendell Rohr
  18. Now Showing: Unforgettable Moments from the Movies (2003) - Host
  19. Confidence - Tras pe sfoara (2003) - King
  20. Moonlight Mile (2002) - Ben Floss
  21. Liberty's Kids: Est. 1776 (Serial TV) (2002) -
  22. Tuesday (2001) -
  23. Curb Your Enthusiasm (Serial TV) (2000) - Larry's Guide #1
  24. The Messenger: The Story of Joan of Arc - Ioana D'Arc (1999) - The Conscience
  25. Sphere - Sfera (1998) - Dr. Norman Goodman
  26. Wag the Dog - Inscenarea (1997) - Stanley Motss
  27. Mad City - Orasul nebun (1997) - Max Brackett
  28. Sleepers - Pacatele tineretii (1996) - Danny Snyder
  29. American Buffalo (1996) - Walt 'Teach' Teacher

Articole despre Dustin Hoffman
Despre Dustin Hoffman


Dustin Hoffman Liste
Despre Actori americani
Na?teri în 1937
Actori americani


 
Dustin Hoffman Filme

Billy Bathgate
Pacatele tineretii
In cautarea Taramului de Nicaieri
Orasul nebun
Alerta
Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite
I Heart Huckabees
Orasul Pierdut
Tootsie
Moonlight Mile
No photo available
Rain Man
No photo available
Ocupatie de familie
No photo available
Meet the Fockers
No photo available
Straight Time
No photo available
Sfera
Dustin Hoffman Filmography
 

Dustin Hoffman Videoclipuri
Dustin Hoffman

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, regizor, producator

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 24 November '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :