FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 812
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Dorisimar Biografie
Site-uri despre Dorisimar
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Dorisimar
Intreaba despre Dorisimar
Adauga un citat spus de Dorisimar
 

Dorisimar Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Dorisimar has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Dorisimar

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Dorisimar

 Q:   Intreaba despre Dorisimar       
Dorisimar Dora Noemi Kerchen s-a născut în martie 1979, la Buenos Berbec, Argentina. Fiind un copil natural carismatic, ea a început să fie pasionata de actorie si sa cânte la scoala de la frageda varsta de 13. Ea avut debutul la televiziune in seria populare La Nena, in limba spaniola doar patru ani mai târziu.
Faptul ca ea era o tanara foarte talentata s-a raspandit rapid ÅŸi Dorismar a devenit un oaspete periodic la talk-show-ul El Gordo y la flaca.

Dorisimar se muta la Miami

In intenţia de a-si promova cariera, Dorismar s-a mutat la Miami pe 31 decembrie 2000. Cu toate că ei i-a fost oficial permis să rămână în ţară doar pentru doar trei luni, ea a reuşit să rămână sub radar mult timp după ce i-a expirat viza şi à n cele din urmă ea a obtinut un loc de muncă ca si gazdă a seriei de televiziune populara , Caliente de pe Univision.

Dorismar apare pe coperta Playboy

În ciuda statutului ei de imigrant, Dorismar a continuat să lucreze în mod ilegal, şi ea a lovit potul cel mare în martie 2003, cand a aparut pe coperta Playboy, ca parte a tributului revistei pentru doamnele sexy de origine latina din televiziune. Aparitia pe coperta revistei Playboi i-a deschis ochii lui Dorisimar si si-a sporit expunere in ipostaze deochiate, pentru ochii barbatilor in primul ei de calendare- din multe care aveau sa vina, precum şi intr-un DVD cochet, Latinas Gone Crazy presents Dorismar’s Private Party

Dorismar i-a parte la o campanie controversata

Reputaţie Dorismar era în creştere, si a atras atenţia lui Wildcoast. Grupul privat non-profit au abordat-o pe Dorismar în 2005 şi au rugat-o să pozeze pentru o campanie in incercarea de a pune capăt consumului ilegal de ouă de ţestoase de mare care sunt pe cale de dispariţie. Din păcate, mesajul din reclame prin care Dorisimar isi descheie camasa si rosteste mesajul, "Omul meu nu are nevoie să mănânce ouă de broască ţestoasă", a maniat anumite grupuri de femei care s-au simtit subminate.

Dorismar este deportată

Reacţie asociata cu reclamele nu era nimic în comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat la Dorismar pe 5 ianuarie 2006, când Departamentul SUA pentru Securitate Internă au luat-o pe ea şi pe soţul ei, Alejandro Schiff, în custodie. Perechea a fost prompt itechitate ca străini ilegali şi au fost deportati în Argentina doar dupa opt ore după ce a au fost interogati.

Din fericire, Dorismar a reuşit să găsească un avocat briliant care a ajutat-o in problema imigratiei, si i-a fost acordata o viza "O" recunoscând-o ca un străin "cu capacităţii extraordinare." Din păcate, faptul că ea a fost deportata, înseamnă că ea se confruntă în continuare cu cei 10 ani de interdicţia, un obstacol în calea avocatului ei care lucrează din greu pentru a schimba acest lucru.

Dorismar isi continuă cariera

În ciuda regresiei, Dorismar continuă să-si urmeze cariera, şi ea a devenit un model Playboy pentru a doua oară, în iunie 2007, cand a aparut pe coperta ediţie mexicane a revistei. O puteti vedea pe Dorismar în filmul Granpa, o comedie noua in care joaca alaturi de Latina Alejandra Gutierrez.

By FW EditorTag-uri: argentina, 1979, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru dorisimar. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :