FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 248
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Deborah Gibson Biografie
Deborah Gibson Videoclipuri
Site-uri despre Deborah Gibson
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Deborah Gibson
Intreaba despre Deborah Gibson
Adauga un citat spus de Deborah Gibson
Vedete nascute pe 31 August
Celebritati nascute in Brooklyn New York SUA
Muzicieni in zodia Fecioara
 

Deborah Gibson Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Deborah Gibson has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Deborah Gibson

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Deborah Gibson

 Q:   Intreaba despre Deborah Gibson       
Deborah Gibson Deborah Ann Gibson s-a născut pe 31 August, 1970, în Long Island, New York. Cu familia ei mereu în spatele ei, Deborah a vrut să se îngroape în show business la o vârstă fragedă şi a început sa compuna cantece, la vârsta de cinci ani.

Biografie:

Ea a dus, de asemenea, talentul ei la stadiul de teatru comunitar, cu surorile ei. Trei ani mai târziu, ea a făcut parte din corul de copii la Metropolitan Opera House din New York City.

In timp, ea a semnat cu Atlantic Records, la vârsta de 16 ani, Deborah si-a arătat deja aptitudinile ei vocale pe Broadway, în mai multe expozitii. Cu toate că Deborah isi facea un nume in industrie, ea a fost un student normal la Sanford H. Calhoun High School, unde a fost o majoretă.

În 1987, Deborah Gibson si-a lansat primul album, intitulat Out of the Blue. Aceasta a dat nastere hit-urilor "Only In My Dreams," "Foolish Beat" . Succesul "Beat Foolish" a făcut Debbie din cel mai tanar artist care a scris, produs şi interpretat o melodie de Numarul 1 (la timp). Cu peste 5 milioane de exemplare vândute, Debbie a lanast un nou album, Electric Youth.

Lansat în 1989, Electric Youtha a primit premiul de platina, şi a lansat şi single-ul, "Lost In Your Eyes". Acesta din urmă a câştigat la New York Music Award pentru Song of the Year în 1990, în timp ce Debora a luat acasa premiul pentru Best Pop Female Vocalist.

Debbie si-a facut un nume în industria muzicală, dar în 1992, s-a întors la teatru ca Eponine în producţia de pe Broadway, Mizerabilii. În anii care au urmat, Deborah a jucat roluri opuse ca Sandy şi Rizzo in roducţia Grease, şi a jucat ca Fanny Brice în producţia de pe Broadway Funny Girl.

În 1990, Anything Is Possible a fost eliberat , în timp ce Body Mind Soul a fost lansat în 1993.In 1995 a fost eliberat Think With Your Heart, precum şi un album Greatest Hits, precum şi un album auto-intitulat, Deborah ajuns pe rafturile magazinelor în 1997.

Între timp, Deborah s-a întors pe Broadway, din nou, de data aceasta ca Belle din Frumoasa si Bestia, şi Gypsy Rose Lee, în Gypsy, la Paper Mill Playhouse. Este posibil să fi recunoscut vocea ei ca narator în Joseph şi Amazing Technicolor Dreamcoat, şi a pasit in pantofi de Cenuşăreasa ca rolul principal al producţiei naţionale.

Albumul cel mai recent, MYOB (Mind Your Own Business) a fost lansat în 2001, şi materialele scrise si de Deborah. A fost lansat de propria casa de discuri, Golden Egg Records.

Deşi se pare ca Deborah nu are timp pentru a face altceva, ea cântă şi face actorie, a creat propriul ei musical pe Broadway, numit Skirts în 2001, si a jucat, produs şi supravegheat muzical un film VH-1 intitulat, Teen Queens.

Deborah, de asemenea, are o cariera impresionanta in actorie alaturi de cariere muzicale şi de teatru; ea a aparut in Beverly Hills 90210, pas cu pas, in filmele Ghostbusters, My Girlfriend's Boyfriend asi My Ex-Girlfriend's Wedding Reception.

Atunci când ea nu e ocupata la locul de muncă, Deborah este un susţinător activ al organizaţiilor de caritate ca Pediatric AIDS Foundation, the Make-A-Wish Foundation si St. Mary's Children & Families Foundation..

Deborah cu siguranţă nu va dispărea de pe radar,o veţi găsi la radio, scena de teatru sau TV, sau poate ca o compozioare de cantece ".

 

Deborah Gibson Videoclipuri
Deborah (Debbie) Gibson - Cougar - Preview New Song

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1970, new york, muzica, dance, house, pop

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :