FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 923
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

David Letterman Biografie
David Letterman Videoclipuri
Site-uri despre David Letterman
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru David Letterman
Intreaba despre David Letterman
Adauga un citat spus de David Letterman
Vedete nascute pe 12 Aprilie
Celebritati nascute in Indianapolis Indiana SUA
Vedete in zodia Berbec
 

David Letterman Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

David Letterman has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre David Letterman

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

David Letterman

 Q:   Intreaba despre David Letterman       
David Letterman Interesele lui David Letterman în comedie şi in curse auto au fost dezvoltate inca din copilărie în oraşul său natal din Indianapolis.

Cariera:

Tatal sau, Harry, a fost actor de comedie, mereu dispus să facă tot posibilul pentru a-I face pe oameni sa râde la petreceri de familie şi alte evenimente sociale. A fost o calificare care la inspirat pe fiul său să facă într-o zi la fel. proximitatea familiei la Indianapolis Motor Speedway spawned interesul David Letterman în curse auto şi, în timp, el a ajuns să aibă propria sa colectie de automobile de model.

În timp ce participa la Universitatea de Stat Ball, David Letterman luat picioarele ude ca un radiodifuzor pentru WBST postului de radio campus. mandatului său a fost scurt, ca el a luat toporul il vorb eau de rau pentru muzica clasica in aer, dar el s-ar găsi de lucru nou la WAGO-AM înainte de a plonja în televiziune, la Indianapolis WLWI lui. marca lui David Letterman umor off-a venit prin culoare, în activitatea sa ca weatherman staţie unde a speriat o dată alamă WLWI prin oferirea kudos la o furtuna atunci când a fost reclasificate ca un uragan major. După o restricţie 1971 cu ABC-ul World Wide de Sport ca un radiodifuzor pentru Indianapolis 500, David Letterman a plecat la Los Angeles pentru a urma o cariera care se aplecă mai aproape de comedie, mai degrabă decât de difuzare a programelor conventionale.

Legendarul Comedie se păstra în Los Angeles a dat David Letterman o piaţă de desfacere cinstit pentru dezvoltarea abilitatilor sale de stand-up comedy. După apariţii la Mary TV (încearcă Mary Tyler Moore), Mørk & Mindy (cu Robin Williams) si prezinta joc ca Arata Gong şi 20.000 dolari Piramida, David Letterman luat lui prima pauza mare în 1978 ca gazdă pentru regele talk-show Johnny Carson la The Tonight Show. Doi ani mai târziu, el a fost dat cheile de la propriile sale arată NBC în timpul zilei, David Letterman Show, dar note mici a dat-o ieşire rapidă, în ciuda celor două victorii Emmy Award. alamă NBC ar da un alt desenate sarcastic împuşcat într-un slot de mult timp mai târziu, ca gazdă a Late Night cu David Letterman, în 1982. Spectacolul a devenit un hit pe circuitul colegiu, telespectatorii tineri au venit pentru a aprecia ghimpilor acid lambă lui David Letterman, Stupide Pet Trucuri şi, ocazional, interviuri combativ celebritate cu megastaruri ca Cher. Unul dintre incidentele cele mai faimoase David Letterman pe Late Night implicat un dublu interviu transformat in lupta dintre benzi desenate Andy Kaufman şi luptător Jerry Lawler, care ar fi mai târziu reluată de Jim Carrey, Lawler Jerry si David Letterman însuşi pentru filmul 1999, Man pe Lună.

De pensionare de Johnny Carson, în 1992 a adus cu ea multe speculaţii că David Letterman ar putea prelua domniilor lui The Tonight Show. Vestea a fost atunci când a arătat că clienţilor gazdă Jay Leno ar umple pantofi Carson, aceasta a condus la o defalcare în relaţia armonioasă-o dată de lucru între NBC şi David Letterman. În 1993, el a sarit la reţelele de CBS, stabilind scena pentru o batalie talk show de noapte între el şi Jay Leno. plecarea lui David Letterman de la Late Night ar deschide uşa, de asemenea, pentru o gazdă nou talk-show numit Conan O'Brien să-l înlocuiască şi falsifica carierei sale proprii noaptea târziu.

Trecerea la CBS a trimis David Letterman în interiorul zidurilor Ed Sullivan Theater, cu un interval de timp nou şi un dulap spiffier (costume în loc de pulover) pentru a merge împreună cu ea. Cu toate că Jay Leno s-ar menţine un echilibru deţine peste Late Show în războaiele rating, David Letterman păstrat încă o următoarele loiali şi distraţi-le cu sale nocturne Top 10 liste, segmente de amuzant scrisori şi se confruntă cu noi, cum ar locale Deli om Rupert Lee. O listă încă frecventate de celebrităţi-show-ul cu rezultatele adesea imprevizibile. Courtney Love şi Drew Barrymore fiecare fulgeră gazdă, Madonna a dezlănţuit un torent de F-bombe în timpul un aspect dezastruos şi o abia-acolo Joaquin Phoenix a apărut pentru un interviu bizar care sa încheiat cu David Letterman spune, "imi pare rau ca nu a putut fi aici în seara asta. "

În ciuda muscaturile de sunet multe sarcastic şi interludii amuzant comedie, care au ieşit din Late Show, David Letterman a fost cunoscută pentru a pune pe o fata refreshingly cinstit şi curajos atunci când este solicitat. Lui cvintuplu by-pass de urgenţă o intervenţie chirurgicală în 2000 a dus la o revenire vibrant şi cu un public foarte vă mulţumesc pentru profesioniştii spital, care a prelungit viaţa lui. Un an mai târziu, el a fost primul talk-show-gazdă pentru a reveni la aer pentru un spectacol emoţional în urma atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, care a fost selectat de Time în 2001 lui Momentul cel mai bun televizor. În 2009, David Letterman a continuat să tout relevanţă sale de a deveni primul talk-show-gazdă de a avea preşedinţilor SUA (Barack Obama şi Bill Clinton), pe episoade back-to-back. În mijlocul de a urmări urca sale evaluări după o prost sfătuit pus-jos din Bristol Palin şi plecarea de Jay Leno la The Tonight Show, David Letterman a făcut o problemă foarte personală într-un un public atunci când el a dezvăluit (în său tipic de auto- stil peiorativ), că un producător CBS ar fi încercat să-l stoarce din 2 milioane dolari peste acuzaţiile care gazdă dormea cu mai multora dintre membrii personalului său. Acum, se confruntă cu ghimpi de talk-show alte gazde fiind îndreptat calea lui, David Letterman este manipulat în felul său obişnuit limba-in-obraz în timp ce continuă să deţină propriile sale cu sprijinul publicului său credincios.

Pe scurt despre David Letterman:

Data nasterii: 04/12/1947
Locatia: Indianapolis, Indiana, SUA
Zodia: Berbec


 

David Letterman Videoclipuri
Madonna on David Letterman

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, producator, scenarist

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :