FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 885
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

David Caruso Biografie
David Caruso Videoclipuri
David Caruso Filme
Site-uri despre David Caruso
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru David Caruso
Intreaba despre David Caruso
Adauga un citat spus de David Caruso
Vedete nascute pe 07 Ianuarie
Celebritati nascute in Forest Hills New York SUA
Actori in zodia Capricorn
Celebritati de etnie American
 

David Caruso Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

David Caruso has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre David Caruso

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

David Caruso

 Q:   Intreaba despre David Caruso       
David Caruso David Caruso este un actor american si producator de film. S-a nascut pe 7 ianuarie 1956 in Forest Hills, Queens, New York.

Cariera:

Primul rol l-a avut in 1980 in filmul “Getting Wasted”, in rolul lui Danny. Urmatorii ani ia petrecut in roluri secundare in mai multe productii: “First Blood”, “An Officer and a Gentleman”, “Blue City”, “Thief of Hearts” si “China Girl”.

A aparut si in serialul tv “Hill Street Blues” si in 2 episoade din serialul “Crime Story”.

Incepand cu anul 1990 a obtinut roluri in 2 filme: “King of New York” si “Mad Dog and Glory”. Insa primul sau rol important a venit in 1993, in serialul “NYPD Blue”, rol care i-a adus premiul Golden Globe.

Anul urmator, Caruso a parasit serialul si a avut rolul princip al in thriller-ul “Kiss of Death” iar in 1995 a aparut in filmul “Jade”. 2 ani mai tarziu a revenit pe ecrane in serialul “Michael Hayes”.

In 2000 a jucat rolul unui mercenary alaturi de Russel Crowe in filmul “Proof of Life” iar in 2001 a avut rolul principal in horror-ul “Season 9”.

Incepand cu anul 2002 si pana in prezent a avut rolul locotenentului Horatio Caine in serialul “CSI: Miami”

De ce ne place David Caruso?

David Caruso este un actor care datorita succesului din serialul “NYPD Blue” a patruns in lumea filmului reusind sa atraga atentia producatorilor si publicului.

De ce este faimos David Caruso?

David Caruso este cunoscut in special pentru rolurile sale din serialele “NYPD Blue” si cel mai recent, “CSI: Miami”.

Pe scurt despre David Caruso:

Nume: David Stephen Caruso
Locul nasterii: Forest Hills, Queen, New York, Statele Unite
Data nasterii: 7 ianuarie 1956
Parinti: Joan si Charles Caruso
Nationalitate: americana
Stare civila: divortat
Copii: un baiat si 2 fete
Profesie: actor

Filmografia:
  1. CSI: NY (Serial TV) (2004) - Lieutenant Horatio Caine
  2. CSI: Miami (Serial TV) (2002) - Lieutenant Horatio Caine
  3. Session 9 (2001) - Phil
  4. Black Point (2001) - John Hawkins
  5. Proof of Life - Semn de viata (2000) - Dino
  6. CSI: Crime Scene Investigation - CSI (Serial TV) (2000) - Lieutenant Horatio Caine
  7. Deadlocked - Fara speranta (2000) - Ned Stark
  8. Swirlee (2000) - Mr. Softy's roommate
  9. Body Count - Lantul crimei (1998) - Hobbs
  10. Cold Around the Heart - Inima de piatra (1997) - Ned Tash
  11. Gold Coast (1997) - Maguire
  12. Michael Hayes (Serial TV) (1997) - Michael Hayes
  13. Jade - Jocuri periculoase (1995) - David Corelli
  14. Kiss of Death - Sarutul mortii (1995) - Jimmy Kilmartin
  15. NYPD Blue (Serial TV) (1993) - Det. John Kelly
  16. Mad Dog and Glory - O femeie drept rasplata (1993) - Mike
  17. Judgment Day: The John List Story (1993) - Chief Bob Richland
  18. Mission of the Shark: The Saga of the U.S.S. Indianapolis (1991) - Wilkes
  19. Hudson Hawk (1991) - Kit Kat
  20. King of New York (1990) - Dennis Gilley
  21. Rainbow Drive (1990) - Larry Hammond
  22. H.E.L.P. (Serial TV) (1990) - Off. Frank Sordoni
  23. Parker Kane (1990) - Joey Torregrossa
  24. Twins - Gemenii (1988) - Al Greco
  25. Into the Homeland (1987) - Ryder
  26. China Girl (1987) - Mercury
  27. Crime Story (1986) - Johnny O'Donnell
  28. Crime Story (Serial TV) (1986) - Johnny O'Donnell
  29. Blue City - Pe cont propriu (Serial TV) (1986) - Joey Rayford
  30. The First Olympics: Athens 1896 (1984) - James Connolly


 
David Caruso Filme

Hudson Hawk
No photo available
Getting Wasted
Semn de viata
O femeie drept rasplata
Jocuri periculoase
Ofiter si gentleman
No photo available
King of New York
No photo available
Sarutul mortii
No photo available
Thief of Hearts
No photo available
Rambo - Prima infruntare
No photo available
Pe cont propriu (Serial TV)
No photo available
Gemenii
No photo available
Inima de piatra
No photo available
Session 9
No photo available
Crime Story
David Caruso Filmography
 

David Caruso Videoclipuri
CSI Miami - Endless Caruso One Liners

irrelevant
2
broken


Tag-uri: actor, producator

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 27 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :