FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 321
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Danica McKellar Biografie
Danica McKellar Videoclipuri
Danica McKellar Filme
Danica McKellar Articole
Site-uri despre Danica McKellar
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Danica McKellar
Intreaba despre Danica McKellar
Adauga un citat spus de Danica McKellar
Vedete nascute pe 03 Ianuarie
Celebritati nascute in La Jolla California SUA
Actrite in zodia Capricorn
 

Danica McKellar Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Danica McKellar has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Danica McKellar

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Danica McKellar

 Q:   Intreaba despre Danica McKellar       
Danica McKellar Matematică şi acţionând unde se iveau oportunitati pentru Danica McKellar , ea a fost încurajata de prieteni şi membri ai familiei care au determinat-o să încerce în faţa aparatului de fotografiat , înainte de a-si ingropa nasul într-o carte de matematică.

Biografie:

După ce practica actoria în timpul liber, cu sora ei, la studioul mamei lor , ea a început vizionari pentru reclame în 1986 şi a făcut prima apariţie la televiziune într-un anunţ pentru Volkswagen.

După putina televiziune in două episoade din anii '80 a serialului The Twilight Zone, Danica McKellar a dat audiţie pentru rolul de Gwendolyn "Winnie" in The Wonder Years în 1988. Iniţial, ca un personaj de scurt alaturi de Kevin Arnold, chimia dintre Danica McKellar şi starul Fred S avage a determinat pe scriitori sa extinda rolul ei. Locul ei la TV a fost cimentat, ea a avut ceva de spus la fiecare eveniment important din viaţa lui Kevin pe parcursul seriei. În plus, Danica McKellar a câştigat un Young Artist Award, în 1989 şi ea a devenit o fată de televiziune, dacă este cazul, actriţa a fost capabile să dubleze. Vorbim cu tine, Katie Holmes.

Deşi The Wonder Years a furnizat cea mai mare parte din CV-ul Danicai McKellar aceasta a avut alte modalităţi de a urmări actoria. Ea a jucat alaturi de necunoscuta Jennifer Aniston, în 1990 in filmul TV Camp Cucamonga, şi, în paralel cu legenda de internet Chuck Norris în filmul cu artele marţiale din 1993 , Sidekicks. Odată ce era lui Kevin Arnold şi Winnie Cooper a încheiat, Danica McKellar dedicat o mare parte din timpul ei si celelaltei pasiuni: matematica. Ea a participat la UCLA în calitate de membru Alpha Chi chapter of the Alpha Delti Pi sorority Pi şi a devenit un fenomen in matematica. Ea pastra articole care au apărut în reviste academice şi a avut o teoremă matematică numită după ea şi un partener de şcoală.

Timpul petrecut de Danica McKellar la UCLA nu a luat-o complet de la actorie. Ea a făcut o apariţie de oaspete in show-ul lui Fred Savage , Working, în 1998, înainte de a lovi scena pentru productii precum The Vagina Monologues, Grease and Proof, unde a jucat ca un geniu matematic. Meseria de director, de asemenea, a devenit cel mai nou hobby al ei. Dovedind că ea ar putea face nimic şi să aibă succes, ea a realizat un film scurt 2001, Speechless, şi cu promptitudine a câştigat cel mai bun scurtmetraj la Festivalul de Film Independent de California, în 2002. In acelasi an, s-a întors în televiziune din nou pentru The West Wing ca Elsie Snuffin. Spoturi ca oaspete in NYPD Blue şi Strong Medicine (ca un dependent de heroina), urmate înainte ca ea şi-a asumat rolul principal în seria Lifetime , Inspector Mom.

În 2007, Danica McKellar stabilit misiune curajoasa pentru a face cumva din matematica o distracţie şi subiect interesant pentru femeile tinere. Spre surprinderea tuturor, ea a reuşit cu lansarea Doesn't Suck: How to Survive Middle-School Math Without Losing Your Mind or Breaking a Nail. Danica McKellar a fost recunoscuta de ABC News, ca persoana săptămânii, şi a privit cum cartea sa a făcut atât cele mai bune vanzari din New York Times, precum şi din cele mai bune carti 100 din 2007. Un an mai târziu, ea a eliberat al -2 lea best-seller Kiss My Math: Showing Pre-Algebra Who's Boss.

Totusi duce lupta ca actrita rezidenta la Hollywood / matematician, Danica McKellar continuă să urmărească oportunităţi în ambele domenii. Ea a aparut ca Trudy în două episoade din How I Met Your Mother şi în 2009, ea va fi văzut în 21 şi un Wake-Up, cu Faye Dunaway şi Angel Amy Acker. Ea este, de asemenea, guru-ul rezident de matematica de la Brink, o serie de periodice cu privire la Canalul Science. Suntem încă în aşteptare pentru a se intoarce la noi despre la sesiune de tutoring, dar este doar o chestiune de timp, nu?
Articole despre Danica McKellar
Despre Danica Mckellar


 
Danica McKellar Filme

Antract
No photo available
Aftershock
No photo available
Raising Genius
No photo available
Jane White Is Sick & Twisted
No photo available
Hip, Edgy, Sexy, Cool
No photo available
XCU: Extreme Close Up
No photo available
Bongee Bear and the Kingdom of Rhythm
No photo available
The Year That Trembled
No photo available
Quiet Kill
No photo available
Justice for Annie: A Moment of Truth Movie
No photo available
In umbra unui vis
No photo available
Good Neighbor
No photo available
Her Pilgrim Soul/I of Newton
No photo available
Reality School
No photo available
Black Hole
Danica McKellar Filmography
 

Danica McKellar Videoclipuri
Danica Mckellar - Sexy in Hack

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actrita, model, tv, matematica

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 07 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :