FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 434
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Corinne Bailey Biografie
Corinne Bailey Videoclipuri
Site-uri despre Corinne Bailey
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Corinne Bailey
Intreaba despre Corinne Bailey
Adauga un citat spus de Corinne Bailey
 

Corinne Bailey Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Corinne Bailey has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Corinne Bailey

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Corinne Bailey

 Q:   Intreaba despre Corinne Bailey       
Corinne Bailey Corinne Bailey s-a născut pe 26 Februarie 1979, în Leeds, Yorkshire, Anglia. Mama ei este din Yorkshire, dar tatăl ei este din vestul Indiei. Ea are două surori mai mici. De uz casnic Bailey a avut bani pentru excursii sau de lux sau televizoare, precum şi relaţia dintre părinţi Corinnei s-a deteriorat in timpul copilariei sale. Părinţii ei au divorţat în cele din urmă, când a avut paisprezece. "Am fost uşurata", ea a amintit mai târziu, "pentru că a avut tensiunea din casa."

Biografie:

Între timp, Corinne a găsit deja o priză de creativitate în muzică. Ea a studiat vioara clasice în şcoală şi a cântat în cor la biserică baptistă. Odată ce ea a fost în adolescenţă, liderul bisericii ei de tineret s-a oferit să cumpere Corinnei o chitară electrică şi a introdus-o la Radiohead si Led Zeppelin.

Helen a fost inscrisa la Roadrunner Records, o casa de discuri de heavy metal, în 1995. Dar, Corinne învăţat cat de precară, realizarea a fost. Tranzactia a căzut, de când basistul lui Helen a rămas însărcinata, care a dus la desfiinţarea grupului. Corinne a fost zdrobita şi ea a pus ambiţiile sale muzicale pe "hold" şi a decis să se întoarcă la şcoală. Ea a participat la Universitatea din Leeds şi a obţinut o diplomă în Literatură engleză.

Chiar înainte de absolvirea ei, Corinne a început să se gândeasca la muzica din nou. Nu dorea să fie lasata deoparte, ea a avut un anumit număr de locuri de muncă la curăţatorii, şi de muncă în tabelele cu amănuntul. În cele din urmă, ea a primit un loc de muncă ca un coleg la un club de jazz. Nu numai că ea a dezvoltat talentul ei cântând acolo, in afara orelor de program, dar, de asemenea, Corinne a întâlnit pe Jason Rae, un saxofonist, la acel club. Cei doi s-au căsătorit în 2001 şi Corinne si-a schimbat numele ei in Corinne Bailey Rae.

De-a lungul următorilor câţiva ani, ea s-a stabilit pe scena muzicii Leeds. Ea a colaborat cu grupuri locale cum ar fi, Mastersounds noi şi Homecut directive, gracing melodiile "Your Love is Mine" si "Come Revolution", cu vocea ei. Dar nu a fost până în 2005, când Corinne a lucrat cu Mark Hill, alias Stix, pe pista "Tineri şi Foolish", pe care ea a inceput sa atraga atentia de la casele de discuri majore.

În acelaşi an, Corinne a semnat cu EMI şi a început să lucreze la albumul sau de debut Corinne Bailey Rae. La sfârşitul anului 2005, ea a lansat PE ", ca o stea." În februarie 2006, albumul său de debut Corinne Bailey Rae a fost lansat împreună cu single-ul "Put Your Records On". Albumul a intrat in topurile de la No. 1. Beneficiind de bîzîit in jurul ei, Corinne a mers într-un tur al Europei înainte de a veni in America pentru un turneu de vară, în iulie 2006, care a coincis cu lansarea Corinne Bailey Rae.

 

Corinne Bailey Videoclipuri
Corinne Bailey Rae - Put Your Records On

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1979, leeds, muzica, jazz, soul

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru corinne_bailey. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 30 March '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :