FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 488
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Collien Fernandes Biografie
Collien Fernandes Videoclipuri
Site-uri despre Collien Fernandes
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Collien Fernandes
Intreaba despre Collien Fernandes
Adauga un citat spus de Collien Fernandes
Vedete nascute pe 26 Septembrie
Celebritati nascute in Hamburg Germania Germania
Vedete in zodia Balanta
 

Collien Fernandes Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Collien Fernandes has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Collien Fernandes

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Collien Fernandes

 Q:   Intreaba despre Collien Fernandes       
Collien Fernandes Collien Fernandes s-a născut la 26 Septembrie 1981, la Hamburg, Germania. Faima a venit timpuriu pentru ea, aşa cum ea a semnat un contract de modelling de vârsta de 15 ani. Collien Fernandes a început în reclame TV, pentru produse precum budinca, rapid şi confortabil a avut performante pentru un public de televiziune.

Biografie:

În timp ce Collien Fernandes se bucură de atenţia de televiziune, ea a dezvoltat, de asemenea, o dragoste pentru muzica, care a determinat-o să se alăture trupei Yam Yam şi mai târziu a lua cursuri de dans de la Academia de Arte din Hamburg Dance. Dupa ce a studiat în continuare în Londra, Collien Fernandes era nerăbdătoare să ia următorul pas, şi ea a făcut, ca dansatoare de fundal în muzică clipurile video, pentru stele ca Shaggy si Enrique Iglesias. Ea s-au alăturat ulterior la o noua trupa, la acea vreme numita SUCO e Sol.

În anul 2000, Collien Fernandes a fost gata să abordeze un element diferit în spectrul de frecvenţe de divertisment şi, de această dată, a fost. O actriţă aspiranta , ea a dat lovitura in telenovele, incepand cu un oaspete la faţa locului la seria Babylon. Un an mai târziu, ea a devenit prezentatoare muzicala pentru Bravo TV, care a dus la apariţiile suplimentare cu privire la cum arată Elton.tv, până în 2003, când a fost angajata de către reţeaua germană VIVA ca prezentator. Ca parte a VIVA, ea va apărea in show-uri cum ar fi Viva Live, Retrocharts şi Top 100.

În 2003, Collien Fernandes a câştigat o atenţie pentru frumuseţea ei, precum şi personalitatea sa carismatica TV atunci când revista Maxim din Germania selectat-o ca Femeia Anului. Acesta a fost primul dintre cele două titluri, cu cea de a doua venire în 2006. Ea a fost nominalizata în 2004 şi 2005. Recunoaşterea lui Collien Fernandes a dus aparitia pentru patru ediţii Maxim, inclusiv ediţiile americană şi spaniolă a revistei. De publicitate, de asemenea, Collien Fernandes face publicitate pentru Ferrero şi Mercedes-Benz, printre altele.

Filmul a fost singurul mediu care Collien Fernandes l-a avut de cucerit, până când ea a primit un rol important în 2004 in Autobahnraser,, ea a mai jucat in filmul de acţiune Fast and Furious. Un rol în comedia Snowboarding Snowfever a fost următorul, şi a fost urmată de Night of the Living Dorks, un ffilm despre un grup de inadaptaţi adolescenti care mor, doar pentru a reveni ca zombi. Filmul a fost primit bine, mai ales la Film Fest Fantezia în cazul în care Collien Fernandes a fost onorata cu Bronze Audience Award for Best Supporting Actress.

Collien Fernandes a continuat un echilibru sănătos între prezentarile TV , actrita in telenovele şi apariţii de film, în anii de atunci. Pe VIVA, ea a găzduit în 2007, un show numit Are You Hot?, În care femeile frumoase au concurat pentru a vedea care a avut combiinatia de frumusete si creier. Ea a mai jucat in drama Dr. Molly & Karl şi 2008 in seria Gulcan und Collien ziehen aufs Land, fiind pusa la muls vaci şi sa trăiasca la ţara cu prezentatorul Guelcan Kamps. În cele din urmă, în lumea filmului, ea a completat recent Morgen, ihr Luschen! Der Ausbilder-Schmidt-Film, o acţiune de satirica / comedie.

Collien Fernandes Liste
Na?teri în 1981
Fotomodele
Manechine din Germania
Actori germani
Moderatori de televiziune


 

Collien Fernandes Videoclipuri
Collien Fernandes knutscht im Whirlpool

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1981, hamburg, actrita, tv, model, prezentatoare

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :