FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 834
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Colin Farrell Biografie
Colin Farrell Videoclipuri
Colin Farrell Stiri
Site-uri despre Colin Farrell
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Colin Farrell
Intreaba despre Colin Farrell
Adauga un citat spus de Colin Farrell
Vedete nascute pe 31 Mai
Celebritati nascute in Castleknock Dublin Irlanda
Actori in zodia Gemeni
Celebritati de etnie Irlandez
 

Colin Farrell Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Colin Farrell has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Colin Farrell

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Colin Farrell

 Q:   Intreaba despre Colin Farrell       
Colin Farrell Născut pe data de 31 Martie 1976 dintr-o familie muncitoare din Dublin, Colin James Farrell a fost un copil cu caracter inca de la început. Fiind cel mai tanar copil dintre cei patru ai familiei, Colin si-a dezvoltat un temperament iute si o gura mare pentru a putea face fata durei Irlande.

Cariera:

Farrell a crescut cu filmele americane, iar ideea de a deveni actor s-a maturizat suficient în mintea lui incat sa-l ducă spre Gaiety School of Drama. El nu ştia că învăţarea actoriei avea cereri la fel de mari ca si cele de a deveni un jucator de fotbal. El a obtinut primul sau rol in comedia de pe BBC a lui Danny Byrne, Ballykissangel. După primul rol intr-un film - în Drinking Crude din 1997 - Farrell s-a indreptat spre scena de teatru.

El s-a bucurat de un succes modest în circuitul de teatru de la Dublin, o realizare remarcabilă era abundenţa de actori şomeri de acolo. În plus pe langa activitatea de la teatru, Farrell, a obtinut un rol principal in miniseria romantică din 1998 Falling for a Dancer, lucru care i-a atras atentia actorului Tim Roth; Roth i-a gasit lui Farrell un rol major în filmul care a marcat debutul sau regizoral din anul 1999, The War Zone.

La Londra, Farrell a continuat sa apara pe scena de teatru şi a lucrat pentru productii ca faimoasa Donmar Warehouse. Acolo a dat norocul peste el cand Kevin Spacey, care dadaea o auditie pentru A Little World of Our Own, l-a vazut si a fost atât de impresionat de tanarul actor incat l-a recomandat pe acesta pentru Ordinary Decent Criminal (2000). El a jucat rolul unui agent american, şi, în curând dupa aceea Farrell a mers la o auditie pentru regizorul Joel Schumacher, (Batman Forever şi 8mm) pentru filmul Tigerland.

Farrell a obtinut un rol in filmul Hart's War (2002), unde a jucat rolul unui student la drept/soldat in doilea război mondial caruia i s-a cerut să apere un prizonier acuzat pe nedrept de crimă, şi a jucat alaturi de Bruce Willis.

Mai departe el a jucat rolul detectivului Danny Witwer in filmul lui Steven Spielberg, Minority Report. Multi critici chiar au pretins că el a furat rolul de la Tom Cruise. Apoi s-a reunit cu Joel Schumacher in thrillerul din 2002, Phone Booth, şi a fost flatat cand a lucrat alaturi de Al Pacino în The Recruit (2003). De fapt, el a apărut in alte cinci filme în anul 2003: Daredevil cu Ben Affleck, Veronica Guerin cu Cate Blanchett, in SWAT cu Samuel L. Jackson, Intermission, si A Home at the End of the World..

El a terminat filmările la Alexander în Maroc, un film despre Alexandru cel Mare, în care el joacă rolul principal, în 2004. El a jucat in anul 2005 in New World si in 2006 in Miami Vice.

După rolul din 2007 in filmul Cassandra's Dream, Colin Farrell a lucrat la In Bruges (2008), dilm care i-a adus acestuia un Glob de Aur pentru Cel mai bun actor într-un film - Muzical sau Comedie. In 2008 a putut fi vazut in Pride and Glory.

In anul 2009 a jucat in Triage, Crazy Heart, Dirt Music, The Imaginarium of Doctor Parnassus, si Ondine.

Pe scurt despre Colin Farrell:

Data nasterii: 05/31/1976
Locatia: Castleknock, Dublin, Irlanda
Zodia: Gemeni

Filmografia:
  1. Horrible Bosses (2011) (in productie) - Bobby Pellitt
  2. The Way Back (2010) (in productie) - Valka
  3. London Boulevard (2010) (in productie) - Mitchell
  4. The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) - Imaginarium Tony #3
  5. Crazy Heart (2009) - Tommy Sweet
  6. Triage (2009) - Mark Walsh
  7. Pride and Glory - Mandrie si Glorie (2008) - Jimmy Egan
  8. In Bruges (2008) - Ray Cranham
  9. Cassandra's Dream - Visul Cassandrei (2007) - Terry
  10. Miami Vice (2006) - Sonny Crockett
  11. Ask the Dust - Intreaba praful (2006) - Arturo Bandini
  12. Celebrity Sex Tapes Unwound (2006) -
  13. The New World - Lumea noua (2005) - Captain Smith
  14. Alexander - Alexandru (2004) - Alexander
  15. A Home at the End of the World (2004) - Bobby Morrow (1982)
  16. Charging for Alexander (2004) - Alexander
  17. Veronica Guerin (2003) - Tattooed Boy
  18. Intermission - Antract (2003) - Lehiff
  19. S.W.A.T. - S.W.A.T. - Trupe de Elita (2003) - Jim Street
  20. Kiss Me Kate (2003) - Harry Trevor 'Baptista'
  21. Daredevil (2003) - Bullseye
  22. The Recruit - Recrutul (2003) - James Douglas Clayton
  23. Phone Booth - Cabina Telefonica (2002) - Stu Shepard
  24. Minority Report - Minority Report - Raport Special (2002) - Danny Witwer
  25. Hart's War - Razboiul lui Tom Hart (2002) - Lt. Thomas W. Hart
  26. Scrubs (Serial TV) (2001) - Billy Callahan
  27. American Outlaws (2001) - Jesse James
  28. Ordinary Decent Criminal - Banditul din Dublin (2000) - Alec
  29. Tigerland - Tinutul Tigrilor (2000) - Pvt. Roland Bozz

Colin Farrell News
Collin Farrell este inlocuit de Jeremy Renner in Virtue Fall (October 13, 2010)
Colin Farrell si actrita Alicja Bachelda s-au despartit? (November 17, 2010)
Colin Farrell va juca in remake-ul filmului 'Total Recall' (January 17, 2011)
Colin Farrell si Rihanna au luat cina impreuna (April 05, 2011)


Colin Farrell Liste
Actori irlandezi


 

Colin Farrell Videoclipuri
Colin Farrell on Jimmy Kimmel Live PART 1

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, producator

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :