FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 911
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Clive Davis Biografie
Clive Davis Videoclipuri
Site-uri despre Clive Davis
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Clive Davis
Intreaba despre Clive Davis
Adauga un citat spus de Clive Davis
Vedete nascute pe 04 Aprilie
Celebritati nascute in Brooklyn New York SUA
Oameni De Afaceri in zodia Berbec
Celebritati de etnie American
 

Clive Davis Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Clive Davis has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Clive Davis

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   bucuresti   persoane faimoase   inginer   constructii   companie   new york   politica   femeie de afaceri   om de afaceri   manager   turism   televiziune   muzica   antreprenor   revolutie   cariera   investitor   cbs   ziarist   afacer   publicatii   mass-media   1958   braila   charisma   ebay   paypal   imagine   agentie  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Clive Davis

 Q:   Intreaba despre Clive Davis       
Clive Davis Nascut in Brooklyn, New York, pe data de 04 aprilie 1934, într-o familie de evrei, Clive Davis a trebuit să faca toate eforturile, pentru a reuşi.

Cariera:

Spre deosebire de mulţi dintre colegii de la Harvard, el nu a fost un copil de bani gata şi a trebuit sa lucreze pentru a avea o medie de B, care i asigura o bursa la renumita Facultatea de Drept.

Rezultatele şi determinarea, care il vor conduce la faima din viitor, Davis a fost în măsură să stea la Harvard şi a devenit unul dintre absolvenţii mândri. După ce a practicat la o firmă de avocatură mica, care în curând a falimentat, el a început să lucreze cu o firma mai mare care ii avea pe cei de la CBS ca unul din clientii sai principali.

Davis s-a ocup at îndeaproape de departamentul juridic al filialei Columbia Records şi, în curând, directorii au observat cunostiintele sale in afaceri şi dragostea pentru muzica.

El a urcat rapid pe scara de la Columbia şi apoi la CBS, şi a ajuns la statutul de presedinte al CBS Records în 1967. În acel an, inspirat de muzica rock, după participarea la legendarul Monterey Pop Festival Internaţional, el a semnat cu Pink Floyd, Janis Joplin, Carlos Santana, şi Bruce Springsteen, printre altii. Acest lucru a schimbat imaginea de la Columbia Records pentru una mai bună, deoarece a dublat cota de piaţă în următorii trei ani.

Ajuns asa sus, guvernul a început o anchetă, care il arăta cu degetul pe Davis pentru nereguli financiare şi utilizarea cheltuielilor companiei pentru uz personal. Temându-se pentru licenţele sale, CBS l-a concediat.

Niciodată nu a renuntat la dragostea pentru muzică si Davis pur şi simplu s-a întors pe călcîie şi a infiintat Arista Records în 1974. El a început ceea ce avea să fie 25 de ani de succes prin introducerea unor nume, cum ar fi Barry Manilow, Grateful Dead si Aretha Franklin. Premiile Grammy si vanzarile de albume au început să se înmulţească.

Alţi artişti, cum ar fi Kenny G, Toni Braxton si Sean "P. Diddy" Combs l-au ajutat să devină o legendă de muzică adevărată, şi Davis a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 1997.

În 1999, o altă furtună de afaceri a început, atunci când parintele corporatiei Arista , BMG, a decis să rezilieze contractul lui Davis pe baza ca a imbatranit şi ca aveau diferite viziuni asupra companiei. Cu toate acestea, cu o mana a fost lovit, cu alta a fost hranit: BMG i-a dat lui Davies o contributie de 50% intr-o noua casa de discuri, pe care a numit-o J Records.

Tot în 1999, Davis a primit multumiri pentru relansarea carierei lui Carlos Santana, a cărui album numit Supranatural a devenit un bestseller all-time.

Impresionat de abilitatea lui de a crea atât de mulţi artişti de succes, BMG l-a luat pe Davis in 2003. Ei au cumpărat jumătate din J Records, i-a permis să continue să-l conducă, şi apoi l-au facut sef la RCA Records, de asemenea.

Cu toate milioanele sale, locul sau din Rock and Roll Hall of Fame induction, alte premii Lifetime Achievement Awards, prietenii săi celebri, şi petrecerile sălbatice, acesta continua sa munceasca din greu.

Noi proiecte, cum ar fi dezvoltarea carierei castigatorului din American Idol 2, Ruben Studdard, dar şi a finalistului Clay Aiken, il tin treaz in fiecare noapte. Avem doar speranţa că Davis are timp si timp pentru el însuşi pentru a reflecta cu privire la tot ce a realizat de-a lungul anilor.

Pe scurt despre Clive Davis:

Data nasterii: 04/04/1932
Locatia: Brooklyn, New York, SUA
Zodia: Berbec


 

Clive Davis Videoclipuri
T-Boz talks about Holding Clive Davis at Gun Point

irrelevant
0
broken


Tag-uri: afaceri, cbs, muzica

[editeaza tag-uri]


Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :