FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 663
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Claire Forlani Biografie
Claire Forlani Videoclipuri
Site-uri despre Claire Forlani
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Claire Forlani
Intreaba despre Claire Forlani
Adauga un citat spus de Claire Forlani
Vedete nascute pe 01 Iulie
Celebritati nascute in Twickenham Middlesex Anglia
Actori in zodia Rac
 

Claire Forlani Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Claire Forlani has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Claire Forlani

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Claire Forlani

 Q:   Intreaba despre Claire Forlani       
Claire Forlani Claire Forlani a fost nascuta la 1 iulie 1972, în Middlesex, Anglia. Fiica unui tată italian şi mama britanica, la 11 de ani, a participat la Scoala de Arte Educaţional în Londra, unde ea a început urmărirea ei de a fi un interpret.

Biografie:

Scoala de Arte Educaţional i-a dat 6 ani de dans şi de formare de teatru, pe care a executat în faza de spectacole de balet The Nutcracker Ballet and Orpheus in the Underworld. Cu o pereche de credite de teatru sub centura ei, actrita / dansatoarea început pe show-ul britanic de televiziune.

Claire a primit într-un rol recurent în serialul britanic de presă Gang şi Shrinks la începutul anilor '90, şi a apărut ca Katarina în filmul Gypsy Eyes (alias CIA Trackdown), care a necesitat 11 saptamani de trageri în Croaţia.

În scopul de a face mai uşor pentru a primi roluri mai multe, domnul şi doamna Claire Forlani s-au mutat la San Francisco în 1993. Nu a durat mult ca frumusete pentru a pătrunde pe piaţa americană, cu primul ei rol într-o producţie americană. Ea a jucat ca Ann Cannon în mini-serii de televiziune, JFK: Reckless Tineret în 1993, şi a apărut pe marele ecran în excursie de 7 Academia de Poliţie franciza, 1994 Academia de Poliţie: Misiune la Moscova.

După un rol minor în 30 de minute in The Gift, Claire a fost în cele din urmă a avut posibilitatea să strălucească într-un rol secundar în Mallrats. Directorul Kevin Smith imediat a angajat-o pe Claire în rolul de mahalagiu american Brandi Svenning, şi numai descoperit că ea a fost de fapt de origine britanica dupa ce a primit rolul.

În cele din urmă, în 1996, Claire a primit rolul fiicei lui Sean Connery in filmul The Rock, impartind ecran cu persoane grele Connery şi Nicolas Cage. Ea, de asemenea, a apărut în Basquiat acelaşi an, şi un rol principal in filmul independent, Garage Sale.

Claire a avut sansa de a juca în filmul din 1997 The Last Time I Committed Suicide, aclamata de rolul pe care ar putea compensa pentru performantele sale anterioare bun în celelalte filme au fost pur şi simplu dezamăgitoare.

In anul 1998, Claire a jucat cu Grim Reaper (jucat de Brad Pitt), în Meet Joe Black. Filmul i-a făcut pe toată lumea sa se mire, cum asa frumusete, care a câştigat pe ecran inima lui Brad Pitt (în realitate, ea a furat inima actorului John Cusack).
În acel an, de asemenea, ea a jucat în Basil cu Christian Slater, si comedia romantica Into My Heart. Anul următor Claire s-au alăturat pentru filmul de vara de Mystery Men, şi a jucat cu Freddie Prinze Jr. în Chick Flick Boys and Girls.

Claire poate fi văzuta în thrillerul Anti-Trust, alaturi de Ryan Phillippe şi Rachael Leigh Cooke, şi comedia Going Greek, care este încă în lucrări.

Surprinzător publicului de film de faptul că ea nu este cu adevărat americana (ea are accent american colocvial ), Claire este o actriţă talentata care încă nu a se acorde locul perfect pentru a scoate în evidenţă abilităţile ei - ea a reuşit încă, cu toate acestea , pentru a câştiga audienta.

 

Claire Forlani Videoclipuri
Claire Forlani

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1972, middlesex, actrita, londra

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :