FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,854
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Chuck Norris Biografie
Chuck Norris Videoclipuri
Chuck Norris Stiri
Site-uri despre Chuck Norris
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Chuck Norris
Intreaba despre Chuck Norris
Adauga un citat spus de Chuck Norris
Vedete nascute pe 10 Martie
Celebritati nascute in Ryan Oklahoma SUA
Actori in zodia Pesti
Celebritati de etnie American
 

Chuck Norris Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Chuck Norris has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Chuck Norris

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Chuck Norris

 Q:   Intreaba despre Chuck Norris       
Chuck Norris Chuck Norris nu a fost întotdeauna un erou neînfricat de acţiune care doreste răzbunare, mai degraba outem spune ca el a fost chiar departe de idee.

Cariera:

Chuck Norris s-a nascut in Ryan, Oklahoma, si el a fost un copil slab dezvoltata si neatletic care a fost frecvent tachinat de colegii lui din cauza patrimoniului său ca si Cherokee. Din fericire, el a reuşit să găsească un sentiment de apartenenţă în 1958, când a intrat în United States Air Force şi a fost trimis in Osan Air Base din Coreea de Sud. In acel loc el a dezvoltat mai întâi un interes în artele marţiale şi a început formarea sa în disciplina Tang Soo Do. Norris s-a dovedit a fi un student excelent şi, dupa un timp, el invingea usor luptatori cu experienţă mult mai mare.

Dupa ce s -a intors în Statele Unite, Chuck Norris a continuat sa practice artele marţiale, cu o vigoare reinnoita, de asemenea, era si un instructor de karate pentru alti tineri care erau dornici sa invete arteel martiale de la un adevarat maestro . Nu a durat mult pana cand reputaţia sa să se răspândească şi în termen de doi ani el a fost un membru al şcolilor de arte marţiale, instruind celebritati ca Steve McQueen, Bob Barker, Priscilla Presley, şi Donnie şi Marie Osmond. Încurajat de dezvoltarea sa rapidă, Chuck Norris, a început de asemenea sa intre in numeroase competitii de karate. Deşi s-a chinuit in primele sale meciuri, el curând a început să isi domine colegii si a castigat numeroase competitii de stat şi naţionale din anul 1964 pina in anul 1967.

Chuck Norris a inceput sa isi arate adevarata valoare în anul 1968, când a câştigat primul său World Professional Middle Weight Karate Championship. Victoria sa răsunătoare i-a adus onoarea Fighter of the Year şi el a fost introdus in Black Belt Hall of Fame. Chuck Norris a mers si si-a aparat de cinci ori titlul de campion mondial inainte, lucru care nu a mai uimit pe nimeni, asta inainte sa se retraga, desi el era inca in forma maxima, în anul 1974. Până în acel moment el avea, de asemenea, un numar impresionant de academii de karate, mai exat 32 pe întreg teritoriul Statelor Unite.

Nu a durat mult pana cand Hollywood-ul sa-l cheme la el pe Chuck Norris, dand o mare lovitura în 1972 în The Way of the Dragon, un clasic film kung-fu care-l il aduce împotriva lui Bruce Lee . Filmul a fost bine primit de public şi Norris a continuat să joace în cinci alte filme de arte martiale in acel deceniu, inclusiv The Student Teachers, Slaughter in San Francisco, Breaker! Breaker, Good Guys Wear Black si A Force of One.

Chuck Norris si-a aratat calitatea lui la box-office la începutul anilor 1980 cu filmul Missing in Action, o drama ezploziva despre un veteran din Vietnam, care încearcă să elibereze un grup de prizonieri americani. Filmul s-a dovedit a fi un succes imens pentru fani şi a avut o pereche de continuări de succes, inclusiv Missing in Action 2: The Beginning si Braddock: Missing in Action III. Formula a mers atât de bine încât Norris a jucat într-o serie de alte filme tematice în mod similar in acel deceniu, cum ar fi Code of Silence, Invasion U.S.A., Firewalker, si The Delta Force, un blockbuster de vară extrem de reusit alaturi de premiatii Academy Award: Lee Marvin, Robert Forster, Robert Vaughn si Shelley Winters. Deşi meritul artistic al mai multor dintre filmele menţionate mai sus este discutabil, nu exista nici o indoiala asupra faptului că Chuck Norris era in continua crestere. Cresterea a fost evidenta în 1986, când a primit propria lui serie animata intitulata Chuck Norris: Karate Kommandos, şi în 1988, când autobiografia sa The Secret of Inner Strength a devenit un bestseller la nivel naţional.

1990 a inaugurat o schimbare a valorilor pe întreg teritoriul Statelor Unite şi Chuck Norris a descoperit rapid ca americanii nu au mai fost dornici sa isi cheltuiasca banii castigati cu greu uitandu-se la el cum arunca în aer baze militare rivale şi salveaza prizonieri de război. Acest lucur a devenit tot mai evident, în special având în vedere rezultatele modeste de la box-office a filmului Delta Force 2: The Columbian Connection, The Hitman si Sidekicks. Confruntandu-se cu perspectiva de a deveni irelevant, Chuck Norris a intors armele în anul 1993 si a produs, regizat si jucat în Walker, Texas Ranger, o serie de televiziune despre un maestru al artelor martial care patruleaza in Lone Star. Seria a devenit un lider in rating pentru CBS şi in timpul sezonului al optulea şi ultimul cel din anul 2001 aceasta a ajuns sa fie difuzat în peste 100 de ţări din întreaga lume.

Chuck Norris, care a mai aparut in alte patru filme, iar cel mai notabil dintre ele fiind Walker, Texas Ranger: Trial by Fire care a fost facut dupa serialul de televiziune Walker – Texas Ranger a fost facut special pentru TV si a fost difuzat în anul 2005 . El a format de asemenea, The world combat league, o organnizatie de lupte full-contact cu pieţe de desfacere în şapte regiuni diferite de pe continentul american.

Pe scurt despre Chuck Norris:

Data nasterii: 03/10/1940
Locatia: Ryan, Oklahoma, SUA
Zodia: Pesti

Chuck Norris News
Chuck Norris va veni in Romania (December 03, 2010)
Chuck Norris va veni in Romania (December 03, 2010)


Chuck Norris Liste
Na?teri în 1940
Actori americani
Hollywood Walk of Fame
Crea?ioni?ti


 

Chuck Norris Videoclipuri
Mike Huckabee Ad:

irrelevant
4
broken


Tag-uri: actor, arte martiale, hollywood, box-office

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :