FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 544
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Christina Applegate Biografie
Christina Applegate Videoclipuri
Christina Applegate Filme
Christina Applegate Stiri
Site-uri despre Christina Applegate
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Christina Applegate
Intreaba despre Christina Applegate
Adauga un citat spus de Christina Applegate
Vedete nascute pe 25 Noiembrie
Celebritati nascute in Hollywood California SUA
Actrite in zodia Sagetator
Celebritati de etnie American
Vedete cu ochii Albastri
Celebritati care au 165 cm inaltime
 

Christina Applegate Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Christina Applegate has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Christina Applegate

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Christina Applegate

 Q:   Intreaba despre Christina Applegate       
Christina Applegate Christina Applegate s-a nascut pe 25 noiembrie 1971 la Hollywood, California si este o cunoscuta actrita americana.

Cariera:

Este cunoscuta mai ales pentru rolul lui Kelly Bundi din serialul de televiziune de le FOX “Married…with children”. De cand si-a inceput cariera in actorie a castigat un Primetime Emmy si a fost nominalizata la premiile Tony si Golden Globe.

A avut roluri principale in “Don’t tell mom the babysitter’s dead”, “The big hit”, “The sweetest thing”, “Anchorman”, “Farce of the penguins” si “Alvin and the chipmunks: The Squeakquel”. A aparut si in numeroase productii inclusiv in 2005 pe Broardway in “Sweet Charity” iar de curand a avut rolul principal in serialul de la ABC “Samantha Who?”.

Applegate si-a facut d ebutul la tv impreuna cu mama sa in telenovela “Days of Our Life” si intr-o reclama la “Playtex” cand avea varsta de 3 luni si la cinci luni. Prima sa mare aparitie pe ecran a avut-o la 7 ani, cand a aparut in filmul “Jaws of Satan”, urmand apoi in 1981 “Beatlemania”.

A debutat intr-un film de televiziune alaturi de Grace Kelly in “Grace Kelly”si a aparut in primul sau serial, in comedia “Washington” in 1985. A jucat de asemenea ca invitat in “Father Murphy” in 1981, “Charles in Charge” in 1984 si 1985 si “Silver Spoons” in 1986. Tot in 1986 a interpretat-o pe Robin Kennedy in serialul drama “Hearts of the City”, intre timp a putut fi vazuta si in “Al is Forgiven”, “Still the Beaver”, “Amazing Stories”.

Din 1987 pana in 1997 a interpretat cel mai memorabil rol al sau, Kelly Bundy in serialul de comedie de la Fox “Married…with Children”. In timp ce a jucat in serial a putut fi vazuta de asemenea si in “Dance ‘til Dawn” in 1988 si “Streets” in 1990. A aparut ca invitata si in “21 jump street”in 1998, “Top of the Heap” si a gazduit “Saturday Night Live” pe 8 mai 1993 si “MADtv” in 1996. A mai jucat in filme ca “Vibrations” in 1995, “Across the Moon” si “Wild Bill” tot in 1995, “Mars Attacks” in 1997 si “Nowhere” in 1997.

Dupa ce serialul care a consacrat-o a fost anulat, a jucat in “The Big Hit” si “Jane Austen’s Mafia” in 1998. Applegate a fost una dintre membri fondatori ai trupei “Pussycat Dolls” care a debutat la Viper Room in Sunset Strip in 1995. Trei ani mai tarziu a jucat in “Jesse”, rol ce i-a adus premiul People’s Choice pentru “Favorite female performer in a new tv series” si premiul Tv Guide pentru “Star of a new series” si de asemenea nominalizare la Globul de Aur pentru “Lead actress in a comedy”.

A jucat apoi in “The sweetest thing” in 2002 si “Heroes”, apoi un an mai tarziu in “View from the top”, “Wonderland” si “Grand theft parsons”, in 2004 in “Surviving Christmas” si “Employee of the month”. In 2009 a aparut impreuna cu David Faustino intr-un episod din “Star-ving”, iar in 2010 a jucat in “Everything is going to be just fine”. Si-a imprumutat de asemenea vocea in filmul “Cat & Dogs: The Revenge of Kitty Galore”.

De ce este faimoasa Christina Applegate?

Christina Applegate este una dintre cele mai talentate actrite americane, care a cunoscut faima inca de la o varsta frageda, aparand la tv pentru prima data cand avea 3 luni, insa consacrarea sa ca actrita a avut-o prin rolul lui Kelly Bundy in serialul “Married…with Children” care a propulsat-o printre cele mai cautate si mai apreciate actrite de la Hollywood.

De ce ne place Christina Applegate?

Christina Applegate se numara printre cele mai frumoase si mai talentate actrite americane, care a cucerit publicul cu numeroasele sale aparitii in filme si seriale de televiziune inca de la o varsta frageda, interpretand multe roluri de exceptie demonstrand astfel ca se numara printre actritele cele mai bune, care au stiut cum sad ea viata personajelor astfel incat filmele in care au jucat sa aiba mare succes.

Pe scurt despre Christina Applegate:

Nume: Christina Applegate
Data nasterii: 25 noiembrie 1971
Zodie: Sagetator
Locul nasterii: Hollywood, California, USA
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1.65 m
Nationalitate: Americana
Stare civila: Divortata
Copii: Un copil
Ocupatie: Actrita
- Cel mai bun rol al ei a fost Kelly Bundy din filmul "Married with Children" (1987 - 1997).
- A aparut cu mama ei, actrita Nancy Priddy, in "Falcile lui Satan".
- Si-a rupt piciorul in timpul filmarilor pentru filmul Sweet Charity in Chicago. (2005)
- A inceput sa filmeze pentru reclame si telenovele la varsta de 5 ani.
- Ii ajuta pe oamenii de la People for the ethical treatment of animals (PETA).
- Ii plac cartile despre spiritualitate.
- A abandonat scoala la 17 ani.

Filmografie:

- Everything Is Going To Be Just Fine (2010)
- Cat & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010) (voice)
- Farce of the Penguins (2006) (voice)
- Tilt-A-Whirl (2005)
- Suzanne's Diary for Nicholas (2005)
- Surviving Christmas (2004)
- Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)
- Employee of the Month (2004)
- Grand Theft Parsons (2003)
- Wonderland (2003)
- View from the Top (2003)
- Heroes (2003)
- The Sweetest Thing (2002)
- Sol Goode (2001) (uncredited)
- Prince Charming (2001)
- Just Visiting (2001)
- The Giving Tree (2000)
- Out in Fifty (1999)
- Jane Austen's Mafia! (1998)
- The Big Hit (1998)
- Claudine's Return (1998)
- Nowhere (1997)
- Mars Attacks! (1996)
- Vibrations (1995)
- Wild Bill (1995)
- Across the Moon (1995)
- Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (1991)
- Streets (1990)
- Beatlemania (1981)
- Jaws of Satan (1981)
Christina Applegate News
La premiera 'Cats and Dogs: The Revenge Of The Kitty Galore', a fost vazuta o Christina Applegate cu burtica (August 20, 2010)
Christina Applegate vrea sa fie o mama intelegatoare (October 04, 2010)
Christina Applegate este mamica (February 19, 2011)


Christina Applegate Liste
Despre Biografii Americani
Actori americani
Americani


 
Christina Applegate Filme

Salbaticul Bill
Marea lovitura
Sarlatanul
Atacul martienilor!
Un stirist legendar: Ron Burgundy
Heroes
No photo available
Across the Moon
No photo available
Un Craciun printre straini
No photo available
View from the Top
No photo available
Vizitatorii in America
No photo available
Puicute bune
No photo available
Nasu' rade tot orasu'
No photo available
Streets
No photo available
Marea rapire
No photo available
Tilt-A-Whirl
Christina Applegate Filmography
 

Christina Applegate Videoclipuri
Cameron Diaz And Christina Applegate

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1971, hollywood, actrita, los angeles, tv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 10 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :