FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 562
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Christian Slater Biografie
Christian Slater Videoclipuri
Christian Slater Stiri
Site-uri despre Christian Slater
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Christian Slater
Intreaba despre Christian Slater
Adauga un citat spus de Christian Slater
Vedete nascute pe 18 August
Celebritati nascute in New York New York SUA
Actori in zodia Leu
 

Christian Slater Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Christian Slater has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Christian Slater

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Christian Slater

 Q:   Intreaba despre Christian Slater       
Christian Slater Christian Michael Leunard Hawkins s-a nascut in New York la data de 18 august 1969, intr-o familie de profesionisti in film - mama sa, Mary Jo Slater, este o directoare de casting, iar tatăl său, Michael Hawkins, şi fratele sau vitreg Ryan, sunt actori. Chiar şi naşul lui Slater, Michael Zaslow a fost un actor pe marele ecran.

Cariera:

Slater a avut un start timpuriu in actorie, avand aparitii pe scena de teatru la varsta de 9 ani în The Music Man. In adolescenta timpurie el a jucat in piesa Merlin, una dintre cele mai scumpe piese din istoria Broadway.

În 1981, Slater a avut mai multe roluri minore de televiziune înainte de a juca în primul său film, The Legend of Billie Jean (1985). Dar nu foarte tarziu, el a avut un rol in care nu a spus foarte multe cuvinte, alături de Sean Connery în The Name of the Rose (1986), cu care a atras putina atentie. Cu toate acestea, Slater a ramas necunoscut si peste trei ani şi patru filme mai târziu, până când el a jucat rolul unui criminal în Heathers.

Când în sfârşit Slater a ajuns faimos, acest lucru nu a fost usor. Tanarul actor a avut mai mult neintelegeri cu legea. În 1989, el a condus masina in stare de ebrietate in timp ce era urmarit de o masina de politie prin West Hollywood, înainte de a se prabusi intr-o cabina telefonica. El a încercat să scape, lovind un ofiţer şi escaladand un gard pentru a putea fugi. Slater a fost în cele din urmă acuzat de sustragere de la poliţie, conducere sub influenta alcoolului, atac cu o armă mortală (cizmele de cowboy), şi conducerea cu permisul suspendat.

Rolurile lui Slater au venit împreună cu expunerea lui in mass-media. Fetele nu se saturau cand venea vorba despre el, şi directorii de la casting stiau asta. În 1990, el a jucat în western-ul Young Guns II şi a jucat rolul unui Dj de radio in Pump Up the Volume. El a întruchipat apoi rolul lui Will Scarlett în Robin Hood: Prince of Thieves (1991).

Un mare fan Star Trek, Slater a avut-o pe mama sa care l-a ajutat sa joace in Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991) rolul unui ofiţer de comunicaţii. Fără îndoială, un fior mare pentru omul care si-a ras sprâncenele in copilarie pentru a arata ca Spock. Ele nu au crescut la loc în mod corespunzător, prin urmare, el avea sprâncenele inegale.

În acest timp, Slater a castigat mai multe roluri principale, în filme care merita uitate, cum ar fi Kuffs (1992) şi Untamed Heart (1993) şi producţii masive, cum ar fi cel al lui Tarantino, True Romance (1993) şi filmul romantic Bed of Roses (1996).

În 1994, Slater a jucat rolul intervievatorului în Interview with the Vampire, după ce prietenul său River Phoenix, care a avut iniţial rolul, a murit. Slater a donat toate câştigurile sale din acel film catre fundatiile de caritate din Phoenix.

Problemele sale cu legea au continuat în 1994, când a fost prins aducând un pistol intr-un avion. În 1997, el si-a atacat prietena Michelle Jonas, in timp ce era drogat cu cocaina, apoi l-a locit pe ofiterul de politie in burta. El a fost condamnat la trei luni in inchisoare, dar a ajuns sa petreaca doar 59 zile in inchisoare din cauza comportamentului adecvat.

Pe plan profesional, Slater a jucat alaturi de John Travolta în Broken Arrow (1996). În 1998, el a jucat in thriller-ul Hard Rain si a jucat intr-o comedie neagră, numita Very Bad Things.

Cum necazuirle personale şi juridice au continuat sa-l bantuie, Slater a dispărut din lumina reflectoarelor si a trecut la filme cu un impact neglijabil la box-office şi cu titluri ridicole. Un astfel de film a fost Churchill: The Hollywood Years (2004), în care el a jucat rolul legendarului prim-ministrul britanic.

În 2004, Slater s-a indepartat de camerele de luat vederi şi a plecat pe scenele din Londra, unde a jucat rolul principal al lui Randle P. McMurphy in piesa One Flew Over the Cuckoo's Nest. Slater a primit ovaţii în picioare după performanţa sa de deschidere, iar piesa a fost o adevarata capodopera din acel moment.

Slater susţine ca acum este schimbat, lasand exuberanta de la Hollywood în spatele lui. A fost o modalitate de a face faţă faimei, a spus el, şi isi asuma vina pentru neglijentele sale. La începutul anului 2005, Slater este pregatit pentru o revenire, şi acesta va trebui sa joace in Alone In The Dark, un thriller horror bazat pe un joc celebru de pe PC.

Pe parcursul carierei sale, Slater s-a intalnit cu actrite celebre cum ar fi Christina Applegate, Samantha Mathis, Winona Ryder, şi Kim Walker. El s-a căsătorit cu Ryan Haddon în 2000 şi a avut doi copii după ce a convins-o pe aceasta ca zilele tumultoase din viata lui au luat sfarsit. Ei sunt acum în mijlocul unui proces de separare.

Slater a aparut la ştiri în 2003 dupa ce a fost lovit cu o sticlă de Haddon în Las Vegas, a aparut alaturi de Ryan Haddon, Ben Affleck si Tara Reid (partenera lui din Alone in the Dark) într-un club de striptease din Vancouver, şi la începutul anului 2005, după ce a scapat de un atac pe o stradă din Londra.

Pe scurt despre Christian Slater:

Data nasterii: 08/18/1969
Locatia: Stockholm, Stockholms län, Suedia
Zodia: Leu

Filmografia:
  1. Soldiers of Fortune (2011) (in productie) - Craig Mackenzie
  2. Shadows of the White Nights (2010) (in productie) - Michael
  3. Dolan's Cadillac (2009) - Jimmy Dolan
  4. The Forgotten (Serial TV) (2009) - Alex Donovan
  5. My Own Worst Enemy (Serial TV) (2008) - Edward Albright
  6. Love Lies Bleeding (2008) - Pollen
  7. The Ten Commandments (2007) - Moses
  8. Slipstream (2007) - Ray
  9. He Was a Quiet Man (2007) - Bob Maconel
  10. Crossing the Line (2006) - Narrator (voce)
  11. Bobby (2006) - Daryl Timmons
  12. Hollow Man II - Invizibil si periculos 2 (2006) - Michael Griffin
  13. My Name Is Earl (Serial TV) (2005) - Woody
  14. The Deal (2005) - Tom Hanson
  15. Robot Chicken (Serial TV) (2005) - Composite Santa Claus
  16. Alone in the Dark (2005) - Edward Carnby
  17. The Good Shepherd (2004) - Daniel Clemens
  18. Mindhunters - Minti ucigatoare (2004) - J.D. Reston
  19. Pursued - Oferta (2004) - Vincent Palmer
  20. Churchill: The Hollywood Years - Churchill: Perioada de la Hollywood (2004) - Winston Churchill
  21. Dinosaur Planet (2003) - Narrator
  22. Masked and Anonymous (2003) - Crew Guy #1
  23. The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius (Serial TV) (2002) - Jet Fusion
  24. Windtalkers - Mesaje secrete (2002) - Sgt. Pete 'Ox' Anderson
  25. Run for the Money (2002) - Taylor
  26. Who Is Cletis Tout? - Cine este Cletis Tout? (2001) - Trevor Allen Finch
  27. Alias (Serial TV) (2001) - Neil Caplan
  28. 3000 Miles to Graceland - 3000 Mile pana la Graceland (2001) - Hanson
  29. Road to Graceland (2001) - Hanson

Christian Slater News
Ray Liotta, Christian Slater si Ving Rhames vor juca imrpeuna in The River Sorrow (November 08, 2010)


 

Christian Slater Videoclipuri
Top Gear - The Christian Slater interview - BBC

irrelevant
1
broken


Tag-uri: actor, new york, teatru, televiziune

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 28 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :