FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,449
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Chris Daughtry Biografie
Chris Daughtry Videoclipuri
Site-uri despre Chris Daughtry
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Chris Daughtry
Intreaba despre Chris Daughtry
Adauga un citat spus de Chris Daughtry
 

Chris Daughtry Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Chris Daughtry has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Chris Daughtry

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Chris Daughtry

 Q:   Intreaba despre Chris Daughtry       
Chris DaughtryProvenind din Carolina de Nord, Chris Daughtry s-a prezentat ca rockerul acestui (ganditi-va la Bo Bice, cu mai putin părul). De fapt, Chris a fost inspirat sa participe la o auditie datorită succesului lui Bice la spectacol. Chris nu este străin de performante, el este vocalistul trupei din Carolina de Nord, Absent Element.

Cariera:

Chris isi sprijină familia lucrand ca un consilier la o reprezentanţă auto în Greensboro, Carolina de Nord. El s-a căsătorit cu mai mulţi ani în urmă şi a devenit tată pentru cei doi copii mai mici ai soţiei lui. Chris a fost mereu pasionat de muzică şi a precizat că îşi va petrece restul vieţii sale incercand sa isi faca o carieră în industrie - chiar dacă el o sa piarda titlul de American Idol.

Sansele sale arata bine, si Chris a zguduit casa interpretarile sale ale melodiilor, lui Bon Jovi este "Wanted Dead or Alive" şi Fuel "Hemoragia (In My Hands)." Judecătorii au apreciat munca sa de până acum, cu toate că Simon nu a fost impresionat de interpretarea lui Chris a melodiei lui Seether si Amy Lee " Broken ". Indiferent care o sa fie rezultatul, este clar că-l vom vedea pe Chris Daughtry în viitor.
 

Chris Daughtry Videoclipuri
Daughtry version of Poker Face

irrelevant
2
broken


Tag-uri: cantaret, muzica, performante

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru chris_daughtry. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :