FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 724
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Chris Brown Biografie
Chris Brown Videoclipuri
Chris Brown Stiri
Site-uri despre Chris Brown
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Chris Brown
Intreaba despre Chris Brown
Adauga un citat spus de Chris Brown
Vedete nascute pe 5 Iunie
Celebritati nascute in Tappahannock Virginia USA
Muzicieni in zodia Taur
Celebritati de etnie American
 

Chris Brown Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Chris Brown has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Chris Brown

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Chris Brown

 Q:   Intreaba despre Chris Brown       
Chris Brown Nascut Chris Maurice Brown pe 05 mai 1989, în Tappahannock, Virginia, Chris Brown iniţial a vrut să fie un rapper. El a sperat să fie primul rapper din Tappahannock, Virginia, pentru a lovi într-adevăr mare de timp. Ca interpret naturale, el ştia din timp că el a vrut să fie pe scena. A fost de fapt timpul petrecut cu o mătuşă în Arkansas, care a luat prima etapă, care îndeplineşte în evidenţiază un talent local cu verii săi mai tineri.

Cariera:

El a creditelor părinţilor săi, Clinton Brown si Joyce Hawkins, pentru trecerea pe gustul lor eclectic în muzică cu el. expunerea lui la artisti precum Aretha Franklin, Sam Cooke, Donnie Hathaway, Stevie Wonder, şi Anita Baker l-am prins cantand in jurul casei. Cu toate acestea, a fost unele dintre său prefer at de alţi artişti, cum ar fi Run DMC, Rakim şi Lil Wayne, care a făcut-l doresc să rap, şi alte niciunul decât Michael Jackson, care a făcut-l doresc să se deplaseze.

Cu toate acestea, nu a fost până la vârsta de 11 ani, care a început să realizeze talentul său unic ca o cântăreaţă. Mama sa la încurajat neîncetat, iar doi ani mai târziu, o echipă de producţie locală a descoperit talentul în timp ce vizita statia tatălui său de gaz.

În scopul de a carierei sale, Chris Brown a trebuit să părăsească ţara sa de origine-un oras mic. O mutare la NYC urmat, precum si auditii pentru managerul lui viitoare şi apoi Def Jam vicepresedinte Tina Davis. Davis a avut Chris Brown la un număr de etichete, iar la vârsta de 15 ani, Brown a fost oferit un contract cu Jive Records. La debut auto-intitulat, tânăr cântăreţ a lucrat cu un Who's who al producătorilor, inclusiv Dre, Vidal, Bryan Cox, Scott Storch, The Underdogs, Jermaine Dupri, şi Bow Wow.

Reglarea din viata american mici-oras la un nou, existenţa extravagante menite unele lupte de-a lungul drum, dar odată ce albumul a fost complet, acesta nu a durat mult pentru munca lui Chris Brown, să dea roade. Combinaţie a lui pare copil din vecini bună şi vocea sa impresionanta a fost un hit instant. Prima piesa, "Run It!", Featuring Juelz Santana şi produs de Scott Storch, sa dus la No. 1 in SUA.

În termen de o săptămână de la lansare, albumul a vândut peste 150.000 de exemplare, şi în termen de un an, acesta a plecat dublu platină. Patru single suplimentare din cazierul urmat, dintre care trei in top 10. Chris Brown repede a început să îşi asume un rol mai activ în cariera sa, inclusiv codirecting filmele lui pentru "Yo (Excuse Me Miss)" si "Gimme That".

Impresie puternică a făcut pe publice a condus la doi ani extrem de agitat, dar pline de succes. Pe parcursul anilor 2005 şi 2006, muzica lui Chris Brown şi clipurile video atras el numeroase premii si nominalizari, inclusiv un nod Grammy pentru Cel mai bun album contemporan R & B. De asemenea, el a avut cel mai bun R & B / soul sau rap New Artist pentru "Run It!" la data de 20 anual Soul Train Awards, şi a crescut New Artist si premii Privitori Choice Awards 2006 de la BET.

În acelaşi an, Chris Brown a câştigat un Teen Choice Award şi de trei Billboard Music Awards, în categorii majore, precum. De asemenea, el a apărut în "Shortie ca a mea", un video cu Bow Wow, şi single-al patrulea, "Say Goodbye", a fost prezentate în Pasul filmul Up. Chris Brown nu sa oprit aici, după cum a făcut, de asemenea, excursii promoţional în Marea Britanie şi Japonia, şi sa angajat într-un turneu major intitulat Close Up personale şi de turism.

Chris Brown a lucrat de asemenea pe cariera sa de actor, which l-a taken from aparitii scurte on un number de spectacole de televiziune, including o parte pic recurente pe OC, to debut lui mare-screen in Stomp Yard (2007). Chris Brown a avut la primul său rol important pe marele ecran ca un membru al familiei Whitfield din acest Crăciun (2007).

În 2007, Chris Brown a lansat, de asemenea, al doilea album, Exclusive. O duzina de piese de pe înregistra două au fost cowritten de Brown. Albumul din nou implicat Scott Storch, precum şi alte superproducers, inclusiv Kanye West si Timbaland. Albumul a dat Brown este al doilea număr SUA un hit, cu "Kiss Kiss" featuring T-Pain. "With You", aproape a făcut-o la început, maxing la locul 2 în topul Billboard Hot 100.

În 2008, Chris Brown a început să lucreze la albumul de-a treia, în prezent, intitulat Graffiti. El a sperat pentru o vara 2009 de lansare, dar, datorită crimele şi delictele sale, el ar putea dori să se gândească la exploataţia off pe asta.

Rihanna este un scor de gravă, şi Chris Brown a fost suficient de norocos pentru a apela ei "prietena" de la începutul anului 2008. Fie că în vacanţă în Mexic, sau doar de refrigerare în aeroport, cuplul a fost fotografiat de multe ori fiind public afectuos cu o alta pe tot parcursul anului.

În februarie 2009, chiar înainte de pereche au fost programate pentru a efectua la premiile Grammy, vestea Chris Brown a agresat Rihanna în timp ce cei doi au fost de conducere în Lamborghini sa din LA Aparent, argumentul a început atunci când Rihanna citi mesaje text Brown a primit de la o altă femeie . Brown ar fi încercat să forţeze Rihanna ieşit din maşină, în timp ce stantare capul împotriva fereastra de pasageri. Martorii au chemat politia, iar Brown a fost arestat.

Desi initial nu pledez vinovat, Brown a făcut o afacere motiv în instanţă - pledează vinovat pentru crimă de asalt - şi a fost condamnat la cinci ani de probaţiune şi 180 de zile de comunitate, pe care le va servi în starea sa de origine din Virginia.

"Dl Brown, cred că este lăudabilă, care aţi luat responsabilitatea pentru comportamentul tău", a declarat judecător la Curtea Superioară Patricia Schnegg. Serios? Nu, cum ar fi într-adevăr? Ele vor mai fi Chris Brown melodii pe rotaţie în biroul AskMen.com, aşa că suntem oficial pledează vinovat de a judeca artist, şi nu doar de artă.

Pe scurt despre Chris Brown:

Data nasterii: 08/05/1972
Locatia: Toronto, Ontario, Canada
Zodia: Leu

Chris Brown News
Chris Brown nu vrea sa mai auda de Rihanna (April 12, 2011)
Lui Chris Brown ii pare rau pentru iesirea de la ABC (April 15, 2011)


Chris Brown Liste
Articole de calitate
Na?teri în 1989
Chris Brown
Cânt?re?i americani


 

Chris Brown Videoclipuri
Chris Brown Crawl (OFFICIAL Music Video HD)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: cantaret, muzica, rapper

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :