FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 407
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Chingy Biografie
Chingy Videoclipuri
Site-uri despre Chingy
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Chingy
Intreaba despre Chingy
Adauga un citat spus de Chingy
Vedete nascute pe 09 Martie
Celebritati nascute in St. Louis Missouri SUA
Muzicieni in zodia Pesti
 

Chingy Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Chingy has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Chingy

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Chingy

 Q:   Intreaba despre Chingy       
Chingy Howard Bailey Jr. ne salută de la St Louis, Missouri, ca prieten şi asociat a lui Nelly. El s-a nascut pe data de 9 martie 1980, şi a crescut in sectiunea dura numita Walnut Park din partea de nord a oraşului. Scoala vietii pe care a invatat-o de pe strada l-au scos din mai multe situatii grele si l-au ajutat pe Bailey sa ramana concentrat pe scoala.

Cariera:

El se pricepea bine la cuvinte si la varsta de doar 8 ani, el a scris prima sa rima. Patru ani mai târziu, el mergea in mod regulat la fel de fel de expozitii de talent locale dar şi la batalii in rime pe care le dezvolta mia tarziu la Nelly St Lunatics.

Flerul său pentru muzică şi rima sunt de înţeles. A crescut cu muzica, si pur si simplu adora artisti precum Michael Jackson, Marvin Gaye, şi Temptations . "Muzica m-a făcut să gandesc si sa petrec", isi aminteste Bailey. "Am vrut să mă exprim ca acei artişti. Sa ma inregistrez a sunat ca o idee bună pentru mine."

El însuşi s-a botezat H. Thugs şi mai târziu Thugsy. Pentur ca nu a vrut sa fie asociat cu huliganii, el si-a schimbat numele de scena in "Chingy", pentru că "ii placea cum suna."

Rapperul Ludacris s-a gândit sal ajute pe Chingy si astfel casa de discuri Disturbing Tha Peace a semnat cu el. Curand el a mers in turneu cu Nelly, unde a învăţat, de la un adevarat artist , ce inseamna viata unui star hip-hop dar si mecanica de auto-promovare.

În vara anului 2003, Chingy a lansat primul său single. " Right Thurr " care a devenit un hit in tote cluburile de noapte, cu ritmuri şi versuri care era pe buzele tuturor. Ce înseamnă " Right Thurr "? Este acel foc instinctiv care se aprinde în fiecare om la vederea unei femei frumoase.

Cu propriile cuvinte ale lui Chingy: "Este dependenta barbatului fata de femeie, atunci când o vede ca trece pe langa el, si isi doreste sa o poata avea pe acea femeie, dar nici macar nu-i cunoaste numele."

Piesa a ajuns pe locul 1 in Top Billboard Top Hot Rhythmic si in Top 40 in anul 2003.

"RightThurr" a fost o melodie constanta in Top 40 hit lucru care a contribuit la albumul sau de debut Jackpot-ul pentru care a castigat statutul de platină. O colaborare cu Snoop Dogg şi Ludacris a facut din cel de-al doilea single " Holidae In" un nou hit. " One Call Away ", o melodie care ii arată partea mult mai sensibila, a devenit un hit în Top 10 in februarie 2004.

Datorita succesului sau a plecat in turneu cu Dirty South si Ludacris. Cu un Soul Train Music Award for R&B/Soul or Rap New Artist in March, Chingy a ajutat la stabilirea orasului St Louis ca un adevărat centru de hip-hop.

Cel de-al doilea album, pe care l-a intitulat Power Ballin, a fost lansat in luna octombrie a anului 2004. Si de atunci continua sa ne tachineze cu Baller Baby.

Pe scurt despre Chingy:

Data nasterii: 03/09/1980
Locatia: St. Louis, Missouri, SUA
Zodia: Pesti


 

Chingy Videoclipuri
Chingy - Jackpot

irrelevant
0
broken


Tag-uri: cantaret, muzica, turneu

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :