FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 540
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Charlotte Gainsbourg Biografie
Charlotte Gainsbourg Videoclipuri
Charlotte Gainsbourg Filme
Site-uri despre Charlotte Gainsbourg
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Charlotte Gainsbourg
Intreaba despre Charlotte Gainsbourg
Adauga un citat spus de Charlotte Gainsbourg
Vedete nascute pe 21 Iulie
Celebritati nascute in Londra Anglia Marea Britanie
Actrite in zodia Rac
Celebritati de etnie Britanic
Vedete cu ochii Caprui
Celebritati care au 173 cm inaltime
 

Charlotte Gainsbourg Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Charlotte Gainsbourg has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Charlotte Gainsbourg

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Charlotte Gainsbourg

 Q:   Intreaba despre Charlotte Gainsbourg       
Charlotte Gainsbourg Charlotte Lucy gainsbourg este o cunoscuta actrita, compozitoare si cantareata de origine engleza care este cunoscuta mai ales pentru rolurile din “The Science of Sleep”, “I’m not there”, “21 grams” si “Antichrist”.

Cariera:

Charlotte s-a nascut la Londra si a crescut in Paris, unde a urmat Ecole Acrive Bilingue Jeannine Manuel. Si-a facut debutul in actorie in 1984 in filmul “Parole et musique”, iar doi ani mai tarziu a castigat un premiu Cesar pentru “Most promising actress” pentru “L’effrontee” iar in 2000 a castigat “Best supporting actress” pentru filmul “La buche”.

Debutul in limba engleza si l-a facut in 1993 in “The cement garden”. Trei ani mai tarziu a interpretat rolul principal in “Jane Eyre”. In 2007 a jucat in La science des reves” si in “I’m not there”, iar un an mai tarziu a putut fi vazuta in “The city of your final destination” si in “Persecution”. In 2009 a castigat premiul pentru “Best Actress” la 2009 Cannes Film Festival pentru “Antichrist”.

In 2010 a aparut in “The tree” iar urmatoarele sale proiecte sunt “Melancholita” si “La confession d’un elefant du siecle”. Debutul muzical si l-a facut in 1984 cu melodia “Lemon incest” iar doi ani mai tarziu a lansat albumul de debut “Charlotte for ever” care a fost produs de tatal sau.

In 2004 a lansat cel de-al doilea album al sau intitulat “5:55” care a avut mare succes. La sfarsitul lui 2009 a Charlotte a lansat cel de-al treilea album al sau “IRM” care a fost produs de Beck. Cantecul sau “Heaven can wait” a fost ales Starbucks iTunes alegerea saptamanii pe 2 martie 2010. Melodia sa “Trick Pony” a aparut la inceputul episodului “Perfect little accident” din serialul Grey’s anatomy.

Pe scurt despre Charlotte Gainsbourg:

Nume: Charlotte Lucy Gainsbourg
Data nasterii: 21 iulie 1971
Zodie: Rac
Locul nasterii: Londra, Anglia
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: Saten deschis
Inaltime: 1.73 m
Nationalitate: Engleza
Stare civila: Necasatorita
Copii: O fata Alice, un baiat Ben
Ocupatie: Actrita, cantareata, compozitoare
Studii: Ecole Active Bilingve Jeannine Manuel in Paris

De ce este faimoasa Charlotte Gainsbourg?

Charlotte Gainsbourg este o cunoscuta actrita si cantareata de origine engleza ce s-a remarcat inca de la inceputul carierei sale prin talentul si prin frumusetea sa, putand fi vazuta in numeroase filme si seriale care au propulsat-o printre cele mai cautate actrite. Este faimoasa deoarece a jucat in multe filme si a lansat cateva albume care au facut-o cunoscuta in intreaga lume.

De ce ne place Charlotte Gainsbourg?

Charlotte Gainsbourg a fascinat de fiecare data cu aparitiile sale atat in concertele sustinute in numeroase tari cat si prin rolurile de exceptie pe care le-a interpretat si pentru care a primit cateva premii. A cucerit prin talentul si prin frumusetea sa de care a stiut sa profite ca sa ajunga acolo unde si-a propus.

Filmografia:
  1. The Tree (2010) - Dawn O'Neil
  2. The City of Your Final Destination (2009) - Arden Langdon
  3. Antichrist - Anticristul (2009) - She
  4. Persécution (2009) -
  5. La science des rêves - Film B (2007) -
  6. Nuovomondo - Lumea noua (2006) - Lucy Reed
  7. Science des rêves, La - Arta viselor (2006) - Stéphanie
  8. Prête-moi ta main (2006) - Emma
  9. Un reste, l'autre part, L' (2005) - Judith
  10. Lemming (2005) - Bénédicte Getty
  11. Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants - ...And They Lived Happily Ever After (2004) - Gabrielle
  12. 21 Grams - 21 de Grame (2003) - Mary Rivers
  13. Merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan, La (2002) -
  14. Ma femme est une actrice - Sotia mea este actrita (2001) - Charlotte
  15. Félix et Lola (2001) - Lola
  16. Les misérables (2000) - Fantine
  17. Nuremberg (2000) - Marie Claude Vaillant-Couturier
  18. Passionnément (2000) - Alice Almeida
  19. The Intruder (1999) - Catherine Girard
  20. Bûche, La (1999) - Milla Robin
  21. Jane Eyre (1996) - Jane Eyre
  22. Love, etc. (1996) - Marie
  23. Anna Oz (1996) - Anna Oz
  24. Grosse fatigue (1994) - Charlotte Gainsbourg
  25. The Cement Garden (1993) - Julie
  26. Amoureuse (1992) - Marie
  27. 'Merci la vie' (1991) - Camille Pelleveau
  28. Sole anche di notte, Il (1990) - Matilda
  29. Aux yeux du monde (1990) - Juliette Mangin
  30. Jane B. par Agnès V. (1988) - La fille de J.


 
Charlotte Gainsbourg Filme

Sotia mea este actrita
21 de Grame
No photo available
Grosse fatigue
No photo available
Bûche, La
No photo available
Amoureuse
No photo available
Aux yeux du monde
No photo available
'Merci la vie'
No photo available
Sole anche di notte, Il
No photo available
Un reste, l'autre part, L'
No photo available
Lemming
No photo available
Love, etc.
No photo available
Tentation d'Isabelle, La
No photo available
Anna Oz
No photo available
Paroles et musique
No photo available
The Cement Garden
Charlotte Gainsbourg Filmography
 

Charlotte Gainsbourg Videoclipuri
Charlotte Gainsbourg - IRM

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actrita, cantareata, compozitoare

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 10 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :