FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 779
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Charlie Sheen Biografie
Charlie Sheen Videoclipuri
Charlie Sheen Stiri
Site-uri despre Charlie Sheen
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Charlie Sheen
Intreaba despre Charlie Sheen
Adauga un citat spus de Charlie Sheen
Vedete nascute pe 03 Septembrie
Celebritati nascute in New York New York SUA
Actori in zodia Fecioara
Celebritati de etnie American
 

Charlie Sheen Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Charlie Sheen has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Charlie Sheen

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Charlie Sheen

 Q:   Intreaba despre Charlie Sheen       
Charlie Sheen Nascut in New York, pe data de 3 Septembrie 1965, numele real al lui Charlie Sheen este Carlos Irwin Estevez. Tatal sau este actorul veteran Martin Sheen şi fratele său, este Brat Pack membru al Emilio Estevez.

Cariera:

Deşi Charlie a fost un elev bun, el a avut, de asemenea, o parte răutăcioasă şi si-a făcut un obicei din a chiuli pentru a juca baseball. În cele din urmă, actoria fost în sângele lui şi nu a putut ignora scena, mai tarziu in adolescenta.

În 1984, Sheen si-a facut debutul său in filmul de lung metraj Red Dawn. El a plecat la Hollywood, câştigând roluri solide la televiziune şi în filme bune. In doi ani din cariera sa, Sheen a jucat in filmul lui Oliver Stone, Platoon, probabil unul din cele mai bune filme de război din Vietnam (dacă n u chiar unul dintre cele mai bune filme de război) făcut vreodată. Platoon a făcut din Charlie Sheen o vedeta şi el si-a pastrat statutul în 1987 cu un alt film de renume, Wall Street.

Charlie Sheen a continuat să se bucure de succes cu Major League, Young Guns (1988), Hot Shots! (1991), şi The Three Musketeers (1993) la sfârşitul anilor '80. La începutul anilor '90, el a cedat presiunilor cauzate de celebritate. El a devenit dependent de droguri şi alcool, şi a tot intrat in centrele de reabilitare pentru mai mulţi ani. Cota sa de scandaluri nu s-a terminat cu abuzul de substanţe - a fost un client regulat al serviciului de escortă Heidi Fleiss după ce a fost chemat să depună mărturie la procesul ei.

In tot restul anilor '90, Charlie Sheen s-a ocupat de mai multe filme mediocre, inclusiv The Arrival (1996), Money Talks (1997) si Five Aces (1999). În 2000, Charlie Sheen si-a revenit cand l-a inlocuit pe Michael J. Fox în Spin City (şi a câştigat Globul de Aur pentru rolul lui Dep. Mayor Charlie Crawford), apoi s-a mutat la un alt serial de comedie de succes, Two and a half men. El s-a căsătorit cu Denise Richards în 2002, şi împreună au avut două fiice (mai are o fiica cu Paula Profit) înainte sa divorteze în 2005, şi sa finalizeze casatoria în 2006.

Nu numai ca a lucrat în Scary Movie 3 (2003) şi Scary Movie 4 (2006), Big Bounce (2004) şi Foodfight! (2006) dar el a confirmat că cariera sa este la inaltime cand a câştigat de asemenea, distincţia pentru cel mai bine platit actor de la TV în 2006, când el a semnat un nou contract pentru Two and a half men care i aducea 350.000 dolari pe un episod. În ceea ce priveşte viaţa sa personală, Charlie Sheen a trecut peste divorţul său murdar cu Denise Richards atunci când s-a logodit cu investitorul imobiliar Brooke Mueller, în 2007. Cuplu s-a căsătorit în mai şi în luna august au anunţat că asteapta primul lor copil.

Pe scurt despre Charlie Sheen:

Data nasterii: 09/03/1965
Locatia: Subic Bay Naval Station, Filipine
Zodia: Fecioara

Filmografia:
  1. Gardel (2010) (in productie) - Santo
  2. Foodfight! (2009) - Dex Dogtective (voce)
  3. The Big Bounce - Lovitura (2004) - Bob Rogers, Jr.
  4. The 30th Annual People's Choice Awards (2004) - Host
  5. Scary Movie 3 (2003) - Tom
  6. Two and a Half Men - Doi barbati si jumatate (Serial TV) (2003) - Charlie Harper
  7. Deeper Than Deep (2003) - Chuck Traynor
  8. She's Gotta Habit (2001) - Charlie Crawford
  9. Good Advice - Broker falit, caut partenera cu stare! (2001) - Ryan Edward Turner
  10. Rated X - Interzis minorilor (2000) - Artie Mitchell
  11. Being John Malkovich - In mintea lui John Malkovich (1999) - Charlie
  12. Five Aces (1999) - Chris Martin
  13. Free Money - Bani de-a gata (1998) - Bud
  14. A Letter From Death Row (1998) - Cop #1
  15. Postmortem (1998) - James McGregor
  16. No Code of Conduct (1998) - Jake Peterson
  17. Discovery Mars (1997) - Narrator
  18. Money Talks - Banii vorbesc (1997) - James Russell
  19. Shadow Conspiracy - Conspiratie politica (1997) - Bobby Bishop
  20. Bad Day On the Block - Sub teroare (1997) - Lyle Wilder
  21. The Arrival - Mesaj din spatiu (1996) - Zane Zaminski
  22. All Dogs Go to Heaven 2 (1996) - Charles B. 'Charlie' Barkin (voce)
  23. Frame by Frame (1996) -
  24. Loose Women (1996) - Barbie Loving Bartender
  25. Terminal Velocity - Ultima sansa (1994) - Richard 'Ditch' Brodie
  26. Major League II (1994) - Rick 'Wild Thing' Vaughn
  27. The Chase - Urmarirea (1994) - Jackson Davis Hammond
  28. The Three Musketeers - Cei trei muschetari (1993) - Aramis
  29. Hearts of Hot Shots Part Deux: A Filmmaker's Apology (1993) -

Charlie Sheen News
Charlie Sheen nu se cuminteste deloc (January 19, 2011)
Charlie Sheen scapa nevatamat (January 27, 2011)
Charlie Sheen si Brooke Mueller ar putea sa nu mai divorteze (January 31, 2011)
Charlie Sheen este 'sechestrat' la domiciliu (February 17, 2011)
Charlie Sheen vrea sa munceasca, dar nu are cu cine (March 08, 2011)
Charlie Sheen are de astazi cont pe Twitter (March 14, 2011)
Drepturile de parinte ale lui Charlie Sheen au fost restrictionate temporar (March 15, 2011)
Charlie Sheen are o noua idee trasnita (March 18, 2011)
Charlie Sheen va lansa Sheen's Korner (March 22, 2011)
Charlie Sheen ar putea sa plece in turneu (March 23, 2011)
Charlie Sheen se gandeste sa regizeze filme pentru adulti (March 25, 2011)
Charlie Sheen s-a sarutat cu un barbat in direct (April 13, 2011)


Charlie Sheen Liste
Despre Actori americani
Na?teri în 1965
Actori americani
Actori din New York City
Actori din California
Activi?ti americani
Familia Estevez
Oameni din Santa Monica, California
Oameni din Staten Island
Hollywood Walk of Fame


 

Charlie Sheen Videoclipuri
Charlie Sheen's Video Message to President Obama

irrelevant
1
broken


Tag-uri: actor, televiziune, hollywood

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :