FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,298
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Charles Schwab Biografie
Charles Schwab Videoclipuri
Site-uri despre Charles Schwab
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Charles Schwab
Intreaba despre Charles Schwab
Adauga un citat spus de Charles Schwab
 

Charles Schwab Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Charles Schwab has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Charles Schwab

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   bucuresti   persoane faimoase   inginer   constructii   companie   new york   politica   femeie de afaceri   om de afaceri   manager   turism   televiziune   muzica   antreprenor   revolutie   cariera   investitor   cbs   ziarist   afacer   publicatii   mass-media   1958   braila   charisma   ebay   paypal   imagine   agentie  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Charles Schwab

 Q:   Intreaba despre Charles Schwab       
Charles Schwab Charles R. Schwab s-a născut în Sacramento, California, în 1937. Două lucruri i-au marcat primii ani lui Schwab; lupta lui cu scrisul şi cititul, şi priceperea lui antreprenoriala. În momentul in care viitorul investitor crestea, foarte putine lucruri se stiau despre dislexie.

Cariera:

Părinţii lui păreau să ignore aceasta problema în întregime, şi călugăriţele care predau la scoala parohiala, credeau ca el este un elev lent. Chuck s-a bazat pe cărţile clasice de benzi desenate pentru a-si finaliza sarcinile sale de lectură.

În ciuda dislexiei, tânărul Schwab a rămas încrezător, nu a permis ca starea lui sa il traga in jos sau sa-l oprească din drumul sau. Primele sale locuri de munca au fost: vanzator de nuci, vanzator de pui de găină şi o uă. El a invatat de la o vârstă fragedă care este conceptul unei afaceri profitabile, si perseverenta, care l-a ajutat, de asemenea, si in liceu.

Schwab a intrat la Universitatea Stanford în 1955, datorită notelor sale ridicate la matematică şi ştiinţă. Ca student în anul întâi, el a picat la franceză şi engleză, dar a reusit sa treaca in urmatorii ani cu ajutorul unor colegi înţelegatori. În timp ce cititul şi scrisul nu erau punctele sale forte, el a posedat capacităţi conceptuale foarte puternice care l-au ajutat sa rezolve probleme complicate de afaceri.

Nu dupa mult timp, Schwab a descoperit aptitudinile sale in economie şi alte afaceri, si acesta a primit o diploma in Economie, în 1959. El a continuat la Stanford Graduate School of Business, unde a primit un MBA în 1961.

În 1963, Schwab a lansat Investment Indicator, un buletin de consultanţă în investiţii, împreună cu alţi doi parteneri. În termen de doi ani, peste 3.000 de cititori s-au abonat la acel buletin. Până la inceputul anilor '70, Schwab a devenit un manager foarte priceput, şi a folosit cei 100.000 dolari pe care i-a imprumutat de la un unchi si a infiintat o firmă de brokeri din San Francisco, numita First Commander Corp.Trei ani mai târziu, în 1974, compania a devenit prima firma de brokeraj cu discount a tarii: Charles Schwab & Co. Schwab a mentionat că piaţa de valori ar trebui să fie accesibila tuturor oamenilor.

Până în 1977, Charles Schwab Corporation a deschis prima sucursala a companiei in afara statului California, in Seattle, Washington, şi au început, de asemenea, sa ofere clienţilor informaţii. Deja un pionier în afaceri de brokeraj cu discount, Schwab a devenit un pionier în domeniul comercial, când a investit în sistemul BETA în 1979. Tranzacţia automatizată şi ţinerea evidenţei intr-un sistem a fost un succes major pentru firmă, şi s-a dovedit că tehnologia poate fi o contribuţie majora in dezvoltare.

In 1983, compania lui Schwab a trecut de 500.000 de clienti. Pe parcursul anului, Bank of America a achiziţionat în mod oficial firma lui Schwab pentru 57 milioane de dolari. În 1984, trei noi produse online, care au ajutat să deschidă calea spre un viitor online, au fost lansate. În anul următor, firma a ajuns la un million de clienti, iar omul care se chinuia sa scrie si sa citeasca, a scos prima sa carte, How To Be Your Own Stockbroker.

În 1987, compania lui Schwab a fost cumparata inapoi de la Bank of America, pentru 280 milioane dolari. În cursul anului viitor, firma Financial Advisors Service a ajuns la investitii de 1 miliard de dolari. În 1992, Charles Schwab Corporation a condus pe plan online, prin introducerea unui comision de serviciu, dar si prin deschiderea centrelor de apel în Phoenix şi Miami, acesta din urmă pentru investitorii din America Latină. In acelasi an, compania a deschis contul pentru clientul cu numarul 2.000.000.

Anul 1994 s-a dovedit a fi un an de reper pentru compania lui Schwab, ca activele sale au depasit marca de 100 miliarde dolari, o creştere uluitoare de 47% într-un singur an. În 1995, compania a aderat la World Wide Web, şi a publicat Schwab Investment Doctrine, care a pus bazele pentru consultanţa Schwab.

În 1997, Schwab l-a penumit David Pottruck ca si co-CEO. Revista Forbes l-a numit pe Schwab "Regele Brokerilor Online," cand compania a deschis contul online cu numarul 1.000.000. Charles Schwab Europe, precum şi filialele din Hong Kong şi Insulele Cayman au fost create, în timp ce cei de la Stanford au numit centrul de afaceri pentru studenţii în onoarea lui Schwab,acesta fiind sponsorul ei. El este, de asemenea, un membru al consiliului institute's Board of Trustees.

O a doua carte, Charles Schwab's Guide to Financial Independence a fost publicata în 1998, şi a devenit un best-seller. În 1999, Schwab a aparut la televizor, atunci când reclamele companiei au fost difuzate în timpul emisiunii Academy Awards. Noul mileniu a văzut crearea filialei Charles Schwab Australia Pty Ltd., si Schwab Mutual Fund Division a depasit 100 miliarde dolari în active. In 2000 s-a lansat Women Investing Now, un program conceput pentru a ajuta femeile să cunoasca mai multe lucruri despre investitii. Schwab Learning este un program care ajută copiii care se luptă cu dislexie, precum şi familiile lor.

În ianuarie 2001, revista BusinessWeek i-a numit pe Charles Schwab şi David Pottruck, fiind doi dintre 25 Managers of the Year. În 2002, a treia carte a lui Schwab, You're Fifty - Now What? a fost publicata şi a devenit un alt best-seller. Astăzi, firma pe care Charles Schwab a fondat-o cu 100.000 dolari, serveşte peste opt milioane de investitori la nivel mondial, şi supraveghează mai mult de 800 miliarde dolari în active.

 

Charles Schwab Videoclipuri
charles schwab - october - deception through finance

irrelevant
0
broken


Tag-uri: antreprenor, afaceri, investitor

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru charles_schwab. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :