FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 320
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Chantal Kreviazuk Biografie
Chantal Kreviazuk Videoclipuri
Chantal Kreviazuk Filme
Site-uri despre Chantal Kreviazuk
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Chantal Kreviazuk
Intreaba despre Chantal Kreviazuk
Adauga un citat spus de Chantal Kreviazuk
Vedete nascute pe 18 Mai
Celebritati nascute in Winnipeg Manitoba Canada
Muzicieni in zodia Taur
 

Chantal Kreviazuk Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Chantal Kreviazuk has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Chantal Kreviazuk

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Chantal Kreviazuk

 Q:   Intreaba despre Chantal Kreviazuk       
Chantal Kreviazuk Chantal Kreviazuk s-a nascut pe data de 18 mai 1973 in orasul Winnipeg, Canada si a urmat cursurile liceale si pe cele ale universitatii din Manitoba, avand o diploma in Studiul Artelor, pasiunea ascunsa al lui Chantal ramanand in tot acest timp compunerea melodiilor pop.

Cariera:

In anul 1994 aceasta pasiune nu a mai ramas ascunsa, Chantal Kreviazuk dorind sa impartaseasca lumii melodiile sale, astfel iesind pe piata primul album al artistei intintulat Under These Rocks and Stones.

Doi ani mai tarziu Chantal a semnat un contract cu casa de discuri Sony Music cu ajutorul careia a promovat acest album, care , desi a primit multe laude din partea publicului si a criticilor, nu s-a ridicat la asteptarile casei de discuri din punct de vedere al vanzarilor.

Cu toate acestea , Chantal a inregistrat in continuare melodii care au avut destul de mare succes, tinand cont de faptul ca materiale ca "Leaving On A Jet Plane" sau “In My Life” au ajuns pe coloanele sonore ale unor productii ca Armageddon sau a serialelor de televiziune Dawson's Creek si Providence. In anul 1999 Chantal Kreviazuk a lansat si cel de-al doilea material discografic numit Colour Moving and Still, album de pe care au fost extrase single-urile Before You si Dear Life.

In ceea ce priveste recunoasterea adusa acestei artiste, trebuie mentionat faptul ca Chantal a castigat in anul 2000 titulatura de cea mai buna cantareata a anului in cadrul galei premiilor Juno, echivalentul premiilor Grammy in Canada.
In prezent Chantal Kreviazuk este casatorita cu producatorul canadian Raine Maida.

De ce este faimoasa Chantal Kreviazuk?

Chantal Kreviazuk are cateva single-uri care au facut-o celebra, printre care se numara "Leaving On A Jet Plane", "Before You" sau "Dear Life".

De ce ne place Chantal Kreviazuk?

Pentru ca unul din single-urile lui Chantal Kreviazuk, "Leaving On A Jet Plane", a alcatuit, printre alte melodii, coloana sonora a blockbusterului Armageddon.

 
Chantal Kreviazuk Filme

No photo available
Century Hotel
No photo available
Manitoba Flood Relief Concert
Chantal Kreviazuk Filmography
 

Chantal Kreviazuk Videoclipuri
Chantal Kreviazuk - Invincible

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1973, canada, muzica, pop

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 05 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :