FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,101
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Catalin Babliuc Biografie
Catalin Babliuc Videoclipuri
Catalin Babliuc Filme
Site-uri despre Catalin Babliuc
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Catalin Babliuc
Intreaba despre Catalin Babliuc
Catalin Babliuc Citate
Vedete nascute pe 29 Martie
Celebritati nascute in Romania
Actori in zodia Berbec
 

Catalin Babliuc Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Catalin Babliuc has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Catalin Babliuc

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Catalin Babliuc

 Q:   Intreaba despre Catalin Babliuc       
Catalin Babliuc Actorul Cătălin Babliuc s-a născut la 29 martie 1983.

A absolvit in anul 2005 Universitatea de Artă Teatrală si Cinematografie, secţia Actorie, la clasa profesorului Gelu Colceag. S-a transferat de la Facultatea de Teatru a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca in anul al 2-lea de studiu.

A debutat in film cu rolul tatălui lui Michael din producţia pentru televiziune Gunpowder, Treason & Plot (2004), apoi a jucat in rolul lui Viko din Sex Traffic (200, cea mai recentă apariţie fiind in lung metrajul Portretul luptătorului la tinereţe (2010), in rolul profesorului Ion Chiujdea.

De la absolvire a atras atenţia regizorilor români si a jucat in spectacole de teatru. S-a remarcat in Edmond la Teatru de Comedie, Richard al III-lea se interzice, regizat de Căt lina Buzoianu sau Tatăl de August Strindberg la Teatrul Bulandra. La Teatrul Mic a jucat in Cum gîndeşte Amy, Coolori de Stefan Peca, regizat de Diana Iliescu.

S-a remarcat si la spectacole puse in scena de teatre independente bucureştene ca Natural Born Fuckers (2010) - inspirat de Woody Allen, regia Eugen Gyemant, Breaking Up de Michael Cristofer, Paparazzi sau Cronica unui răsărit de soare avortat de Matei Vişniec- la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste, Un cuplu ciudat de Neil Simon, Comedia erorilor de W. Shakespeare, Romania Greatest Hits- la Centrul Cultural Tinerimea Română, Girl Gone- Teatrul Arca din La Scena, Un cuplu ciudat de Neil Simon, Dactilograful de Murray Schisgal, Natural Born Fuckers de Eric Bogosian- la Teatrul Act, Ziua futută a lui Nils de Peca Ştefan- la Green Hours, Crimă la Howard Johnson- la Teatrul Metropolis, etc. A dansat in spectacolul Duete shakespeariene regizat de Roxana Colceag, in Exil în pământul uitării, un spectacol de teatru şi dans cu coregrafia Andreei Tănăsescu.

Cătălin Babliuc este solist in formaţia rock numită Lefters, împreună cu instrumentiştii Ştefan Caramitru si Adrian Dumitrescu la chitară, Mihai Băncilă- bass, Mirko Grusa- tobe.

Pe scurt despre Catalin Babliuc:

Nume: Catalin Babliuc
Ocupatia: Actor, cântăreţ
Data nasterii: 29 martie 1983
Zodia: Berbec
Părinţi: Elena si Constantin Babliuc
Naţionalitate: româna
Culoarea parului: saten
Culoarea ochilor: căprui
Inaltime: 1,72 m
Studii: Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie Bucureşti, promoţia 2005
Starea civila: necăsătorit

De ce este faimos Catalin Babliuc?

A jucat in filmul Portretul luptatorului la tinereţe, scenariul si regia Constantin Popescu, in filmele Tv Sex Traffic si Gunpowder, Treason & Plot.

De ce ne place Catalin Babliuc?

Cânta in formaţia rock numită Lefters.

 
Catalin Babliuc Filme

No photo available
Gunpowder, Treason & Plot
No photo available
Portretul luptatorului la tinerete
Catalin Babliuc Filmography
 

Catalin Babliuc Videoclipuri
Un Cuplu Ciudat - Trailer.wmv

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 28 March '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :