FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,080
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Carolyn Kepcher Biografie
Carolyn Kepcher Videoclipuri
Site-uri despre Carolyn Kepcher
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Carolyn Kepcher
Intreaba despre Carolyn Kepcher
Adauga un citat spus de Carolyn Kepcher
Vedete nascute pe 30 Ianuarie
Celebritati nascute in Westchester New York Statele Unite ale Americii
Celebritati de etnie Americana
 

Carolyn Kepcher Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Carolyn Kepcher has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Carolyn Kepcher

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   bucuresti   persoane faimoase   inginer   constructii   companie   new york   politica   femeie de afaceri   om de afaceri   manager   turism   televiziune   muzica   antreprenor   revolutie   cariera   investitor   cbs   ziarist   afacer   publicatii   mass-media   1958   braila   charisma   ebay   paypal   imagine   agentie  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Carolyn Kepcher

 Q:   Intreaba despre Carolyn Kepcher       
Carolyn Kepcher Carolyn Kepcher s-a nascut in anul 1968 in orasul Westchester, New York. Inca din tinerete si-a dorit sa fie om de afaceri, chiar daca a inceput de jos, fiind chelnerita intr-un local din orasul natal.

Cariera:

Destinul i-a suras astfel incat la inceptul anilor ’90 Carolyn Kepcher era director de vanzari si marketing la compania Beck Summit Hotel Management Group. Momentul hotarator in cariera ei a fost insa patru ani mai tarziu, cand l-a cunoscut pe magnatul Donald Trump, caruia i-a oferit niste sfaturi pentru achizitionarea unei proprietati.

Donald Trump a fost atat de incantat de tanara Carolyn si de sfaturile acesteia inca a cumparat proprietatea respectiva, un teren de golf, si a asezat-o pe Carolyn Kepcher in functia de manager.

Carolyn si-a demonstrat talentul in afaceri, astfel incat a fost rugata de catre Donald Trump sa se ocupe de un reality show care a avut si care are in continuare foarte mare succes, The Apprentice, in tot acel timp Carolyn ocupandu-se si de o scrierea unei carti intitulate Carolyn 101: Business Lessons from the Apprentice's Straight Shooter.

In prezent Carolyn Kepcher se ocupa in continuare de proprietatile Trump National Golf Clubs, extinzandu-le pe tot teritoriul Statelor Unite. Locuieste in Ridgefield, Connecticut impreuna cu sotul ei George si cu cei doi copii ai sai Connor si Cassidy.

De ce este faimoasa?

Carolyn Kepcher a ajunsa sa fie mana dreapta a magnatului Donald Trump, avand un rol foarte important si in desfasurarea reality show-ului The Apprentice.

De ce ne place?

Dand dovada de multa incredere si ambitie Carolyn Kepcher a ajuns mana dreapta a unuia dintre cei mai de success oameni de afaceri din lume.

 

Carolyn Kepcher Videoclipuri
Carolyn Season 4

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1968, new york, golf, afacerista, afaceri

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru carolyn_kepcher. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 05 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :