FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 2,207
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Carlos Santana Biografie
Carlos Santana Videoclipuri
Site-uri despre Carlos Santana
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Carlos Santana
Intreaba despre Carlos Santana
Adauga un citat spus de Carlos Santana
 

Carlos Santana Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Carlos Santana has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Carlos Santana

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Carlos Santana

 Q:   Intreaba despre Carlos Santana       
Carlos Santana Născut în satul mexican Autlan Navarro la 20 iulie 1947, Carlos Santana a fost influnetat muzical de catre tatal sau José, un violonist realizat care l-a introdus in muzica tradiţională mexicană. Când a fost opt ani, familia s-a mutat la Tijuana.

Cariera:

Acesta a fost în acest oraş de frontieră că tinerii Carlos auzit sunete de blues somitatilor John Lee Hooker, BB King, şi T-Bone Walker la posturile radio locale.

El a avut iniţial preluat de vioară, dar a trecut la chitara lui să-i copieze noi eroi muzicale. Doar câţiva ani mai târziu, el a inceput sa cante cu trupe locale ca TJs de-a lungul vie "Tijuana Strip".

În 1961, Santana a aderat la restul familiei sale, care sa mutat la San Francisco din anul precedent. În 1966, pe fondul tot mai mare scen a rock Bay Area, Santana Blues Band facut performanţele lor de debut. Prin 1969, au câştigat o reputaţie ca un live act solide, si a absolvit la scena principala de la istoric Woodstock Festival.

omonim de debut al trupei Santana pentru Columbia a intrat în topurile de o lună după apariţia Woodstock lor, şi ar merge pe de a vinde peste două milioane de exemplare în timpul rula sale de doi ani in topuri. Albumul a produs, de asemenea, trupa lui a lovit primul radio de mare, ca "Evil Ways" a intrat in top zece. de presă al doilea de studentie Santana, Abraxas (1970), a făcut chiar mai bine, in fruntea topul albumelor Billboard timp de şase săptămâni, şi va platină cvadruple în acest proces. Albumul conţine hit single "Black Magic Woman" şi un cover al lui Tito Puente "Oye Como Va"

Santana III a fost No. 1 de înregistrare timp de cinci săptămâni, în toamna lui '71". Carlos urmat o colaborare cu 1972, cu bateristul Buddy Miles, care a avut anterior jucat cu Jimi Hendrix. Carlos Santana & Buddy Miles: Live! Albumul, înregistrat în Hawaii crater vulcanic Diamond Head, urmat predecesorii săi în top zece.

În timp ce single-uri pot avea secat până în acest punct al carierei sale, Santana a continuat să-i elibereze albume de top-vânzare prin restul anilor '70. Cu trupa sa, scoate în evidenţă includ Caravanserai (1972), Borboletta (1974), Amigos (1976), şi Moonflower dublu vii (1977). De asemenea, el a lansat instrumentale, colaborari de jazz-fusion ca dragostea Devoţiune Renunţarea (1973) cu Mahavishnu John McLaughlin, şi Iluminatii (1974) cu Turiya Alice Coltrane, unde a fost creditat ca "Devadip Carlos Santana". În 1977, Santana a devenit prima trupa pentru a primi CBS lui Crystal Globe Award pentru a vinde peste cinci milioane de discuri pe plan internaţional.

În timp ce trupei Santana a fost încă o remiză concert de top, până în momentul anii '70 a devenit din anii '80, se părea că zilele lui Carlos ca o forţă majoră în clasamentul albumelor had grav risipit. În 1980, el a produs o mai rectiliniu album de jazz, leagăn de Delight, cu fostul sidemen Miles Davis (si stele in dreptul lor) Herbie Hancock, Wayne Shorter, Ron Carter, şi Tony Williams.

Santana a avut un mini-revenire cu lansarea Zebop lui 1981!. Albumul a devenit primul său de a sparge în top 10 în mai mulţi ani, şi a produs un top 20 unică în "Victoria". Trupa a urmat cu Shango (1982), în timp ce Carlos "efort solo 1983, Havana Moon, a inclus colaborari cu ţara stele Willie Nelson, R & B, legenda Booker T. Jones, şi-rockeri blues Fabulous Thunderbirds.

La data de 20 iulie 1986, trupei Santana a sărbătorit aniversarea a 20 cu un concert din San Francisco, reunind toate cele 17 de membri trecute şi prezente pe scena. În anul următor găsit comandantul chitara care contribuie la scorul de La bamba, filmul despre rock mexicano-american 'n' roll pionier Ritchie Valens. In acelasi an, el a participat la "Rock 'n' Roll Summit-ul, primul concert rock-vreodată în comun americano-sovietice. Un album de Santana Band, Libertate (1987), a fost repede urmat cu un efort solo Carlos ", Blues Pentru Salvador (1987), care a câştigat primul său Carlos Grammy la categoria Best Rock Instrumental.

Santana a demarat de-al patrulea deceniu de muzica de dans cu spiritele în carne şi oase (1990), care a fost, de asemenea, albumul său final pentru eticheta Columbia. El a semnat cu Polydor, care a creat propria marcă personalizate, "Intestine si Grace," Milagro şi lansat în 1992. În anul următor lui sacre de foc: Live In America de Sud a fost urmată de Brothers (1994), o afacere de familie featuring nepotul lui Carlos Hernandez şi fratele Jorge. La data de 14-08-1994, Santana si trupa sa, efectuate la Woodstock II, 25 de ani de performanta ridicata lor la festival original.

În 1996, Santana a primit revistei Billboard Century Award pentru intreaga activitate. Doi ani mai târziu, el a fost inducted în Rock & Roll Hall of Fame. Tot în '98, domnule Santana şi soţia Deborah a creat Fundatia Milagro, care susţine eforturile educaţionale pentru a ajuta tinerii trăiesc sănătoşi, alfabetizaţi şi îmbogăţit viaţa cultural. Linia chitarist de personal proiectat de încălţăminte, "Carlos" de Carlos Santana, a aparut in magazine in jurul acestei perioade. O parte din veniturile din vânzările la pantof este donat fundaţiei.

Santana a lansat albumul de debut pentru Arista Records în iunie 1999. Supranatural ar merge pe care urmează să fie slava încoronarea de peste 30 de ani ca un artist de înregistrare, devenind primul său grafic-joben din 1971. Albumul a fost vandut in peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume, produce doua lunga No. 1 single ("Smooth" şi "Maria, Maria", de 12 şi 10 săptămâni, respectiv), şi de a câştiga un incredibil nouă premii Grammy în februarie 2000 (opt din care sa dus la Carlos), inclusiv Album, Record şi "Cântecul anului" (ultimele două pentru "Smooth").

În octombrie 2002, Shaman a intrat in topurile Billboard pe locul 1. Disc, ca predecesorul său, a inclus colaborari cu artisti diverse, cum ar fi Ciad Kroeger, Musiq şi Dido. "The Game of Love", featuring Michelle Branch la voce, a făcut primele cinci in topurile single. Santana a înregistrat recent un cântec, "ceea ce se întâmplă", cu Michael Jackson, care pot fi găsite pe Regele Pop Invincible. Doar adjectiv pentru a descrie Santana însuşi.

Carlos Santana Liste
Na?teri în 1947
Muzic? rock
Forma?ii rock
Chitari?ti mexicani
Despre Biografii Mexicani
Oameni din Jalisco
Hollywood Walk of Fame


 

Carlos Santana Videoclipuri
Carlos Santana & Rob Thomas - Smooth

irrelevant
1
broken


Tag-uri: muzica, blues, san francsco, cariera

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru carlos_santana. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :