FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,331
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Bryan Ferry Biografie
Bryan Ferry Videoclipuri
Site-uri despre Bryan Ferry
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Bryan Ferry
Intreaba despre Bryan Ferry
Adauga un citat spus de Bryan Ferry
 

Bryan Ferry Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Bryan Ferry has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Bryan Ferry

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Bryan Ferry

 Q:   Intreaba despre Bryan Ferry       
Bryan Ferry Bryan Ferry s-a născut în anul 1945, in Washington. De cand era tanar, el a studiat arta la Universitatea din Newcastle, în special sub indrumarea lui Richard Hamilton, şi pentru o perioadă scurtă de timp a lucrat ca profesor in Londra.

Cariera:

A cantat in mai multe trupe în anii 1960, înainte de a forma Roxy Music. Afacerile lui cu modele şi femei frumoase din acea perioada sunt bine documentate, şi în 1982, s-a căsătorit cu una dintre ele, Lucy Helmore. După 21 de ani de căsătorie şi patru copii, cuplul a divorţat în 2003.

Bryan Ferry a fondat Roxy Music în 1971. Ei au înregistrat opt albume de studio, din 1972 cu primul numit Roxy Music si pana in 1982 cu albumul numit Avalon. Acesta a ajuns in istorie cu h it-uri mari ca "Street Life", "Love is the Drug" si "Do the Strand". Cariera fiecarui membru al trupei s-a modificat, mai ales a lui Bryan Ferry si a producatorului de muzica Brian Eno (Talking Heads, U2, Paul Simon, Coldplay), şi a influenţat miscarea punk şi toate genurile care au urmat.

Trupa s-a despartit pentru cativa ani în 1970, înainte de a se desparti oficial în 1983. Ei s-au reunit pentru scurt timp în 2001, pentru un tur prelungit, şi au înregistrat primul lor album impreuna, care va fi lansat în 2008.

Bryan Ferry si-a inceput cariera solo aproape imediat după ce a format Roxy Music. A lansat 12 albume de studio, începând cu These Foolish Things din 1973 până la Dylanesque din 2007.

Albumul solo a lui Bryan, Dylanesque, prezinta aprecierea lui pentru muzica lui Bob Dylan. La inceput, el a inregistrat melodia "A Hard Rain’s A-Gonna Fall" în 1973, dar si alte 11 piese, printre care "The Times They Are a-Changin", "Knockin' on Heaven's Door" si "All Along the Watchtower."

Bryan Ferry Liste
Na?teri în 1945
Englezi în via??
Actori englezi


 

Bryan Ferry Videoclipuri
YOU CAN DANCE (PADDED CELL REMIX)

irrelevant
-1
broken


Tag-uri: cantaret, muzica, cariera

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru bryan_ferry. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 29 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :