FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,556
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Brandon Flowers Biografie
Brandon Flowers Videoclipuri
Site-uri despre Brandon Flowers
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Brandon Flowers
Intreaba despre Brandon Flowers
Adauga un citat spus de Brandon Flowers
 

Brandon Flowers Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Brandon Flowers has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Brandon Flowers

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Brandon Flowers

 Q:   Intreaba despre Brandon Flowers       
Brandon Flowers Brandon Flowers s-a născut într-o mare familie, unde a fost unul dintre cei sase copii. Parintii lui l-au crescut ca Mormon, şi Brandon Flowers rămâne un practicant al credinţei sale si această zi.

Cariera:

Brandon Flowers iubeste trupe ca The Cure, Oasis si U2. El a luat aceste lucruri cu el când a renunţat la şcoală în 2001 şi s-a alăturat unei trupe numită "The Blush Response". Scopul lui a fost să facă muzică bazata complet pe influenţe electronice, dar atunci când restul trupei s-a mutat la Los Angeles, Brandon Flowers a fost lăsat în urmă.

După ce i-a văzut pe cei de la Oasis live in concert, Brandon Flowers a decis ca trupa sa sa aiba un chitarist solid, aşa că a răspuns la un anunţ postat de Dave Keuning, şi coloana vertebrală a form atiei The Killers a fost formata. Cei doi au stabilit restul formatiei - Mark Stoermer la bass şi Ronnie Vannucci la tobe - şi au ajuns să lucreze la melodii pentru ceea ce devenea primul lor album.

În 2004, Brandon Flowers şi The Killers au lansat albumul Hot Fuss. Albumul combina elemente de synth-pop, rock si chitara şi avea hituri ca "Somebody Told Me", "Dl. Brightside" si " All These Things That I've Done ". Hot Fuss a avut de patru ori discul de platina si propulsează banda pe un loc pe scena Live 8 din Londra în 2005.

Cu The Killers pregătindu-se pentru al doilea album, Brandon Flowers a făcut valuri în mass-media estimand că albumul va fi unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani. Sam's Town a primit o reacţie variata la lansarea sa, aşa cum ea a reprezentat si o schimbare bruscă în banda.

Brandon Flowers si The Killers se pregătesc acum să elibereze cel de al treilea album în această lună. Albumul va fi numit Day & Age şi oferă primul single, "Human".

Brandon Flowers Liste
Na?teri în 1981
Americani în via??
Muzicieni americani
The Killers


 

Brandon Flowers Videoclipuri
Brandon Flowers - Crossfire

irrelevant
0
broken


Tag-uri: muzica, concert, trupa, album

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru brandon_flowers. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 28 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :