FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 444
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

ATB Biografie
ATB Videoclipuri
Site-uri despre ATB
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru ATB
Intreaba despre ATB
Adauga un citat spus de ATB
 

ATB Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

ATB has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre ATB

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

ATB

 Q:   Intreaba despre ATB       
ATB ATB (Andre Tanneberger) s-a născut pe data de 26 februarie 1973 în Freiberg, Saxony, Germania.

Biografie si cariera :

În particular, ATB este un prieten foarte bun al creatorului de muzică trance, Sash! si se ştie că preferă să asculte chill out trance decât upbeat şi vocal trance.
Andre este căsătorit cu Anna Tanneberger, căreia i-a dedicat melodia "A Dream About You" de pe albumul Trilogy.

În 1984, părinţii lui Andre au părăsit bătrânul est al Germanei pentru a-şi încerca norocul în partea vestică. Pe la sfârşitul anilor '80, în weekenduri, Andre obişnuia să frecventeze clubul Tarm Center din Bochum, unde este DJ rezident în prezent, pentru a asculta seturile de mixaje ale DJ-ului Thomas Kukula. În 1992 s-a decis să compună muzică. Ec hipat cu un calculator Amiga şi un mic sintetizator primele lui compoziţii au fost create în propriul dormitor. Cu ajutorul unui prieten, ajunge să în cunoască până la urmă pe Thomas Kukula (cunoscut ca General Base), care ajunge să fie total impresionat de primele experimente ale lui Andre şi îi ofera acestuia propriul studio pentru a-l ajuta să facă şi ultimele retuşuri la compoziţiile sale.

În acest studio, alături de multe materiale de calitate, el începe proiectul Sequential One. A fost liderul acestui grup din 1993 şi până în 2002. În 1998, Andre a început şi proiectul solo pe care l-a numit ATB. Prima lui piesă sub acest nume s-a numit "9pm (Till I Come)" şi a fost inclusă în primul său album Movin' Melodies. Acest album este primul album de muzică trance care a ajuns pe locul întâi în topurile din Marea Britanie. În piesă se aud anumite pasaje cu acorduri speciale de chitară, acorduri devenite extrem de populare după această melodie. Acest sunet de chitară, pe care l-a descoperit accidental în timp ce experimenta o nouă masă de mixaj, a devenit semnătura primelor lui hituri. ATB continuă să evolueze şi să se schimbe cu fiecare album creat. Stilul lui actual implică mai multe sunete vocale acompaniate frecvent de pian.

Deşi a lansat numai alte câteva piese în Marea Britanie, de exemplu "Don't Stop!" (piesă ce a ajuns pe locul 3, cu 300.000 copii vândute) şi "Killer" (piesă ce a ajuns pe locul 4, cu 200.000 copii vândute), el lansează în continuare, cu regularitate, melodii în Germania şi în alte ţări din Europa, melodii care au devenit mari hituri precum "I Don't Wanna Stop" şi "You're Not Alone".

Albumul Two Worlds (lansat în 2000) a fost al doilea său album. Este un album ce conţine două CD-uri bazate pe conceptul "muzică diferită pentru dispoziţii diferite". Titlurile cele două cd-uri sunt: "The World Of Movement" şi "The Relaxing World". Acest album include două piese cu participarea cântăreţei Heather Nova: "Love Will Find You" şi "Feel You Like a River". O altă piesă, "Let U Go" care se găseşte pe CD-ul "The World of Movement" este interpretată vocal de Roberta Carter Harrison (solista formaţiei canadiene de muzică rock 'The Wild Strawberries'). Este fascinant felul în care se potrivesc cele două genuri muzicale. "Eu gândesc colateral. Îmi mai place să testez şi lucruri ciudate, să combin stiluri diferite", explică Andre.

Al treilea său album, Dedicated, a fost lansat pe piaţă în anul 2002. Conţine două piese ce au ajuns în topuri: "Hold You" şi "You're Not Alone". Titlul se referă la evenimentul din 11 septembrie, deci albumul este dedicat acelei tragedii. În 2003 ATB a lansat albumul Addicted to Music, album ce conţine hituri precum "I Don't Wanna Stop" şi "Long Way Home". În acelaşi an a apărut şi primul DVD al lui ATB -Addicted to Music DVD. Acesta cuprinde toate videoclipurile lansate de Andre, un documentar, fotografii şi multe altele.

Ultimele mari hituri ale lui ATB sunt reprezentate de înălţătoarea "Ecstasy" şi liniştitoarea "Marrakech", ambele de pe albumul No Silence (lansat în 2004). "Marrakech" a fost inclusă şi ca soundtrack pentru filmul Mindhunters.
În 2005, ATB a lansat albumul Seven Years, o compilaţie de 20 de piese, care include toate hiturile acestuia. În plus, Seven Years conţine şi alte şase piese noi precum "Humanity" şi o altă variantă a hitului "Let U Go". Multe dintre recentele albume ale lui ATB au piese interpretate vocal de Roberta Carter Harrison.
Ultimul său album, Trilogy, a fost lansat pe 4 mai 2007. Lansarea noului său single "Justify" a fost mutată din noimebrie 2006 pe data de 20 aprilie 2007. Piesa "Renegade" a fost lansată pe 12 aprilie şi este interpretată vocal de Heather Nova. Al treilea single este "Feel Alive" şi a fost lansat în luna iulie a aceluiaşi an.
În prezent, el este cunoscut ca DJ, compozitor, şi creator de muzică electronică dance. Conform topului celor mai buni DJ din lume, creat de saitul The DJ List, ATB se menţine printre primele locuri.

Biografie scrisa de Lavinia Cavaşi pentru FamousWhy.ro
sursa imaginii : muslib.ru

ATB Liste
Na?teri în 1973
DJ
Muzicieni germani


 

ATB Videoclipuri
atb - ecstasy

irrelevant
1
broken


Tag-uri: house, trance, muzica, 1973

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru atb. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :